[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • The Great American Outdoors Act og hvad det betyder for eBikers
  • EP8 – Shimano’s nye kraftfulde Mid Drive
  • Canyon City eBikes og dets nye lette elektriske køretøj
  • Seneste eMikromobilitet og batteritekniske nyheder

Overskriftsnyheder

The Great American Outdoors Act vedtaget – Hvad betyder det for eBikere?

The Great American Outdoors Act er netop blevet underskrevet i lov – men hvad er det nøjagtigt, og hvad betyder det for e-motorcyklister? Den ekstra finansiering, det sikrer, betyder, at mountainbikere og elektriske mountainbikere i sidste ende kunne se flere stier åbne op for dem at køre på.

Land- og vandbevaringsfonden finansieres nu permanent til $ 900 millioner pr. År fra og med 2019, og fonden er opdelt i to separate dele — føderal og statslig. Tilføj det til nye ressourcer til vedligeholdelsesefterslæb på føderale offentlige lande, og jordbureauer vil have adgang til næsten 2 milliarder dollars om året i de næste fem år. Det er blevet beskrevet som den største lovgivning om bevarelse af jord i en generation såvel som at være en usandsynlig succeshistorie, der tiltrak topartsstøtte fra begge større politiske partier. Det sigter blandt andet på at tackle efterslæbet på 12 milliarder dollars vedligeholdelse til reparation af veje, stier, campingpladser, monumenter, brandsikkerhed, forsyningsselskaber og besøgendeinfrastruktur i nationalparker.

Her er en video fra IMBA, International Mountain Bicycling Association, der giver flere detaljer om konsekvenserne for stienadgang:


Selvfølgelig vil den ekstra finansiering ikke automatisk betyde mere sporadgang – som Todd Keller, direktør for IMBA Government Affairs siger i videoen, vil det være kritisk for vores samfund (dvs. mountainbikere og gløder) at engagere sig i Statewide Comprehensive Outdoor Recreation Plans eller SCORP’er for at lobbye for midler, der tildeles til forbedring af off-road trail adgang. Kritisk er disse midler kun tilgængelige for føderale og statslige regeringsagenturer, ikke for private organisationer og nonprofitorganisationer, så IMBA og andre cykel- og e-cykelorganisationer har brug for at få deres synspunkt over for regeringsorganerne. Hvis du ønsker at blive involveret, hvorfor ikke tilmelde sig IMBA lige nu?

Mountainbiking i Shenandoah-dalen

Ovenstående video henviser til Shenandoah Valley Bicycle Coalition – denne artikel beskriver det arbejde, der allerede er udført der for at give klasse 1 e-mtbs adgang til stier i området.

Nye eBikes og eBike Systems

Shimano’s nye Top End EP8 Mid-drive

Shimano’s EP8 er et nyt mere kompakt og mere kraftfuld mid-drive

I de senere år har Bosch og Shimano deltaget i noget af et mid-drive våbenkapløb, hvor konfliktvalutaen var forholdet mellem magt og vægt. Efter at Bosch lancerede Performance Line CX-systemet i 2019 har Shimano netop reageret med at annoncere deres helt nye EP8. Det sparer vægt ved at have et magnesiumhus, har 10% mindre volumen efter fysisk størrelse end sin forgænger E8000, men alligevel svarer det stadig til den nominelle effekt på Boschs mest effektive motor ved 85Nm. Det hævder også at have mindre træk, når man kører uden elektrisk hjælp.

Andre nye funktioner inkluderer en ny app, der giver dig mulighed for at tilføje tilpassede effektprofiler, der er skræddersyet til, hvor meget strøm du vil have, at motoren skal levere i hver af de forskellige strømindstillinger, og en ny gangtilstand, der hævdes at levere. Der er muligheden for trådløst at linke til en Garmin-enhed, der blandt andet tillader en batterikapacitetslæsning i% termer snarere end den råere batteriblokgrafik på Shimanos egen skærm.

Skuffende kan EP8 ikke eftermonteres på eksisterende e-cykler drevet af E8000, det skulle ikke kræve store ændringer for e-cykelfabrikanter, hvilket måske er en god nyhed for prisen på nye EP8-drevne maskiner. Den kan også bruges med det nye store kapacitet 630Wh Shimano-batteri.

Flere detaljer om systemet findes i EBR’s fulde funktion på den nye motor her.

En af de første e-mtbs, der har systemet, er en top-of-the-line (stort set) kulstofindrammet Merida eONE-SIXTY – tjek en komplet anmeldelse i denne video:

Canyon lancerer to nye by-e-cykler – og giver os et glimt af et muligt fremtidigt let elektrisk køretøj

Den tyske cykel- og e-cykelfabrikant Canyon har netop annonceret to nye by-e-cykler.

Canyon’s Precede: ON, en meget dygtig bycykel

Det Forud: TIL ser ud til at kombinere urban stil med et ægte design af en arbejdshestestil og leveres i både step-over og step-thru-rammedesign og er drevet af Boschs kraftfulde Performance Line CX mid-drive, og det tager også robuste udseende pannier-stativer foran og bag. Boschs Kiox-skærm leveres som standard.

Øverst på linjen Bosch Kiox-display er standard i området Precede: ON

UK priser £ 3.999 til £ 4.699 med forskellige specielle muligheder tilgængelige inklusive skifter eller remdrev Enviolo trinløse gear gearsystemer.

Canyon’s pendler: ON er en letvægts by-e-cykel

Det Pendler: TIL er en lettere bymodel med en påstået vægt på 17,6 kg for en medium rammemodel. Det bruger Fazua Evation-motorsystemet, som har mindre strøm end Bosch-systemet, der blev brugt på Precede, men er meget lettere og er fuldt aftageligt, så du kan cykle som en ‘almindelig’ cykel, hvis du vil. Den har justerbar styrhøjde, indbygget cykelholder og LED-belysning i høj kvalitet.

Canyon’s pendler: ON e-cykel kommer i to rammedesign

Prissat til £ 3099 i Storbritannien.

Canyon har også afsløret deres version af, hvordan fremtidig elektrisk transport kan se ud med billeder og spec for et spændende udseende e-cykel / bil hybrid koncept køretøj. Afgørende er, at det stadig vil bruge pedelec-stil pedalkraft.

Er det en e-cykel? Er det en bil? Det er hverken, men har elementer fra begge dele … og Canyon siger, at de vil udstille en version af det i deres Koblenz-showroom senere på året og sigte mod, at det lette elektriske køretøj skal være i produktion om 5 år til en pris på omkring 7.000 euro .

SHFT-webstedet fortæller os ‘Konceptbilen kan fungere i to tilstande, en i stand til at rejse op til 60 km / t og en anden, der er begrænset til 25 km / t. Hvis fremtidige regler og infrastruktur tillader det – og det er en stor hvis – podbike kunne køre på almindelige motorveje og blande den blandt almindelig trafik i høj hastighed og derefter skifte til sin langsommere tilstand og køre på cykelstier ‘

Den samlede vægt forventes at være 95 kg med dimensionerne 83 cm x 101 cm x 23 cm, og den kommende prototype er lovet at have vinduesviskere, et varmesystem, forlygter og sikkerhedssele.

Blive inspireret

Sea Otter Spil nu live

Ready, Set, Play: Registrering til Sea Otter Play er live!

Sea Otter Play er begyndt, og du kan komme ind på handlingen. Sea Otter Classic har gået sammen med sine globale eventpartnere, Sea Otter Europe, Sea Otter Canada og Sea Otter Australia til en fantastisk førsteårsbegivenhed.

Cykelindustriens førende mærker er klar til at afsløre deres seneste innovationer, inklusive al den nyeste e-cykelteknologi gennem eksklusive produktlanceringer. Sea Otter Play digitale festival er gratis at deltage i og giver dig mulighed for at oprette forbindelse direkte til sportens mest indflydelsesrige virksomheder.

Registrering til virtuelle udfordringer er åben, og ryttere fra hele verden tilmelder sig for at skubbe deres grænser og optjene point mod fantastiske præmier. Lær mere om hver af udfordringerne her. Sea Otter Play vil give mere end $ 100.000 i produkt til Sea Otter Play-deltagere. Der er flere måder at begynde at samle point på. Deltagelse i en udfordring er den første. Du kan se hele præmielisten og lære at samle flere point her.
Tilmeld dig nu og deltag i det sjove ved Sea Otter Play. Rideudfordringer starter 1. september og løber gennem 16. september. Festivalen starter den 17. september og løber frem til den 20. september.

E-mikromobilitet

Canberra Times rapporterer, at en ordning for leje af e-scootere vil blive lanceret i Canberra, Australien i september. To udbydere blev valgt til at udrulle tjenesten, Beam Mobility og Neuron Mobility, som sammen vil levere op til 750 e-scootere hver. E-scootere blev legaliseret i Canberra i december. De kan bruges på fælles stier, men er ikke tilladt på veje eller på cykelbaner.

Batteri ur

Store krav om diamantbaseret nano-teknologi batteri

NDB Inc. ønsker at ”genopfinde elektricitet og skabe en planet uden fossile brændstoffer inden 2040” ved at banebrydende for deres batteriteknologi, der involverer oparbejdning af radioaktivt nukleart affald til en sikker at bruge form, der involverer diamant nano-teknologi. Det er tankegangs teknologi, der ville revolutionere verdenen af ​​elektrisk opbevaring, det kunne fås til at fungere i den virkelige verden.

E-cykel Biz

LEVA-EU offentliggør nu oplysninger om sikre og juridiske regler for batteritransport

Denne Bikebiz-artikel detaljer hvordan ‘

LEVA-EU har tilsluttet sig den tværfaglige platform BatteriesTransport.org for at give lette, elektriske køretøjer (LEV) virksomheder bedre information om reglerne for transport af Li-ion-batterier. Foreningen har sammen med Recharge, EPBA, Eurobat, PRBA, EBRA, ACEA og MDBTC gjort gratis indhold tilgængeligt om de krav, der er fastlagt af FN, den europæiske aftale om international transport af farligt gods ad vej (ADR) og andre transportbestemmelser. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser og tak for læsningen!

-Rig

[ad_2]

Source link

Leave a Reply