[ad_1]

I denne uges nyheder:

 • Lyft eBike Share Tilbage i NYC
 • Civilized’s Passager Carrying eBike
 • NORCOs nye syn VLT eMTB
 • Tout Terrain Go Electric – Igen
 • Elektrisk cykelselskab tilbyder ophæng gafler
 • Vinter eBiking i Colorado
 • UCIs nye eMTB Race Series
 • Og meget mere!

Overskrift Nyheder

Public Share eBikes ruller igen i NYC

God nyhed – Reuters rapporterer, at ‘Lyft Inc vil rulle en flåde på flere hundrede elektriske cykler til leje over New York City… ..10 måneder efter, at den trak dem efter klager og skaderapporter.’

Det var tilbage i april 2019, at virksomheden annoncerede, at det midlertidigt ville trække sine flåde elektriske cykler i tre amerikanske byer (Citi Bike-New York City, Ford GoBike-San Francisco og Capital Bikeshare-Washington DC) på grund af problemer med bremsesystemerne.

Siden tilbagetrækningen har Lyft tilsyneladende skiftet batterileverandører og ændret bremsesætningen på cyklerne.

De nye cykler vil være tilgængelige på en af ​​byens næsten 900 Citi Bike-stationer mod et gebyr pr. Minut mod en fast pris for ikke-elektriske delte cykler.

Nye eBikes & eBike-systemer

Civiliserede cykler – Til eBike Rider Plus One

Civilised Cycles siger, at deres nye Model 1 ‘er designet fra bunden til en voksen passager. Med et maksimalt drejningsmomentassistent, der er mere end dobbelt så stærk som et Bosch-midterdrev, vores Launch Control ™ gashåndtag, trin gennem rammen, passagerfodstøtter og et fuldt lukket drivlinje og baghjul, er alle aspekter optimeret til let at bringe nogen med. ‘

Hvad mere er, kan udfoldede, integrerede pannier indeholde 50 kg, mens det også kan prale af fuld ophæng, der automatisk justeres som reaktion på nyttelast, highbeam-forlygte, integreret bremse- og blinklys, PIN-låsning og opdatering af luftsoftware.

Civilised siger, at der er 350W / 500w / 750w højt drejningsmoment i midten af ​​drevmulighederne og gasspjæld, pedalhjælp og power-on-demand-tilstande afhængig af jurisdiktion.

Civiliserede cykler producerer 40 nummererede, grundlæggere Team Model 1 e-cykler baseret på et $ 100 refunderbart depositum ud af et samlet $ 5999.

Stifterne Teammedlemmer nyder 3 års gratis rutinetjeneste, 2 års gratis opgradering af hardware og software, 1 års vejhjælp og en invitation til en fantastisk fest. Anslået levering Q2 2020.

Norcos lette VLT-detaljer i 2020

Den canadiske cykelproducent Norco har lanceret en helt ny 2020-version af deres Sight VLT e-mtb.

Det er deres første elektriske mountainbike med fuldt ophæng, der fås i både kulstof- og aluminiumsmodeller og bruger 29 ″ hjul, Shimano Steps midt-drev, i rammebatteri og ekstraudstyrsforlængelsesbatteri.

Elektrisk cykelselskab tilbyder nu suspension forgaffel

Californiens Electric Bike Company tilbyder nu affjedringsgafler på alle deres modeller med funktioner inklusive hydraulisk låsning og forudindstillede justeringer. Opgraderingen er $ 129 og er tilgængelig på alle modeller i enhver farve.

Dette er ud over andre nylige tilføjelser, såsom 7 hastighedsindstillinger på alle modeller.

Tout Terrain går igen på eBike-markedet

Tout Terrain er en tysk cykelproducent med et ry for at fremstille meget praktiske og holdbare pendling- og eventyrcykler.

De har annonceret deres indtræden i det europæiske e-cykelmarked med trekking og bymodeller, alt sammen baseret på en nydesignet stel af kromolstål med signatur svejset bageste vandrestativ.

Tout Terrins tilpassede build-tilgang betyder, at helt nye Silent E-Drive-komponenter kan integreres. De bruger Pinion bundbeslag gearkasser og Neodrives (Alber) bagerste hub-motorer, der har erstattet Go-Swiss motorer (sidstnævnte forlod det tyske marked i 2019).

Marketing manager Damian Bradley forklarede, at cyklerne let kan konverteres til analoge (ikke-E-cykler), hvilket giver cyklen et helt andet liv – noget, der er let at realisere, når køretrækket har et serviceafstand på 10.000 km.

”Når man tager højde for hele produktets livscyklus, er dette sandsynligvis en af ​​de mest miljømæssigt ansvarlige E-cykler på markedet.”

De vigtigste Silent E-Drive-komponenter fremstilles også i Tyskland, ikke langt væk fra hinanden.

Dette minimerer leveringstider og leveringstider for tjenester og gør samarbejdet let – vigtige dele af at bringe et bæredygtigt E-Bike-produkt på markedet.


Fuld elektrisk systemspecifikation er:

 • Tout Terrain kromolstålrammesæt med TBA Pinion-monteringssystem
 • Neodrives Z20 børsteløs hub-motor
 • 250W, 40Nm drejningsmoment med op til 300% strømstøtte
 • Elstøtte op til 25 km / t
 • Systemvægt 4 kg
 • 500 Wh Neodrives V5 batteri
 • neoMMI 20c 2 ″ Farvedisplay
 • Gates Carbon Drive CDX bælte og tandhjul

Fuld modelfortegnelse kan findes her.

Ny farve til Xtra Bike RFA

Xtra Bike RFA er en super alsidig eCargo-cykel, der har mange muligheder for at imødekomme dine eCargo-behov. Her er en video af RFA højdepunkter:

Xtracycle har lanceret en ny farve med begrænset udgave, Vista, og der er kun en lille mængde af disse.

Andre steder på EBR

Se den seneste anmeldelse – Del 2 om det nye RadRover Step-Thru – der kombinerer eFat-cykelydelse med et behageligt lodret og trin-gennem design.

De 4 ″ brede fedtdæk er bygget til næsten ethvert terræn, mens 750 watt motor og 48V 14ah lithiumbatteri kan give dig noget lang rækkevidde!

Blive inspireret

God nyhed fra Colorado – cykeltrafik er steget med 26% i Denver i de sidste tre år, ifølge en undersøgelse foretaget af Downtown Denver Partnership.

Vintercykel til arbejdsdag er en international fejring af dem, der pedaler til arbejde hele året rundt. Det er ifølge CBS Denver.

Måske lige så inspirerende er eksemplet på Joel Davis, der krediterer e-cykler med at genoplive sin evne til at cykle til arbejde.

På trods af at den 14. februar er vintercykel til arbejdsdagen, lykkes Joel at e-cykel for at arbejde næsten hver dag, kom regn, skinne eller sne.

eBike-konkurrencer

VeloNews fortæller os, at UCI (Union Cycliste Internationale – verdens styrende organ for sportscykling) har lanceret det oprindelige UCI E-Mountain Bike Langrend-VM.

Den nye serie består af fem runder og starter i Monaco i begyndelsen af ​​marts og afslutter syv måneder senere i Barcelona.

UCI inkluderede E-MTB i sine regler i 2018, og den 28. august 2019 fandt det første UCI E-mountainbike verdensmesterskab sted i Mont-Sainte-Anne, Canada.

Et stigende antal E-MTB-begivenheder indgår nu i UCI International Calendar, hvor nogle højprofilerede mountainbike langrendsatleter deltager, såsom to-gangs olympisk mester og fem-tiders UCI verdensmester Julien Absalon, tre -tids UCI verdensmesterskabsmedalje og tidligere junior UCI verdensmester Nathalie Schneitter og olympisk bronzemedalje og syv gang UCI verdensmesterskabsmedalje Marco Aurelio Fontana.

Tidsplanen for den nyligt annoncerede langrendsserie er:

6.-7. Marts: Monaco
17-18 april: Ascona-Locarno (Schweiz)
5.-6. Juni: Bologna (Italien)
11.-12. September: TBD
2-3 oktober: Barcelona (Spanien)

eBike-lov

Californien holder bag på eBike-subsidier

Dette interessante Streetsblog-stykke berører staten Californien, som på trods af utvivlsomt grønne legitimationsoplysninger i mange områder, “der er et gapende hul i statens bestræbelser på at reducere vores kulstofaftryk endnu mere: elektriske cykler.”

Med transport den førende bidragyder til statens drivhusemissioner, hvorfor kvalificerer elbiler sig for subsidier, og e-cykler spørger ikke brikken.

I et nøddeskal hævder det, at subsidier til e-cykler ville være langt mere effektive for et meget bredere segment af samfundet:

“Givet e-cykler er dramatisk billigere end elbiler, kan sådanne rabatter være nyttige for en meget bredere del af befolkningen. Før rabatter var medianprisen for en elbil i Amerika i 2019 $ 55.000, langt over hvad mange kan betale eller få finansiering for. Dette inkluderer ikke ekstraomkostningerne ved forsikring, vedligeholdelse, parkering og opladning. På den anden side starter e-cykler ved under $ 1.000, med modeller med højere ende på $ 9.000 og muligvis modeller tilgængelige i den nedre ende af dette spektrum. Derudover kræver e-cykler ikke forsikring, de kan parkeres i huse og kontorer og kan oplades fra væguttag. Hvorfor ikke direkte rabatter mod mere overkommelige transportmuligheder til at begynde med? ‘

Type godkendelse for eBikes og eKickscooters?

Denne artikel i Bike Europe rapporterer om muligheden for, at alle lette elektriske køretøjer – inklusive almindelige 250W / 15,5 mph e-cykler og e-kickscooters – kunne inkluderes i typegodkendelsesprocedurer, som nu er på plads til hastighedscykelceller.

Inden for EU-lande er hastighedscykel e-cykler med en topassisteret hastighed på 28 km / h. Der er dog strengere tekniske og regulatoriske standarder for hastighedscykelceller end for almindelige 15,5 mph e-cykler.

Rytteren skal også (afhængigt af det særlige land, han kører i) overholde de ekstra krav til vejtrafik, såsom obligatorisk hjelmskæring, forsikring og anbringelse af en nummerplade.

Der er en afslørende rapport her om et symposium, der fandt sted i begyndelsen af ​​februar. Det er fra LEVA-EU, der er brancheforeningen for lette elektriske køretøjer.

To ting skiller sig ud. For det første udpeges Belgiens Flandersregion som et sted, der tilskynder til hurtigstigning af pedelecs ved at være mere liberal i sin trafikkode over for dem (dvs. ikke klassificere dem direkte som knallerter).

For det andet er de tekniske krav til speed pedelecs fra en producent synspunkt temmelig komplekse og krævende.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply