[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • Flere Black Friday eBike-tilbud
  • Tilsluttet Spinciti eBike
  • Futuristic Angell eBike
  • Forest Service sagsøgt over eMTB-adgang
  • $ 1 million Santa Cruz-bevillinger til MTB-stier
  • Shimano gearkasse?
  • Boltabonnement eBikes
  • Og meget mere!

Flere Black Friday og andre tilbud

Der er mange flere Black Friday og Cyber ​​Monday eBike-tilbud i sidste uges nyheder. Sørg for at tjekke dem ud.

GenZe

Silicon Valley-baserede GenZe siger, at de tilbyder ‘næsten nye e-cykler’ til $ 649-799 eller med gratis forsendelse. Tilbudet gælder for GenZe e101- og e102-modeller og varer kun så længe som inventaret gør.

Genze tilføj også følgende nyttige oplysninger:

Hvad er “næsten nye” GenZe e-Bikes? Generelt er dette open-box-emner, der typisk allerede er samlet og har et par miles på uret. Disse bruges ofte kun til demoer eller begivenheder i butikken, leje eller returnerede genstande, der er totalrenoveret til at se og fungere så godt som nyt. Hver enkelt cykel er angivet på GenZes websted med specifikke betingelser. Alle GenZe “næsten nye” e-cykler inkluderer producentens 90-dages garanti.

GenZe 100-seriens cykler har enten en 350w eller 250W børsteløs bagnavmotor, Shimano 7-trins derailleur, dobbelt skivebremser og aluminiumsramme… GenZe tilbyder fem niveauer af pedalassistent og en fuld gashåndtering (ingen pedaling!) Tilstand, med digital skærm og let aftageligt 110V batteri.

Ny gearingsmulighed fra Electric Bike Company

Electric Bike Company, der bygger deres e-cykler i det sydlige Californien, har været i kontakt for at fortælle os, at de nu tilbyder en 7-trins drevtogmulighed (Shimano Altus derailleur med 14-18T tandhjul), prissat til en ekstra $ 69 for den næste måned.

Købere kan bruge kuponkode 7SPEED – til gearindstillingen, der kan tilføjes som en del af en almindelig build.

Nye E-cykler & E-cykelsystemer

Spinciti’s ‘Connected’ E-cykel

Spinciti er et nyt firma, der har lanceret en ny e-cykel på IndieGoGo fra $ 999. Amsterdam beskrives som en ‘vej-e-cykel designet med den daglige pendler i tankerne’.

Mest bemærkelsesværdig er kombinationen af ​​attraktive priser og et rammeintegreret batteri, der ofte findes på dyrere e-cykler.

Permutationer i spec er baseret på tre valg af motoreffekt, 250W, 350W og 500W (kører med hastigheder op til 20MPH, 25MPH og 28MPH, henholdsvis) samt tværstænger og trin-gennem rammeindstillinger.

Spinciti udvider også cyklens tilslutningsmuligheder: ‘Amsterdam forbindes via Bluetooth til mærkets top-of-the-line app, der giver brugerne mulighed for at spore kalorier, tilbagelagt afstand, tilsvarende trin og hastighed. Appen integreres problemfrit med populære sundhedsapps som Strava, My Fitness Pal, Apple Health og andre, hvilket giver brugerne et 360-graders kig på deres helbred…. Derudover leveres Amsterdam med en smart OLED-skærm, der viser statistikker direkte på cyklen, hvilket gør det let og praktisk at spore aktivitet. ‘

350W og 500W versioner har også drejningsmomentregistrering og LED-belysning.

De første leverancer angives at ankomme i april 2020.

Angell Hi-tech eBike

Angell højteknologisk e-cykel lover en unik udseende aluminiumsramme og kulstofgaffel, en integreret 2,4 ”berøringsskærm på styrestangen, integreret bremse- og drejelys og indbygget geolokalisering og alarm, alt sammen med en angivet vægt på 13,6 kg.

Motoren er bedømt på 250W i det bageste nav, og der er et anstændigt 360Wh-batteri.

Prismærke er € 2.690 (US $ 2.966) med levering angivet til foråret 2020. Flere baggrundsdetaljer om virksomheden kan findes i denne artikel.

E-MTB-adgang

Ryttere Sue Forest Service over E-MTB Access

Bikemag rapporterer, at Tahoe National Forest tidligere i år afklarede afsnittet om e-MTB på sin hjemmeside og udgivet en PDF med “yderligere muligheder” for klasse 1-cykler på anbefalede ikke-motoriserede stier (klasse 1 er pedalhjælp, hvilket kun betyder ingen gashåndtering e-cykler og begrænset til 20 km / t assistenthastigheder).

Cykler i klasse 2 og 3 er kun tilladt på veje og stier, der er beregnet til motoriseret brug.

Infoen indeholdt stier i og omkring Downieville, Truckee og Nevada City og i hele skoven, der spænder over 850.000 acres i Californiens nordlige Sierra Nevada (se den fulde liste her).

I det hele udvidede den lovlige klasse 1 e-mtb adgang til 132 miles af ‘nye’ ikke-motoriserede sti, som e-mtbers ikke tidligere var tilladt på.

Nu sagsøger ryttergrupper og andre sagsøgte National Forest over den udvidede adgang til e-mtb.

Dragtens sagsøgere – Back Country Horsemen of America, Backcountry Horsemen of California, Gold Country Trails Council, The Wilderness Society og The Forest Issues Group – hævder, at ved at give ekstra adgang til klasse 1 e-cykler handlede Forest Service uden passende offentlig meddelelse, kommentarperiode eller miljøgennemgangsproces, som er i strid med dens rejsestyringsbestemmelser.

Bikemag bemærker, at klagen ikke nødvendigvis er tilladt, at e-cykler er tilladt på disse offentlige stier – selvom det er roden til problemet, for at være sikker – det er, at Forest Service ikke gennemførte processen for at tillade dem korrekt, ifølge den sag, der er indgivet den 23. oktober i den føderale ret. ‘

Forest Service har endnu ikke indsendt et svar på klagen og har indtil 23. december at gøre det.

Flere detaljer om historien i Cykelforhandler her.

Santa Cruz løfter 1 million til MTB Trail-bygning over 3 år

På en mere positiv note har det kendte amerikanske mountainbike-mærke Santa Cruz lovet 1 million dollars til projekter, der øger adgangen til stier.

Flere detaljer i denne BikeBiz-artikel og flere detaljer fra Santa Cruz selv her med detaljer om nogle flotte ridestier.

E-cykel & Bike Tech

Udvikler Shimano en fuldt lukket gearboks til bundbeslag?

Her er en mand meget begejstret for udsigterne til et helt nyt design af lukket cykel gearkasse.

Der er systemer derude, der på baggrund af det kan ligne dette forslag, for eksempel Pinion.

Dog ser dette virkelig ud som et komplekst, men potentielt revolutionerende design, hvis det nogensinde skulle ske.

For e-cykler vil det kun påvirke hubmotorer, da den sidder der hvor midtmotoren sidder, men virkelig spændende e-cykelnyheder ville være et patent på at kombinere det med en mid-drive-motor …

E-tech Watch

Hvorfor ligger USA så langt bagefter på elektriske højhastighedstog?

Bortset fra bekvemmeligheden ved e-cykel, kan du som e-cykelrytter muligvis elske det faktum, at du er en del af en ny, elektrisk og forhåbentlig mere bæredygtig fremtid. Der er masser af reklame om elektrisk transport i auto- og endda luftfartsverdener, men hvad med højhastigheds-elektriske tog?

Denne fantastiske video fra CNBC viser, hvordan og hvorfor USA er så langt bagefter på dette område, og hvordan det er magt være i stand til at indhente områder som Japan, Kina og Europa.

E-cykel Biz

Boltcykler Mål E-cykel Gig Economy

Denne Techcrunch-artikel beskriver, hvordan ‘Bolt Bikes, den Sydney, Australien-baserede start, der blev grundlagt i 2017, tager USA og UK sin el-cykelplatform, der er designet til levering af gig-økonomiforsendere.

Virksomheden udvider sig på hælene i en frørunde på 2,5 millioner dollars ledet af Maniv Mobility, det europæiske e-mobilitetsfirma Contrarian Ventures, individuelle investorer og tidligere ledere af Uber og Deliveroo. ‘

Mens Bolt Bikes sælger sine elektriske cykler, er hovedforudsætningen at leje dem ud til kommerciel brug. De elektriske cykler lejes på en uge-til-uges kontrakt for $ 39, og virksomheden er målrettet mod leveringsfirmaer for sidste kilometer, især inden for fødevareindustrien.

Min uge med e-cykler

Budget-e-mtbs er sjældent, men denne uge har jeg kørt et nyt budget-e-mtb, Caliber Kinetic, over et fint spor over Lancashires Rooley Moor i det nordlige Storbritannien. Det fungerede temmelig godt i betragtning af prislappen på £ 899 (reduceret i øjeblikket til £ 809).

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply