[ad_1]

I denne uges eBike-nyheder:

  • Mere om postvirusbyer og eBikes
  • New York, London og Paris Lav cykelvenlige planer
  • Vil Bike Boom vare?
  • Ny Gazelle, Ride1UP, Ribble
  • Nyt Shimano-batteri med høj kapacitet
  • MTB Pro eMTB-video
  • Michael Keaton eBiking
  • Gibraltar Post Office bruger eCargo
  • Batteriopdatering
  • Og meget mere!

Opdatering om coronavirus

Cyklere renæssance, når byerne lette viruslåsning?

I dette nylige indlæg EBR kiggede på måderne, hvorpå byer rundt om i verden, herunder New York, Milan, Paris og Bogota, håber at undgå gridlock, da nedlukningen letter ved at promovere cykler og e-cykler.

Nu er der mere detaljeret.

I en meddelelse, der blev afgivet den 6. maj, sagde borgmester Sadiq Khan, at for at holde londonere i bevægelse, ville der blive taget vejplads fra bilister for at give mere social afstand til gåture og cykling.

Denne Forbes-artikel rapporterer ‘Landemærkepladser, der skal forsynes med’ midlertidige cykelruter og mere plads til gåture, ‘inkluderer Euston Road, der servicerer Euston og Kings Cross jernbanestationer. Der er også planer om at kegle af Park Lane på lignende måde. ‘

Den tilføjer, at “Testcykelvejene – hvoraf nogle kan blive permanente, siger erklæringen – er nødvendige for at” imødekomme en mulig ti gange stigning i cykling, “hævder Khan.

Walking – allerede Londons dominerende transportform, skønt den ikke får sin retmæssige andel af den offentlige motorvej – forventes at se en fem gange stigning.

Flere detaljer om det bredere omfang af ordningerne i dette BikeBiz-artikel.

Der er også rapporteret en stigning på 22% i cykelture i Manchester, UK, og £ 5 millioner er øremærket til nye tiltag, som beskrevet i denne CIN-artikel.

Det Forenede Kongeriges Bicycle Association har opfordret regeringen til at handle hurtigt for at skabe flere ‘pop-up’ cykelstier.

Den siger, at hvis ‘normale’ bilbrugsniveauer skulle øges af tidligere offentlige transportbrugere, der undgår busser, tog, rør og sporvogne, ville der være massiv gridlock.

Det går også ind for en købsbevilling på £ 250 for e-cykler for at hjælpe tilbagevendende cyklister med at komme sig hurtigt og nemt, skattelettelser for andre cykelkøb og et reparationsstipendium (en lignende ordning er blevet annonceret i Frankrig).

Paris har lignende, måske endda mere ambitiøse postvirusplaner, med Forbes igen rapportering at ‘Paris er den seneste globale by, der ruller ud cykelstier til brug for nøglemedarbejdere og andre under nedlukningen. 650 kilometer cykelstier – inklusive et antal pop-up “korona-cykelveje” – klargøres til 11. maj, når nedlukningen lettes i Frankrig. ‘

I et forsøg på at gøre de nye baner let at navigere til brugere af Metro (den parisiske underjordiske jernbane), vil cykelstierne følge metrolinjernes ruter så tæt som muligt på overfladen og i navn.

Artiklen rapporterer også spændende, at ‘Eksisterende RER Vélo-cykelveje inkluderer en “ekspres” -version på Rue de Rivoli, REVe, til brug af e-cykler.’

Denne fantastiske video viser, at tingene er, og hvordan de kunne være i en postvirus New York-fremtid.

Det fremhævede i denne Treehugger-artikel hvilket også gør opmærksom på, hvordan e-cykler kan hjælpe med at undgå problemer, hvis folk undgår massetransport.

E-bike Sale Boom?

Mens alt er spekulationer på dette tidspunkt, er der tegn på, at når folk kommer ud af indeslutningen og begynder at rejse igen, vil der være meget større optagelse af cykling og e-cykling.

Denne cykelforhandler og industri-nyhedsrapport detaljerer en boom i salget af cykler; ”Mens mange butikker er lukket eller opererer på et meget reduceret niveau, er det ikke svært at finde forhandlere over hele landet, der trives. I denne uge talte BRAIN med blomstrende butikker i New York og New Orleans, to af de nuværende hotspots for COVID-19 indlæggelser og dødsfald. Og vi talte med blomstrende detailhandlere på steder, hvor virussituationen er lidt mindre alvorlig, som Dallas, Texas; Orlando, Florida; Boulder, Colorado; og Knoxville, Tennessee. Alle steder fortalte forhandlerne en lignende historie: deres kunder støver gamle cykler og køber nye til familiens rekreation, motion og lejlighedsvis transport. ‘

Det er at håbe, at det, der kan betragtes som en midlertidig foranstaltning af dem, der støder af gamle cykler, kan blive til mere end den ‘mini-bom’, der er beskrevet af BRAIN-artiklen.

Der er bestemt rapporteret om den virusdrevne stigning i hjemmeleverancer, der har ført til mange flere e-cykelleveringstjenester, og EBR har allerede dokumenteret flere eksempler.

Her er en anden fra Australien, hvor Sydney Morning Herald rapporterer ‘Elektriske cykeludlejningsfirmaer kæmper for at følge med efterspørgslen, da Sydneysiders henvender sig til fødevarelevering som en form for beskæftigelse midt i COVID-19-pandemien.’

Det ser ud til, at det ikke kun er dem, der ønsker at komme på arbejde eller udøve, der lejer e-cykler, men de, der ønsker at tjene til livets ophold.

For eksempel studerer ‘Ridwan Anan, 23, it, arbejder på Coles og har lejet en e-cykel fra Bolt Bikes, der opererer over Sydney og Melbourne, for $ 69 om ugen for at levere levering til Uber Eats. Han sagde, at mange internationale studerende, der for nylig mistede deres job, havde ansat cyklerne. ‘

Der har også været opkald til oprettelse af en EU-dækkende 5 mia. euro e-cykeltilgangs-fond, så e-cykler kan klappe over en kontinentdækkende genopretningsplan.

Alle disse historier føjer op til at give en følelse af, at bytransportscenen er ved noget af en korsvej; med udbredte forudsigelser og antagelser om, at der vil være et vedvarende kollaps i massetransport efter at lukningen letter tingene kunne gå i to retninger – mere brug af private biler og gridlock eller en enorm stigning i cyklusbrug …

Rad Power Cykelrabat for nøglemedarbejdere

Rad Power Bikes tilbyder 200 $ rabat på alle e-cykelkøb af medicinsk personale og første respondenter, lærere, studerende og aktive / tidligere medlemmer af militæret.

Du skal medtage et foto af dit arbejde eller skole-id, når du bliver bedt om det her.

eCargo Cykler

Gibraltar Postal Service Trial

Euro Weekly News rapporterer at Gibraltar Post Office holder en tre måneders retssag på to Riese & Müller eCargo-cykler, der er gjort tilgængelige af en lokal e-cykelimportør Ebike Gibraltar.

Nye eBikes & eBike-systemer

Ny Gazelle Medeo T9

Den nye Gazelle Medeo T9 er et veludstyret eCommuter til en pris af $ 2.499.

Funktioner inkluderer en aluminiumsramme, ophængsgaffel, Bosch Active Line midtdrevssystem med 400Wh batteri, Shimano Acera drivhjul, Shimano hydrauliske bremser. Angivet vægt er 48 pund.

Der er den lave trin-gennem ramme som vist ovenfor med rackbatteriet og trekantramme med rammebatteri nedenfor.

“Gazelle handler om kvalitet og tilbyder ryttere den bedst mulige oplevelse” sagde Ewoud van Leeuwen, General Manager for Gazelle Nordamerika.

”Gazelle Medeo T9 ligner nøjagtigt, hvad vi har gjort så længe: en cykel, der er en ægte glæde at køre, med premium-dele og en unikt designet rammegeometri bygget i vores avancerede fabrik i Holland . Vores team designer, bygger og markedsfører vores cykler med en lidenskabelig fælles mission: få flere mennesker på cykler hver dag gennem fremragende design og kvalitet. Denne cykel vil helt sikkert bidrage til dette mål. ”

Mere info om Gazelle Medeo T9 her.

Ny Ride1UP 700-serie

Den nye Ride1UP 700-serie eBike har en lav trin gennem aluminiumsramme med hurtig ydelse op til 28 mph med pedalassistent og op til 20 mph med gashåndtag.

Komponenthøjdepunkter inkluderer et 48V 14ah integreret stelbatteri med høj kapacitet, 500 watt gear baghjulsmotor, Shimano Acera drivhjul, Shimano hydrauliske skivebremser, Mozo ophængsgaffel, Schwalbe dæk og et komplet tilbehørssortiment.

700-serien er prissat til $ 1.495 med gratis forsendelse. Mere info om ny 700-serie.

Nyt Shimano 630Wh batteri

Shimano har netop introduceret tre nye e-cykelbatterier i sin Steps elektriske assistent-opstilling af systemer inklusive interne og eksterne versioner af et 630Wh kapacitetsbatteri, dets største hittil.

Der er også et batteri på 504Wh i ramme.

Shimano garanterer, at selv efter 1.000 fulde opladningscyklusser vil de nye batterier stadig have 60% af deres originale kapacitet.

Med disse nye tilføjelser har kunderne nu valget mellem 10 batterier med enten bageste bærer, eksterne type eller integrerede integrerede positioner og hurtigere opladning af 418Wh eller 504Wh batterier eller udvidet ridekapacitet 630Wh muligheder.

Der vil være -en ny e-cykel kompatibel 12-trins kædebånd, der er kompatibel med 157 mm OLD-nav. SM-CRE80-12-SB kædebånd fås i 34T eller 36T muligheder, begge med DYNAMIC CHAIN ​​ENGAGEMENT + tænder for at forhindre muligheden for at droppe en kæde.

Der vil også være en ny SC-E5000 enhedscyklus-computerenhed med integrerede effektniveauafbrydere og ekstra knapper til tilsluttede lys og adgang til skærmmenuer.

Alle de nye produkter forventes tilgængelige i sommeren 2020.

Ny Ribble Endurance SLe-farve

Ribble annoncerede den nye Anthracite-farve til deres lette (helt ned til 24,25 pund) carbonfiber Endurance SLe landevejscykel.

SLe har Mahle ebikemotion X35 250W-system med Panasonic-batteri og 3 forskellige komponentgruppeindstillinger: Shimano Tiagra, 105 eller Ultegra Di2.

Prisfastsættelse af Ribble Endurance SL e starter ved $ 2.905.

Blive inspireret

Der er intet som en lidt godkendelse af pro rider for at øge eMTBs cred – og Rémy Métailler er en Cube Brand Ambassador og en ret praktisk rytter som vist i denne video.

Dette er dog ikke kun endnu en ride-video Rémy giver sin mening om at køre på en eMTB sammenlignet med en ikke-assistent.

Fordelene inkluderer mere stabilitet, ved at være i stand til at køre over terræn, som en ikke-drevet cykel ikke kan håndtere og tage værktøjer med dig til vedligeholdelse af stier.

Batman tager til eBiking

Det britiske Daily Mail rapporter hvordan Batman-skuespiller Michael Keaton tog til sin Trek e-cykel for en tur rundt i Pacific Palisades i LA.

Batteriur

Graphene Tech og kinesisk batteriproduktion falder

Ebiketips detaljer hvordan grafen muligvis kan indeholde nøglen til mindre giftige og mere kraftfyldte e-cykelbatterier, mens de også har beskrevet, hvordan to store kinesiske leverandører af batteriteknologi lider af et kapacitetsfald på grund af forstyrrelsen forårsaget af virussen.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply