[ad_1]

I denne uges nyheder:

 • Gocycle Letvægt Carbon G3C
 • Modmo Saigon Modular High Tech Design
 • E-cykler inspirerer til længere pendler
 • Aventon Level & iGO Elite 2 Test & gennemgang
 • New Yorkere hjælper Coronavirus med at kæmpe på to hjul
 • eBikes til Dayton
 • UK-test for e-kickscooter
 • Og meget mere!

Nye E-cykler & E-cykelsystemer

GoCycle Letvægt Carbon G3C

EBR har vist Gocycle mange gange og er glade for at se dem gå fra styrke til styrke med annonceringen af ​​deres nye 2020 G3Carbon som har en højmodul kulstoffrontramme og vejer kun 15,5 kg / 15,5 kg.

Andre funktioner inkluderer:

 • 375 Wh-batteri føres problemfrit inden i en let carbonramme
 • Pitstophjul med lille, let men alligevel kraftig motor i forhjulet

 • Patenteret bilinspireret Daytime Running Light, LED cockpit og elektronisk forudsigelig skift
 • Skræddersyede G3Carbon-grønne, røde og gule udgaver er tilgængelige i begrænset antal for at fejre Gocycles bedst nogensinde år i 2019

G3Carbon og skræddersyede farveudgaver er tilgængelige at bestille nu, pris fra $ 5.499 MSRP / £ 4499

G3Carbon sidder sammen med den allroundere Gocycle GS og de hurtigt sammenklappelige GX & GXi modeller for at fuldføre mærket 2020-line-up.

Futuristisk Modmo Saigon nu tilgængelig til forudbestilling

Det Modmo Saigon har integreret 666Wh batteri, Bluetooth, GPS, integreret belysning som standard med et kraftigt frontlys indbygget i styret, elektroluminescerende maling til blinklys, remdrev og et modulært monteringssystem.

Batteriet kan fjernes fra cyklen til opladning, eller det kan oplades i ramme. Der er også hydrauliske skivebremser med dobbelt stempel og et integreret styr på displayet.

Pris og bestillingsoplysninger er: RRP € 2.799. Tidlige reservationer 1.999 €. Refunderes € 99 depositum. Verdensomspændende levering i september. Der er 250W europæiske og 350W amerikanske specifikationer.

Blive inspireret

Mustache-historien

Franske producenter af e-cykler Overskæg har været i kontakt med en video, der fortæller, hvordan de udvidede sig fra et møde og en idé mellem stifterne til en e-cykelproduktionsvirksomhed, der er stoltheten i lokalområdet.

Snor siger ‘I denne video ønskede vi at fremhæve, hvem vi er, og hvad vi står for. Det tager dig med på en tur i vores fabrik med nogle interviews af vores to grundlæggere (Greg og Manu), og vil vise folk den komplette proces med at opbygge en bartcykel, fra F&U til produktion, logistik osv. ‘

E-bikes Kan Hjælp dig med at tackle de længere pendler

Denne interessante BBC-artikel tager forslag til måder at skære ned på din carbon footprint. Mens lokale rejser, der ofte udføres i bil, ofte kan køres, fremhæver artiklen også, hvordan e-cykler kunne være en rigtig spiludskiftning:

”Ofte kasserer folk cykling som en levedygtig mulighed for længere afstand. Men el-cykler og netværk af adskilte cykelbaner begynder at ændre, hvad der er muligt med hensyn til pendlingsafstand, siger Leo Murray, direktør for innovation ved velgørenhedsorganisationens velgørenhed, Possible.

I Københavns Farum-cykel-motorvej er den gennemsnitlige cykelpendel nu 15 km (9 miles) stort set takket være el-cykler.

En nylig rapport fra advokatorganisationen Transport for Livskvalitet argumenterede beviser fra Europa viser, at elektriske cykler kan omdanne vores byer og bør incitamenteres økonomisk steder som Det Forenede Kongerige.

”Rejser, som du bare ikke ville have foretaget på cykel før, nu er faktisk trivielle at foretage med e-cykel,” siger Murray. ”Og de er hurtigere, fordi du aldrig sidder i et trafikproblem. Det samme er tilfældet i en udstrækning for elektriske scootere. ”

Andre steder på EBR

Aventon-niveauanmeldelse

Begge del 1 og del 2 anmeldelser på Aventon-niveau offentliggøres nu på EBR. Niveauet er en af ​​de nyeste eBikes fra Aventon, og det har en masse funktioner, der generelt findes i dyrere eBikes.

Denne klasse 3 eBike har pedalhjælp op til 28 mph og en tommelfinger-gashåndtag, der giver hjælp til 20 mph.

Specielle højdepunkter inkluderer en 500 watt (750 watt peak) gearhjulsmotor, et internt rammebatteri (48V 14Ah 672Wh), hydrauliske skivebremser, Shimano Acera drivhjul og en række tilbehør af høj kvalitet. Prisen på $ 1.599 inkluderer gratis forsendelse til 48 amerikanske stater.

iGO Elite 2 anmeldelse

Den nye 2020 iGO Elite 2 trin gennem eCommuter er i til test og gennemgang!

Den canadiske designede iGo Elite 2 har en enkelt downtube til et lavt trin gennem området, rent batteriintegration og front- og bagerste stativer som standard.

Elite har et højt kapacitet (48V 13ah 624 Wh) lithiumbatteri, 500 watt gear baghjulsmotor, Shimano og Tektro-komponenter og en masse lagertilbehør.

Denne pendlerstil eBike er prissat til $ 1.899 med gratis forsendelse.

Infrastruktur, mikromobilitet og E-cykling i byen

Coronavirus fremhæver vigtigheden af ​​NY’s E-cykelleveringsryttere

Et par historier denne uge viser, hvordan spredningen af ​​coronavirus direkte påvirker bycykling. Gothamist rapporterer, at “med et voksende antal newyorkere, der er afhængige af leveringsarbejdere til mad og andre fornødenheder, sagde borgmester Bill de Blasio mandag, at han ville afslutte krigen på e-cykler, som han begyndte at føre for over to år siden.”

Byen er blevet beskyldt for at have forfulgt mange af de lavtlønede indvandrere ved at bøde dem og / eller konfiskere deres throttle-drevne e-cykler, teknisk set ikke tilladt i New York-loven.

Faktisk ser det ud til, at efterspørgslen efter arbejdere på tohjulede fødere, der er drevet af dem, der ønsker at distancere sig fra samfundet på grund af virusudbruddet, overskrider udbuddet i New York.

Denne Streetsblog-rapport fortæller os, at ‘Whole Foods siger, at det har brug for scoringer af nye cyklister for at bringe dagligvarer til folk, der holder afstand fra deres naboer. Kæden, som ejes af Amazon, har deltaget i byens fragt-e-cykel-leveringspilot gennem Dutch Express Courier Service, der teknisk gør ansættelsen. ‘

Dayton Goes Electric

Andre steder Dayton Daily News fortæller os det Link Dayton Bike Share i de kommende måneder forventer vi at rulle 100 nye elektriske cykler.

Dayton har også en e-kickscooter-aktieordning og denne artikel om det afslører også, at Dayton har det største asfalterede cykelsti netværk i nationen.

E-kickscooter-prøve for England

BikeBiz rapporter at ‘Planer for at tillade e-sparkcootere på britiske veje er blevet afsløret af regeringen som led i en “transportrevolution”.

Krav til både e-scootere og dem, der bruger dem, undersøges, herunder en minimumsalder, køretøjsstandarder og forsikringskrav. Lokale myndigheder kunne også have ekstra beføjelser til at styre virkningen af ​​e-scootere på det offentlige rum, for eksempel hvor de kan parkeres. ‘

Test af e-kickscooter vil blive inkluderet sammen med andre nye transportinnovationer i tre nye ‘fremtidige transportzoner’.

Zonerne giver eksperter i den virkelige verden, så de kan arbejde med en række lokale instanser som råd, hospitaler, lufthavne og universiteter for at teste innovative måder at transportere mennesker og varer, som artiklen siger.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply