[ad_1]

Grænsen mellem Tyskland og Danmark mod nord er stadig lukket på grund af koronavirusbegrænsningerne i de to lande.

Dog som rapporterer New York Times, dette har ikke stoppet parret ”Karsten Tüchsen Hansen, en 89 år gammel pensioneret landmand, og Inga Rasmussen, en 85 år gammel tidligere catering, mødes ved grænseovergangen Mollehusvej for at chatte, spøge og drikke, mens man opretholdt en modicum af social afstand. ‘

Som NYT rapporterer: ‘Hun kører fra dansk side i sin Toyota Yaris. Han cykler fra den tyske side på sin el-cykel. Hun bringer kaffe og bord, han stole og snaps. Derefter sætter de sig på hver side af grænsen, et gård eller to fra hinanden. ‘

Cykluspriser stiger i Skotland

Storbritanniens Cykler industri nyheder Rapporterer det ‘Dele af Skotland har oplevet store stigninger i antallet af mennesker, der cykler siden Covid-19-lockdown blev sat på plads.

Ifølge statistikker fra Cycling Scotland, samlet fra et netværk af 60 automatiske cykeltællere over hele landet, har Dumfries ligesom en stigning på 29% sammenlignet med samme periode sidste år.

Nogle af stigningerne har været enorme – Dundee har oplevet en 94% stigning, mens Dunfermline steg med hele 215%. ‘

Fokus smedes på

Denne rapport fortæller os, at Tysklands Stuttgart-hovedkvarterede FOCUS-cykler, der producerer en lang række e-cykler af høj kvalitet, har truffet flere foranstaltninger for at tackle krisen, herunder:

-Tagning af cykler fra testflåden til rådighed for små virksomheder gratis, så de kan levere varer hurtigere.

– At stille cykler til rådighed for medicinsk personale, så de ikke behøver at bruge offentlig transport i byen for at hjælpe med deres sociale afstand.

Det tilføjer, at “tyske cykelforhandlere er blevet lukket som en del af lockdown (selvom de netop har fået lov til at åbne for forretning fra denne uge), men FOCUS har samarbejdet med dem gennem lockdown via sin Click and Collect-service. FOKUS sagde, at det også har øget forhandlermarginen gennem disse vanskelige tider og har set en uptick i efterspørgsel gennem Click and Collect. ‘

eBike industriopdatering

En ny undersøgelse af sportsudstyrsindustrien har vist de skadelige virkninger af Covid-19 på sportsudstyrsindustrien, som naturligvis inkluderer e-cykler.

Det står “Forstyrrelse af forsyningskæden, ordren falder med materiel og mangel på arbejdskraft har kendetegnet Covid-19-pandemiens effekt på sportsudstyrsindustrien, ifølge en ny undersøgelse.”

På trods af alle de logistiske vanskeligheder var der et par positive, for eksempel forventede 70% af de adspurgte, at miljøvenlige produkter ville være den vigtigste markedstrend efter pandemien.

WFSGI (Verdensforbund for sportsudstyr) udfører en månedlig pulsundersøgelse med flere detaljer om det her.

Og der er tegn på, at disse problemer begynder at blive overvundet. Bike Europe rapporterer, at dynamikken for e-cykelsucces, det kontinentale Europa, forventer en tilbagevenden til ‘forretning som normalt’ i denne artikel.

Det fortæller os, at “overalt i Europa tager lande små skridt fremad med at genåbne deres industrier”.

På trods af nogle virksomheder, der beskriver deres begrænsede produktion, siger andre som Tysklands Riese og Muller, at fuld produktion er genoptaget, mens det schweiziske firma Flyer også snart vil komme tilbage til fuld produktion.

Der har været nogle tab; Nyheder om cyklindustri rapporterer at den næste udgave af London Bike Show flytter til 2021 efter den første udsættelse til sommeren ’20.

Artiklen siger, at generel forstyrrelse på grund af pandemien ‘, sammen med det faktum, at udstillingsstedet er blevet omdannet til NHS Nightingale, og nu er showet blevet forsinket igen – til 5.- 7. marts 2021 – formodentlig når det næste show ville have været afholdt og helt fra 2020-kalenderen. ‘

Nye eBikes & eBike-systemer

EVELOs nye Galaxy 500

EVELO, der ligger i nærheden af ​​Seattle, producerer allerede den 24 ″ Galaxy e-cykel, men har netop bebudet introduktionen af Galaxy 500 model.

Det er baseret på den samme mindre ramme og hjul til mindre kørere, men 500-versionen har en mere kraftfuld DAPU 500W midtdrevsmotor.

Ligesom den originale Galaxy er det en klasse 2, hvilket betyder, at den har pedalassistent og en gashåndtag.

Den har også hydrauliske skivebremser og Enviolo kontinuerligt variabel transmission. Og som alle EVELO-cykler har den en 4 års, 20.000 mil-garanti.

Salget af US $ 3.999 Galaxy 500 starter 6. maj.

Ride1UP Ny hastighed pedelecs

Denne nye speed pedelec, the kerne-5, fra San Diego-baserede Ride1UP har vist sig på deres hjemmeside, der skulle udgå i juni med en detailpris på 1.095 $.

Som klasse 3 er det klassificeret til elektrisk motorhjælp fra 500W bagnavmotor og har også et in-frame 500Wh batteri (kan opgraderes).

Andre funktioner inkluderer 7-speed derailleur gear og mekaniske skivebremser.

Også på grund af skibet juni er en anden klasse 3 28 mph model, the LMT’D.

Den har bundbeslagsmomentføler og en 750w nominel motor med baghjul, Schwalbe Super-Moto X dæk, en RST Asteria Air Fork og Dual Piston Tektro hydrauliske bremser. Detailprisen er USD 1.750.

Convercykles foldende eCargo Bike

denne artikel i den irske publikation Intallaght beskriver denne enormt nye foldede e-cargo-cykel fra Tyskland, konvercyklen.

Cyklen hævder, at den kan bære 180 kg belastning i udfoldet tilstand i dens 40 cm x 60 cm lasteområde, og det ser ud som om det let og hurtigt kan konverteres til en almindelig cykel, da den bagerste halvdel betyder, at den konverteres til noget i størrelsen af en almindelig e-cykel, der derefter kan tages på tog eller opbevares lettere.

Dette opnås ved at lade baghjulet svinge ind i det tomme lasterum, mens det spændende kædedrev holder dig pedal som normalt.

Den elektriske version koster omkring € 3199, og der er ikke-elektrisk version til 1999.

Angells stilfulde nye eBike

EBR har allerede omtalt Englen sent i 2019, men dette er en påmindelse om, at lanceringsdatoen i juni 2020 kryber op for os, så her er en påmindelse om cyklen.

Denne futuristiske nye e-cykel er tilsyneladende et samarbejde mellem iværksætter Marc Simoncini og den Paris-baserede designer Ora Ito og ser ud til at være en dejlig blanding af praktisk og let (påstået vægt er 30,6 kg / 13,9 kg).

Det bageste batterihus integrerer også smart indikatorer og bremselys, mens styrestangen integrerer et display.

Det er en enkelt hastighedsmodel, der klart er designet til fladere byture, og den højteknologiske tilgang fortsætter med faldalarmeringssystem, der tekster kontakter i tilfælde af en ulykke, aflåselig køretræ, mens det efterlades uudnyttet, anti-manipulationsalarm, der også kan spore dens placering via GPS.

Bremsning leveres af Tektro HD-R310 hydrauliske skivebremser.

Pris til € 2.690 (US $ 2.930).

Nye cykeltilbehør

Hollywood Racks eCargo Bike Rack

Hollywood Racks har været meget progressive i udviklingen af ​​mange elektriske cykelstativer til køretøjer, og den seneste tilføjelse til deres line up er en eCargo-cykelindstilling.

Hollywood Racks Sport Rider SE til lastcykler kan bruges til længere og bredere lastcykler, der generelt også vejer mere end traditionelle cykler.

Dette rack kan understøtte eBikes op til 80 pund vægt pr. cykel! Det kan være 2 eCargo-cykler eller en række eBike-typer, herunder eBikes med fedtdæk.

Checkout the gennemgang af Hollywood Racks Sport Rider SE for lastcykler.

Ny kompakt spurcyklokke

EBR har allerede gennemgået den originale Spur Bike-klokke her sammen med deres attraktive værktøjssæt. Nu har de netop lanceret Spurcycle Compact Bell, med en messinglegeringskuppel (med sort PVD-belægning), en sammensat nylonhåndtag og holder og en fast klemme på 22,2 diameter.

Den nye klokke anvender også en forenklet intern klanger. Mindre kompleks med et samlet lavere delantal betyder, at Spur Bike kan levere premium ergonomi og lyd til et reduceret prispunkt på $ 39. Fås på spurcycle.com

Blive inspireret

Ideen kunne ikke lyde mere lokkende ‘Planen var en ikke-understøttet syv-dages gennemkørsel gennem de schweiziske, italienske og franske alper; en kombination af Haute Route Traverse og circumnavigation af Month Blanc inklusive en solid dukkert i Italiens Aosta Valley. En aggressiv og robust for det meste singletrack punkt-til-punkt-rute over nogle af Europas højeste toppe, på e-mountainbikes. ‘ siger denne artikel fra Pinkbike.

Planlægning var vigtig – ‘Målet var at bruge så meget tid som muligt på at køre i alpinen ved at bruge bjerghytter til overnatninger, mens vi drage fuld fordel af vores dyrebare 500-watt strøm, men undgår at løbe tør for juice; ingen vil pedalere eller skubbe en rig på 50 pund i lang tid. Udover afstand kørt og meter klatret dagligt, var vi nødt til at tage hensyn til rytternes vægt, hvilket niveau af hjælp at bruge i forhold til terrænet (øko, tur, e-mtb eller turbo), hvis vi kunne oplade batterierne til frokost og af selvfølgelig at kunne oplade batterier natten over. Nogle bjerghytter havde ikke tilstrækkelig strøm til at oplade batterier, hvilket betød omhyggelig planlægning. I sidste ende valgte vi at hver medbringe et ekstra batteri, som vi planlagde at bruge. ‘

Du kan også nyde turen med Big Mountain turnéfirma.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply