[ad_1]

I denne uges eBike-nyheder:

  • eCargo madleverancer under Coronavirus
  • eBike salgssurge
  • Top nordamerikanske eBike-selskaber
  • Elektrisk cykelselskab dobbeltbatteri
  • Nye eBikes fra Triumph, BULLS og MiRider
  • New England eBike-rabatter
  • eCargo Push i Euro Cities
  • eBike teknisk træning
  • eBike Biz-opdateringer
  • Og meget mere!

Opdatering om coronavirus

eBikes & Vans Leverer overskydende mad til sårbare

Business Insider rapporter at ‘Miljøorganisation Hubbub vil indsætte en flåde af elektriske køretøjer til levering af overskydende fødevarer til samfund i Milton Keynes, der ikke er i stand til at få adgang til fødevarebanker og køleskabe i køkkenet under nedlukningen.’

Rapporten tilføjer:

‘Flåden af ​​elektriske leveringskøretøjer blev delvis finansieret af regeringens eCargo Bike Grant Fund, en fond på 2 millioner pund til støtte for levering med lavt kulstofindhold, der administreres af Energy Saving Trust. CAF Venturesome og National Lottery Community Fund har også støttet pilotprojektet.

Hubbub sigter mod at gentage den lavemissionstjeneste, der kaldes ‘Food Connect’, i andre dele af landet, hvor samfundets køleskabs- og fødevarebankoperationer er blevet afbrudt af pandemien.

Fælles køleskabe er køleskabe i offentlige rum, der deles af lokalbefolkningen i et forsøg på at reducere madaffald og levere frisk mad til sårbare mennesker.

Men sociale distanceforanstaltninger, der blev vedtaget på grund af Covid-19, har fået mange af Det Forenede Kongeriges kommunale køleskabsnet til midlertidigt at skifte til leveringstjenester, sagde Hubbub. ‘

Amerikansk eBike-import kan nå rekordniveauer i 2020

På trods af bekymring over Trumps tariffer og kaos for e-cykelforsyningskæder forårsaget af coronavirus, kunne amerikansk import nå op på 400.000 i 2020, op fra 287.000 i 2019. Det er ifølge eCycleElectric som citeret i denne cykelforhandler og industri nyheder stykke.

Ifølge eCycleElectric’s Ed Benjamin ‘”I 2019 var den største andel af importen flyttet væk fra en håndfuld virksomheder, der primært solgte gennem Amazon under forskellige mærker. I stedet går hovedparten nu til forbrugerdirektive e-cykelspecialister, mursten og mørtel e-cykelspecialister (EBD’er) og konventionelle cykelmærker i IBD-kanalen. ”

Dette går hånd i hånd med et skridt til højere pris, højere kvalitet e-cykler. “Amerikanere har vist os i det sidste år,” forklarer Benjamin, “at de forstår og er villige til at betale for værdien i en bedre ebike” og tilføjer “Så vi ser, at prispunktet $ 1.500 til $ 3.000 virkelig løber af.”

Ifølge Benjamin er de fem bedste mærker som følger:

Rad Power Cykler detaljeret salgstog og deres respons

‘Pandemien beviser, at e-cykler er essentielle for et endnu bredere publikum af mennesker’, siger Rad Power Bikes-grundlægger Mike Radenbaugh i denne Bloomberg-videorapport.

Han skitserer, hvordan han føler, at stigningen i salget er drevet delvis af folk, der ønsker at få mest muligt ud af den tilladte tid uden for deres hjem under lockdown, men endnu mere af et ønske om at undgå de risici, der er forbundet med at bruge offentlig transport.

Selv når der tages skridt for at komme ud af lukningen, viser e-cykelsalgspolitikken ingen tegn på at mindske, siger Radenbaugh.

Radenbaugh lægger Rad Power Bikes egen succes ned til en attraktiv pris og er i stand til at få e-cykler direkte fra Rad Power Bikes til kunderne effektivt.

Sådan er den fortsatte stigning i efterspørgslen, at der vil finde ekstra investeringer sted for at forbedre Rad Power Bikes forsyningskæde og kundeservicefunktioner for at følge med, hvad Radenbaugh beskriver som ‘eksponentiel vækst’. Han citerer en vækst på 297% ‘april over april’.

Nye eBikes & eBike-systemer

Electric Bike Company øget rækkevidde

Electric Bike Company har tilføjet en dobbelt batterikonfiguration til alle deres modeller ved at tilføje den forreste kurv med batteri.

De nye angivne intervaller fra Electric Bike Company er følgende med dobbeltbatteri:

MODEL C og S – kan gå fra 100 miles til 140 miles

MODEL X og R – gå fra 70 miles til 110 miles

MODEL Y – dobbelt batteri 40 miles til 80 miles

Den ekstra kurv- og batterimulighed tilføjer $ 699 til prisen på en Electric Bike Company eBike.

Mere info hos Electric Bike Company.

Triumph flytter ind på eBikes

Den berømte motorcykelfabrikant Triumph har afsløret de bevæger sig ind i en verden af ​​e-cykler med introduktionen af ​​deres nye Trekker GT med en Shimano-mid-drive og RockShox-frontophæng.

Den 53 pund / 24 kg e-cykel har et integreret batteri på 504Wh ramme, hydrauliske skivebremser, 10 hastighed derailleur gearing og er fuldt udstyret med pannier rack, kickstand, mudguards og LED belysning.

Alle nye BULLS Cross Lite EVO

BULLS Bikes USA annoncerede for nylig frigivelsen af ​​det helt nye Cross Lite EVO tilsyneladende ‘en af ​​BULLER’ alle tiders mest populære e-cykler ‘.

Den har den nye Bosch Gen4 CX-motor og 625Wh Powertube-batteri, 63 mm Suntour NSX forgaffel, 180 mm Shimano Deore hydrauliske skivebremser og et 12-trins Shimano SLX-gruppset.

Det kommer i bølger, trin-gennem og diamantrammer, flere størrelser og er komplet med skærme, lys og en bageste holder.

Cross Lite EVO fås nu i trin-til-diamantrammer hos en BULLS-forhandler i nærheden af ​​dig og hos bullsbikesusa.com.

Bølgerammen kommer til juli 2020, men kan forudbestilles gennem enhver lokal BULLS-forhandler. Detailprisen er sat til $ 4.899.

Teaserinfo om opgraderinger til MiRider One

UK firma MiRider har haft succes på fritidsmarkedet med deres nye sammenfoldelige, magnesium-indrammede enkelt hastighed MiRider One.

De har været i kontakt for at fortælle os om planer om at tilbyde tilpassede opgraderinger som følger og tilbyder potentialet for en lettere og mere kraftfuld cykel:

‘MiRider har arbejdet på en udvikling af den ene for at lokke en anden forbruger til deres cykel med et stærkere fokus på vægt og ydeevne, samtidig med at kerneværdierne for cyklen opretholdes.

De kan ikke give for meget væk endnu, men overskriften ændringer er et moment sensing bundbeslag parret til en lettere baghjulsmotor, selvom skubbe et sundt 5 NM mere drejningsmoment ud end standardmotoren.

De vigtigste vægtbesparende elementer er en skifte til letvægtsspydede hjul, sportsdæk, carbonfiber sæde, stamme og styr.

For at holde den ekstra ydelse i skak, vil bremserne blive opgraderet til hydraulisk og i stand til at gøre brug af det ekstra dækgreb på vejen.

Riderens computerskærm vil også blive opgraderet til en LED-version og vil bevare tommelfinger-boost-funktionen, der er så elsket i den aktuelle model.

Selvom vi forventer større rækkeviddeeffektivitet i det drejningsmomentdrivningssystem, er et 10Ah-batteri også under udvikling som anerkendelse for det mere pendlerfokuserede bypublikum, som cyklen også appellerer til.

Hvad MiRiDER er opsat på at opnå i denne nye cykel er muligheden for, at den aktuelle model opgraderes med så mange dele som muligt i eftertid, derfor kan nuværende og nye kunder vælge og vælge opgraderinger, der passer til deres behov og have en cykel specielt bygget til dem .’

Blive inspireret

Ring til eBike-rabatter i New England

Energy News US rapporter ‘Cirka 80 organisationer, virksomheder og enkeltpersoner har underskrevet et brev til statslige embedsmænd, der søger rabat for e-cykler … Statens nuværende rabatprogram for elektriske køretøjer er “urimeligt”, hævder de, fordi det kun gælder elbiler, som det ikke er overkommelig for mange husstande med mellemindkomst til lavere indkomst. ‘

eCargobike-opdatering

Santa Monica er den første leveringszone med nulemission i Nordamerika?

Greenbiz rapporter at ‘Den solrige by Santa Monica, Californien, i større Los Angeles, snart kunne blive den første nul-emission leveringszone i Amerika. Det betyder, at alt, der leveres i regionen, fra mad til pakker, vil blive transporteret i et køretøj med nulemission (ZEV), hvad enten det er en elektrisk varevogn, en brændstofcellebil eller en e-cargo-cykel. ‘

Det skal bemærkes, at dette på dette tidspunkt kun er en pilotordning, og at der vil være behov for mange flere, da Los Angeles-området lider af den værste luftforurening i USA.

Det nye pilotprojekt – som inkluderer et område på 1 kvadratmilje i Santa Monicas centrumkorridor – er under udvikling af byen og Los Angeles Cleantech Inkubator (LACI).

Los Angeles ‘grønne ledere håber at bruge læring fra initiativet til at udvide ZEV-zoner til andre Los Angeles-regioner som Culver City, Pasadena og LA i centrum

ECF opfordrer indtrængende europæiske byer til at tilføre cargo-cykelpotentiale

I henhold til denne artikel om cykelindustriens nyheder:

‘European Cyclists’ Federation (ECF) afholdt i dag et webinar hvor vi diskuterede det EU-finansierede City Changer Cargo Bike Project, der håber at hjælpe byer med at realisere det ‘enorme potentiale’ af lastcykler til både transport og logistik.

Projektet sigter mod at lette en hurtigere og større skala optagelse af lastcykler i bysektorer, idet det vurderes, at en tredjedel af leveringsture i byer kan erstattes af denne transportform. ‘

Flere overbelastningsafgiftszoner og subsidier er kun to af ideerne til at fremme større brug af fragt- og e-fragtcykler, der er nævnt i artiklen.

eBike-færdigheder

LEVA tilbyder online teknikundervisning

The Light Electric Vehicle Association (LEVA) E-Bike Technician Training and Certification Programme er udviklet til LEVA af Dr. Don Gerhardt og forskellige LEVA-medlemmer og E-Bike-producenter. Uddannelsen er baseret på træning udviklet på batterisystemer og elektriske køretøjer til universiteter og samfundsskoler af Dr. Gerhardt.

Edward Benjamin underviser i mange af kurserne. Han har arbejdet i cykelbutikker som mekaniker og butiksejer siden 1969. I de sidste 20 år har han været involveret i sourcing og tekniske problemer som konsulent for branchen.

Kursplanen for kurset er den samme på ethvert sted eller med en af ​​instruktørerne. Men instruktørerne vil tilføje materiale og information fra deres særlige baggrund. Dr. Gerhardt er mere engineering og videnskab, Ed Benjamin er mere cykelbutik, cykelmekaniker og maksimerer rentabiliteten.

Fire niveauer af certificering plus teknikeruddannelse er tilgængelige for $ 550. Det direkte online-kursus er tilgængeligt for $ 325.

Mere information på LEVAs websted.

eBike Biz

Ny brancheressource fra People for Cykler

Underudvalget PeopleForBikes Coalition Research and Statistics har udviklet sig en ny Business Intelligence Hub at levere en omfattende pakke med ridership, detailsalg og forbrugerdata, der vil tjene som et ugentlig øjebliksbillede af tilstanden i cykelbranchen og cykeldeltagelse i USA

Yamaha Flyt Distribution til Europa

Fra 1. juli 2020 påtager Yamaha Motor Europe NV sig ansvaret for at distribuere OEM e-Bike Systems til det ekspanderende europæiske marked.

Yamaha siger ‘Dette vil give Yamaha Motor mulighed for at yde stærkere støtte til OEM-partnere på et centralt sted fra sit europæiske hovedkvarter i Schiphol-Rijk, Holland.’

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report-gruppen for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply