[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

 • Fjernstyrede eScootere & eBikes!
 • Lithium Battery Scientists vinder Nobelprisen
 • Forbedret effektivitet for Bosch eBike-systemer
 • Kontinentalt midt-drev med CVT
 • Forhøjet cykelkørsel
 • Ebike Future Conference
 • Gocycle Hiring
 • Og meget mere!

Delt eMobility

Fjernstyrede eScootere & eBikes!

Tortoise er et nyt techfirma, der arbejder på en løsning for de delte eScooters / eBikes, som nogle gange kan være svære at finde og kan skabe nogle offentlige rum.

“Skildpadde kan med sikkerhed køre ethvert lille elektrisk køretøj fra et sted, hvor det er underudnyttet eller forhindrer vejen, til en bygodkendt parkeringsplads, et hub til offentlig transport og i nær fremtid dit dørtrin.”

”Vi samarbejder med byer for at bestemme, hvor en scooter med sikkerhed kan bevæge sig autonomt i lav hastighed (som på et tomt fortov), ​​og hvor et menneske skal fjernt flytte enheden via et kamera, der er knyttet til enheden (som på en meget trafikkert byblok) .”

Nedenfor er en video af en nylig offentlig demonstration af en eScooter bevæget med fjernbetjening.

Her er mere information om skildpadde og deres planer for fremtiden.

Blive inspireret

Lithium Battery Scientists vinder Nobelprisen

For nylig blev 3 forskere tildelt Nobelprisen for deres arbejde med lithium-ion-batterier, der har haft en enorm indflydelse på vores daglige liv, herunder brug i de fleste af de elektriske cykler, der findes på markedet i dag.

Nobelprisen i kemi i 2019 er blevet tildelt John B. Goodenough fra University of Texas ved Austin, M. Stanley Whittingham fra Binghamton University og Akira Yoshino fra Asahi Kasei Corporation og Meijo University.

Her er en video, der fremhæver denne seneste nyhed:

Og her er nogle af John Goodenoughs historie fra et par år siden om hans fokus på at hjælpe os med at blive uafhængige af fossile brændstoffer:

Og her er en god oversigt over historien om de tre prisvinders arbejde på NobelPrize.org

Meget inspirerende!

Mail og mere levering af eCargo Bikes

Dropper er et cykelleveringsfirma i Groningen (Holland), der for nylig annoncerede et partnerskab med PostNL (det hollandske postkontor) for at levere postpakker på cykel i Groningen. Denne udvikling er bare det seneste kapitel i Droppers bemærkelsesværdige stigning fra dynamisk opstart til fuldt udstyret multidisciplinær cykluslogistikvirksomhed. Flytningen går også hånd i hånd med byen Groningen’s skub for at opnå emissionsfri bylogistik i 2025 og PostNLs eget mål om at levere emissionsfri i 25 hollandske byer – også i 2025. ”

Her er en god rapport om dette eCargo-firma, der startede i 2016!

2 tweens transporteret med eCargo Bike

Foto fra Madi Carlson

Madi Carlson skrev denne fantastiske artikel om hendes oplevelse af at transportere sine to tweens rundt i Portland, OR på en Urban Arrow eCargo-cykel.

Elevated Bike Roundabout i Manchester

Manchester England kan snart have en forhøjet cykelkørsel, der ligner Hovenring i den hollandske by Eindhoven. Her er en video af Hovenring:

Manchester forhøjede rundkørsel ville forbinde med aktuelle og foreslåede fremtidige beskyttede cykelstier.

Placeringen er tæt på Manchester Uniteds Old Trafford fodboldstadion. Denne Forbes-historie har flere detaljer.

Nye eBike-systemer

Bosch forbedringer

Bosch investerer meget i elektrisk mobilitet, og deres seneste teknologiske forbedring er med nye mikrochips lavet af siliciumcarbid, der er mere effektive sammenlignet med traditionelle siliciumchips.

Den forbedrede effektivitet af de overordnede eBike-systemer har potentialet til at reducere batteristørrelser, der stadig kan gå i samme rækkevidde som nuværende systemer.

Bike Europe rapporterer: Bosch hævder også, at halvledere fremstillet af siliciumcarbid gør det muligt at nedbemanne batterier til et givet interval. ”Dette reducerer omkostningerne ved en elbils (og e-cykler, ed) dyreste komponent, hvilket igen reducerer køretøjets pris. Halvledere af siliciumkarbid vil transformere e-mobilitet, da de ikke kun giver mulighed for at udvikle nye funktioner og IoT-applikationer, men også kontinuerligt forbedre chips selv. ”

Nyt kontinentalt midtdrev m / CVT

Den kontinentale 48V Revolution midtdrevsmotor inkluderer også en NuVinci kontinuerlig variabel transmission indbygget. Det er en 250 watt 70 Nm mellemdrev med et 380% gearområde CVT, der er placeret i det samme område.

Kombinationen af ​​motor og transmission er god til den samlede vægtfordeling, og det giver mulighed for et remdrev til en enkelt tandhjul på baghjulet for et meget rent system.

Det har også muligheden for automatisk skiftning ved at indstille din foretrukne pedalering og systemet sørger for at skifte til de rette gearforhold.

Her er mere info om Continental 48V Revolution.

eBike Biz

Ebike Future Conference

Hannes Neupert

Dette er en ny eBike-konference den 26. november i Bratislava, Slovakiets hovedstad, beliggende langs Donau-floden ved grænsen til Østrig og Ungarn.

Det er også en konference, der kan deltage online med mulighed for spørgsmål og svar.

Her er nogle af højdepunkterne for konferencen:

 • Hannes Neupert vil tale om chaufførerne i de næste 10 år med innovationer i elektrisk drev
 • Erhvervslivet og dets forstyrrende alternativer og nye forretningsmodeller til ebike-branchen
 • Indblik fra arrangøren af ​​den første World Ebike Series (hvor de bedste kørere som Nicolas Vouilloz race)
 • Ny teknologi: ægte 3D-trykte e-cykler fra aluminium og kulstof, men også specialiteter som brint-e-cykler med tredobbelt rækkevidde osv.
 • Realistisk oversigt fra Google-data – ikke forudsigelser, men virkelighed og sammenligning af markederne fra kundesiden
 • Også indsamling af data fra smarte byer

Lær mere om Ebike Future Conference her.

Gocycle Hiring

Richard Thorpe, designer af Gocycle, kommenterede: ”Hos Gocycle eksisterer vi for at gøre pendlingen til en glæde – ikke en opgave! Og med vores intet kompromisstilgang til design producerer vi de mest gennemtænkte elektriske cykler på planeten. Vi har oplevet en betydelig vækst i 2019 med lanceringen af ​​vores hurtigt sammenklappelige GX og næste år er planlagt til at blive endnu mere spændende! ”

”Vi er et voksende udfordrermærke, der gør en reel forskel for verden, og vi har brug for udfordrere til at blive med! Dette er din chance for at blive medlem af Gocycle-teamet og hjælpe os med at opmuntre flere mennesker over hele verden til at leve en sundere og mere bæredygtig livsstil. ”

 • Det banebrydende el-cykelmærke Gocycle søger salg og ingeniørtalenter til at tilslutte sig virksomheden for at støtte udvidelsen af ​​2020
 • Lancering af hurtigt sammenklappelige Gocycle GX har drevet forretning til sit bedste nogensinde år med betydelig vækst på nøglemarkeder i løbet af 2019
 • Spændende muligheder findes for tysktalende til at blive medlem af vores salgsstøtteteam, mens positioner er åbne i vores amerikanske salgsfunktion og ingeniørteam på Gocycle HQ
 • Deltag i Gocycle i sin mission at fremskynde vedtagelsen af ​​mere sund og bæredygtig personlig transport
 • Interesserede kan anmode om mere information og sende deres CV til [email protected]

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Pete

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply