[ad_1]

I denne uges nyheder:

 • eBikes har deres øjeblik
 • Ubegrænset minimalistisk sæt
 • Batch Bikes nye trin gennem
 • Cowboys 3. Gen-bycykel
 • Electric Bike Company Showroom
 • POIMO oppustelig eBike
 • eCargobikes til UK’s Midlands
 • eBikes og eMopeds-abonnementer
 • USAs største solprojekt går foran
 • EV-batterier genanvendt
 • Og meget mere!

Opdatering om coronavirus

E-cykler hjælper os med at tilpasse sig virussen

Det fortæller New York Times ‘For mange amerikanere har en del af løsningen (at leve med virusbegrænsninger) været at købe en elektrisk cykel.’

I artiklen tilføjes ‘… det er ikke overraskende, at e-cykler nu er lige så vanskelige at købe, som en flaske med håndrenser var for et par uger siden. I marts sprang salget af e-cykler 85 procent fra året før, ifølge NPD Group, et forskningsfirma. Amazon, Walmart og Specialized er udsolgt fra de fleste modeller. Selv mindre mærker som Ride1Up og VanMoof har ventelister. ‘

Artikelvejen tester to e-cykler, en Van Moof og en Ride1Up, og du kan læse alle detaljerne i artiklen. Det er tilstrækkeligt at sige, at forfatteren opsummerer ‘Efter testene er jeg helt solgt. E-cykler, konkluderede jeg, er til folk, der vil komme sig rundt med minimal anstrengelse. ‘

Nye eBikes & eBike-systemer

Er Ubegrænset det enkleste eBike-kit endnu?

Ubegrænset har en track record i udvikling og levering af elektrisk drevne skateboards, men har nu vendt deres opmærksomhed mod at forenkle det forreste navmotorsæt.

Vi har allerede gennemgået en af ​​de enkleste derude allerede, Swytch, men Ubegrænset har slanket de nødvendige elementer til at elektrificere næsten enhver cykel endnu længere.

Det ubegrænsede sæt, nu lanceret på Indiegogo, har kun tre elementer – motor, batteri og trådløs pedalmonteret sensor (en styret monteret kontrol er valgfri).

Ubegrænset siger, at det vil være tilgængeligt i de fleste hjulstørrelser, fra 16 ″ til 29 ″, og der vil også være europæiske og amerikanske juridiske spec-versioner.

Priserne for Early Bird-stil starter ved £ 357 eller ca. 550 US $.

Sættet kan også købes klar installeret i Unlimited’s WARP e-cykel, krævet vægt 33 pund / 15 kg eller 35 pund / 16 kg afhængigt af batteriindstilling.

Batch cykler nye trin-gennem modeller til begyndelsen af ​​juli

Business Wire rapporter på den kommende udgivelse fra Batch-cykler af deres Step-Thru- og Step-Thru Plus-modeller, den nemme trin-thru-ramme, der rettes mod dem ret og rigtigt mod dem, der ønsker at få en let og behagelig introduktion til e-cykling.

Step-Thru-modellen har et Bosch-mid-drive Active Line-system og en Altus-8-trinsdrevdrev med et prismærke på $ 2.499.99.

Step-Thru Plus E-Bike er et trin op ved hjælp af et Bosch mid-drive Active Line Plus-system og Shimanos Alivio 9-hastighed drivlinje og vil sælge for $ 2.699.99.

Hver model fås i to rammestørrelser, små / mellemstore (18 tommer) og mellemstore / store (20 tommer), og begge modeller har også 400Wh integrerede halvramme-batterier Suntour-ophængsgaffel, 700c Kenda Kwick-dæk, FSA-krumtap, Tektro Hydrauliske skivebremser, kickstand, skærme og bagesteholder.

Cowboy lancerer 3. generation eBike

eBiketips har denne rapport på e-cykelfirma Cowboy: ‘Den belgiske opstart har gendannet deres smarte e-cykel med et lavere gearforhold, nye farver og nye appfunktioner, og den er prissat til £ 1.990’. Varemærkefunktioner som et sæderør-integreret batteri og en enkelt gearkasse er tilbage.

ebiketips tilføje ‘Vejning ved 37,3 pund / 16,9 kg, Cowboy 3 har i alt 15 ændringer sammenlignet med den foregående model. Højdepunkterne, siger Cowboy, er tilføjelsen af ​​et højere kvalitet Gates Carbon Belt Drive, der kan vare op til 30.000 km, en ny mere robust stamme plus nye brugerdefinerede dæk og mudderskærme. ‘

Electric Show Company Nyt Showroom

Det nye showroom fra Electric Bike Company i Huntington Beach, CA, er cirka 30 dage ud fra åbningen.

Denne nye butik er et sted, hvor kunderne kan tilpasses deres eBikes med farver, komponenter og tilbehør.

Electric Bike Company tilbyder lignende tilpasningsmuligheder på deres hjemmeside også.

Det 14.000 kvadratmeter store monteringsanlæg i Newport Beach er hvor Electric Bike Company eBikes kommer sammen med 35 ansatte, der bygger cyklerne. De maler rammene på stedet og bygger også hjulene hånd!

Electric Bike Company udvider muligvis showrooms rundt omkring i USA for at kunderne kan tilpasse deres cykel med samling og fuldt bygget forsendelse, der sker fra Newport Beach monteringsfacilitet.

Model R trin-gennem er en af ​​deres nyeste modeller med mange tilpasningsmuligheder.

For et nærmere kig på Electric Bike Company-cykler her er anmeldelser af Model X og Model C.

eCargo Bike News

Storbritanniens Midland Cities får e-fragt drevet

Medier rapporterer i Borgmesteren og Trafiksteknologi i dag fortæl os, hvordan Birmingham og Nottingham vil have e-fragtcykler, der surrer omkring deres gader. EBR vil have mere om denne udvikling i en fremtidig artikel.

eMicromobility

En oppustelig fremtid?

Dette koncept projekt fra University of Tokyo kombinerer en oppustelig ‘cykelkrop’ med ‘solide’ hjul, stænger og en oppustning.

Det er klart bare et bevis på konceptet på dette tidspunkt, men kunne det pege vejen til fremtidig elektrisk transport, hvis oppustelige hjul bliver stærkere og lettere? Mens artiklen Design Boom ikke giver detaljer om, hvordan den fungerer, bruger den noget spændende kaldet ‘blød robotteknologi’.

German Auto Club tilbyder eBike og eMoped abonnementstjeneste

Cykel Europa rapporterer, at ADAC ‘Tysklands bil- og mobilitetsklub, og den største i Europa med 21 millioner medlemmer, har samarbejdet med opstarten Rydies for at lancere en månedlig e-mobilitet-abonnementstjeneste kaldet e-Ride. Tjenesten tilbyder e-cykler og e-mopeder til brug i hele Tyskland. ‘

Dette ligner en velkommen udvidelse af de tilgængelige måder at opleve e-cykler på. Selvom e-cykler generelt repræsenterer en meget god investering og har en tendens til at holde deres værdi godt og blive godt brugt, kan købsprisen være en barriere for mange.

ADACs månedlige abonnementstilbud starter på 49 euro og inkluderer reparationer, vedligeholdelse og AXA-forsikring.

Det vil bestemt vise sig at være populært for dem, der er ivrige efter de store forhåndsomkostninger og om, hvordan de skal passe på deres e-cykel, eller om det kan blive stjålet.

E-cykler er massivt populære i Tyskland og passerede sidste år markeringen på en million, svarende til ca. 30% af alle solgte cykler.

E-tech

Det største solkraftværk i USA

Smithsonian Mag har denne rapporter ‘Gemini Solar Project vil blive bygget 30 miles nordøst for Las Vegas med start i 2021, rapporterer Associated Press, Scott Sonner. Til en pris af 1 milliard dollar forventes solfarmen at producere nok elektricitet til at drive 260.000 hjem, mens den direkte og indirekte skaber omkring 2.000 job i lokalområdet. Projektet opvejer ca. 83.000 biler ‘værd af drivhusemissioner.’

På trods af bekymringerne for dyrelivet som beskrevet i artiklen, har det amerikanske indenrigsministerium nu godkendt projektet, der vil være det største i USA.

Batteriur

Solar Home til genbrugte EV-batterier

Forskning af elektriske køretøjer rapporterer, at ‘der snart vil være en bølge af brugte batterier, hvis ydeevne ikke længere er tilstrækkelig til køretøjer, der har brug for pålidelig acceleration og rækkevidde. Men en ny undersøgelse viser, at disse batterier stadig kunne have en nyttig og rentabel anden levetid som backup-lagring til solcelleanlæg til solcelleanlæg, hvor de kunne fungere i mere end et årti i denne mindre krævende rolle. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report-gruppen for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply