[ad_1]

I denne uges nyheder:

 • UK ‘Virus Defying’ eBike Hire Scheme
 • Mondraker eBalance cykel til børn
 • Superstrata eBike med et stykke kulfiberramme Crowdfunds
 • Sea Otter Show går virtuelt
 • Tour de France siger Få på din eBike for at udforske Isère
 • eKickscooter-forsøg til UK’s Tees Valley
 • eCargo Award
 • FUELL diversificerer med ny eMotorbike
 • Europa har 3 millioner eBike-salg i 2019

Opdatering om coronavirus

UK eBike Leasing Scheme er ‘Coronavirus Defying’

Hvad der er faktureret som et “Coronavirus-trodsende” e-cykel-leasinginitiativ for virksomheder i hele det nordøstlige England og Nordirland er netop blevet lanceret.

Nordøstbaseret Kør elektrisk siger, at det er ‘at bringe en fleksibel, omkostningseffektiv langvarig eBike-leasingoption til virksomheder i hele det nordøstlige del og vil se til aktivt at tackle det kritiske pendlingsproblem, som Storbritannien nu står over for.’ Høj oprindelig købspris nævnes ofte som en grund til, at folk ikke forpligter sig til et køb af e-cykler, så det håber, at dette vil være et overkommelig velkomstinitiativ.

Her er detaljen fra Ride Electric:

Kunder lejer en by / touring-elektriske cykler af høj kvalitet udstyret med rack, pannier taske, oplader og reservedelssæt. Der gives træning i overdragelse for at gøre køreren bekendt med eBike og plejekrav. eBikes er eRideTrak aktiveret, som ‘forbedrer sikkerheden ved at være i stand til at identificere placering samt give brugsstatus til personlige og organisatoriske målinger og sammenfattende rapportering.’ Tyveriforsikring og vedligeholdelsestjeneste er inkluderet.

Priser afhænger af lejens længde:

 • 6 måneder – £ 195 / måned
 • 12 måneder – £ 167 / måned
 • 18 måneder – £ 142 / måned
 • 24 måneder – £ 121 / måned

Første betaling af forudbetalt leje på to måneder er nødvendigt, hvilket inkluderer et depositum, der refunderes ved aftalens afslutning. Betaling foretrækkes gennem direkte debiteringsmandat. E-cyklen kan købes til reducerede omkostninger ved udgangen af ​​termin gennem finansiering og / eller med en Cycle to Work-voucher.

Nye eBikes & eBike-systemer

Mondraker lancerer ny eBalance-cykel til børn

Hvis du ikke er bekendt med begrebet a balance cykel det er rettet mod meget unge ryttere, der bare lærer at køre. Ideen er en cykel med alle de traditionelle cykelelementer undtagen pedaler og drivtog. Barnet skubber cyklen sammen med deres fødder, og denne måde lærer at skabe balance og styre fra farten. Alternativet til stabilisatorhjul giver et barn mulighed for at pedal straks, men udvikler ikke balance og styring og kan hindre hastigheden, som det kan tage til to hjul.

Så ja, du gætte på det, der er nu en elektrisk hjælpeversion af balancecyklen fra Mondraker, Grommy. Fås i to størrelser, 12-tommer eller 16-tommer, begge ved hjælp af en ‘let at kontrollere 250W strømmenhed’.

Mondraker siger ‘De let udskiftelige Mondraker-fremstillede batterienheder leverer en køretid på op til 60 minutter med en fuld opladning, der tager kun 60 minutter…. Det er børns leg at mestre de tre hastighedskontroller. Læringen starter ved den første indstilling, ‘Balance’ (maks. Hastighed 5 km / t), og grinene bliver bredere på 2 og 3: ‘Sjov‘(maks. 7,5 mph) and ‘Avanceret’ (maks. 11 mph). Eller sluk for Grommys motor, og børnene kan bruge den som en traditionel balancecykel.
Grommy bruger mange ‘standard’ cykelkomponenter inklusive sadler, sædepind, styr og stilk, skivebremse … hvilket giver ‘stor cykel’ fornemmelse og mange muligheder for let tilpasningsevne og ekstra lang levetid ved at skifte større MTB-efterbehandlingssæt, når den unge rytter vokser. ‘

Superlight Superstrata Carbon Fiber eBike Now Crowdfunding

Den for nylig lancerede Superstrata hævder at være ‘verdens første brugerdefinerede 3D-trykte unibody carbonfibercykel og eBike. Kombinationen af ​​brugerdefineret, unibody og carbon fiber er aldrig blevet gjort før. ‘

Den ikke-elektriske Superstrata Terra starter ved $ 2799 ($ ​​3999 for forudbestillinger) på Indiegogo, mens dens elektriske variant Superstrata Ion fås fra $ 2799 ($ ​​1799 for forudbestillinger). Rammen har en påstået vægt på 1,3 kg, mens Ion e-cykel, der har navmotor og i rammebatteri, kræver en vægt på 11 kg – åbenlyst ekstremt let for en e-cykel. Det er en klasse 1 e-cykel med en 250W nominel motor, 252Wh kapacitetsbatteri og topassisteret hastighed på 20 km / h.

Strata siger: ‘Cyklen og eBike bogstaveligt talt skal måles. Send dine målinger, så vil 3D-udskrivningen tilpasses egerne. ‘

Unibody-konceptet til fremstilling af rammer lyder unikt som ‘3D-trykt i en enkelt gennemgang af termoplastisk komposit af carbonfiber. I modsætning til andre carbonfibercykler, hvis rammer er limet og boltet sammen ved hjælp af snesevis af individuelle dele og fremstillet af tidligere generation af termohærdede kompositmaterialer, er Superstrata-rammen konstrueret uden samlinger eller lim for problemfri styrke. Det er også produceret ved hjælp af næste generations termoplastiske materialer, hvilket gør det ekstremt slagfast, men alligevel bemærkelsesværdigt let. ‘ Virksomheden har helt klart tillid til materialets styrke, da cyklen mangler et downtube! Firmaet bag denne særlige type kulfiber-teknologi er Arevo.

Som altid med Crowdfunding-projekter er det et tilfælde, hvor køber pas på – som denne Verge-artikel påpeger ‘Ikke alt om Superstratas forsyningskæde er afsluttet. Vu (administrerende direktør Sonny Vu) forhandler stadig med forskellige batteri- og motorproducenter for at finde den bedste pris til cykelens drivløb. Og virksomhedens cykler vil være tilgængelige til forudbestilling på Indiegogo, hvilket antyder, at alt dette kun er et eksperiment, der kan kollapse, hvis nok salg ikke realiseres. Crowdfunding til produktlanceringer, især komplicerede produkter som e-cykler, er meget sværere end det lyder. Crowdfunded-gadgets er undertiden forsinket i måneder eller år, og i nogle tilfælde sendes de aldrig overhovedet. Hvis virksomheden beslutter at opgive projektet, kan cykelejere blive efterladt, når det kommer til vedligeholdelse og reparation. ‘

Blive inspireret

Sea Otter går virtuel

Sea Otter-cykel- og udendørs sportsbegivenhed er blevet afholdt hvert år siden 1991 i Californien. Arrangementet betragtes som verdens største cykelfestival og tegner næsten 10.000 professionelle og amatøratleter og 70.000 fans.

Desværre blev 2020 annulleret på grund af Covid 19. Men nu er det tilbage i form af Sea Otter Play, der beskriver sig selv som en “forbløffende online oplevelse, der vil indeholde over 350 af de mest innovative cykelfirmaer i en banebrydende digital festival. Det er stedet at oprette forbindelse til dine yndlingsmærker, træne med venner, hente tilbud og vinde nyt gear! ‘

Tilmelding til Sea Otter Play Challenges åbner den 14. august 2020. Udfordringerne går i gang 1. september og løber gennem 16. september. Sea Otter Play Festival afholdes 17-20 september 2020.

Flere detaljer her.

Tour de France inspirerer E-cykelruter i Frankrigs Alpine Isère

Photo Images et Rêves
VTT Auris en Oisans, par

Efter måneder med usikkerhed blev det annonceret, at Tour de France går videre; det finder sted i år (29. august til 20. september 2020).

Mens konkurrenter naturligvis ikke har tilladelse til elektrisk hjælp, bruger afdelingen af ​​Isère, som TdF passerer gennem, e-cykler til at byde gæster velkommen, der ønsker at se turen, når den passerer gennem dette område kendt for sine berømte bjergpas og legendariske klatrer, hvor nogle af de mest mindeværdige øjeblikke af Tour de France har fundet sted.

Elektriske cykelruter udvikles hurtigt på tværs af Isère, højdepunkter for e-cykelturister herunder 13 ikoniske ruter der også vises på Isère Outdoor-appen. Hver rejseplan udforsker et umiskendeligt naturgrund eller kulturelt træk i Isère-regionen. De afmærkede ruter fra 10 til 30 km er tilgængelige for begyndere og familier.

eMicromobility

UK’s Tees Valley Area First Trial Area for eKickscooters

Fleet News rapporterer, at Tees Valley Combined Authority vil være vært for de første e-scooterforsøg.

Ifølge denne BBC-videorapport der er 50 scootere, der kan lejes til £ 2 eller 20 minutter, der kan reserveres via en app.

Mens den første trail ser beskeden ud i sin rækkevidde og i de begrænsninger, den lægger for brugere (de skal have det relevante kørekort for eksempel) denne Electrive-rapport ser det potentielle omfang af, hvad der kan tillades, som spændende, idet det kan tilbyde en type elektrisk køretøj, der i øjeblikket er stærkt reguleret i Europa. Det antyder, at hvis forsøgene er vellykkede, kan der være en vis deregulering, der giver mulighed for en bredere anvendelse af gashåndterede elektriske køretøjer.

I Electrive-rapporten påpeger LEVA, Europas sammenslutning af elektriske køretøjer, at ‘Det Forenede Kongerige har besluttet at lægge europæisk lovgivning til side og sætte kursen «. For eksempel kan e-scootere have en motor med en maksimal kontinuerlig nominel effekt på 500W – e-cykler og e-sparkcootere er normalt begrænset til 250W i EU. E-scootere i Storbritannien må heller ikke veje mere end 55 kg, inklusive batteri og ikke overstige 15,5 mph. Og der er bestemmelsen om, at e-scooterne kan have en sadel. ‘

eBike Opinion

FUELLS Buell ser på fremtiden

”Der er mere i bymobilitet end e-cykler. Sammen med gennemgående knallerter og elektriske motorcykler kan e-cykler hjælpe med at omdanne, hvordan vi oplever bymiljøer, ”siger Eric Buell, innovativ motorcykelingeniør og designer af FUELL Fluid e-cykel.

Ud over at tilføje mere kraft, rækkevidde og tilslutningsmuligheder til eksisterende e-cykler, mener Buell, at kompakte elektriske knallerter og motorcykler er det næste trin i udviklingen af ​​elektriske køretøjer; ‘Det næste trin fra e-cykler er området for gennemgående knallerter / kompakte motorcykler. Denne elektriske udfordring er kritisk, da denne køretøjstype er det førende bymobilitetskøretøj i mange lande. Processen og opfindelsen til at skifte eksisterende enheder til rene, sikre og genanvendelige køretøjer er en enorm indsats, men en, der skal gøres for at tackle luftkvalitetsproblemer og miljøforurening. Det første trin med at elektrificere eksisterende design sker, men det er nødt til at nå et nyt niveau af design for virkelig at ændre ting. ‘

Gå ind FUELLs Fllow e-motorcykel med bymæssig rækkevidde op til 150 miles, hurtig opladning under 30 minutter, og accelerationen af ​​en superbike og 50 liter opbevaring.

eCargo-opdatering

Årsager til at fejre for e-cargobikes.com

e-cargobikes.com har netop opnået en dobbelt whammy for at vinde en pris for sit bidrag til at støtte miljøet på samme tid som at levere sin 2.000. pakke i Hammersmith og Fulham-området i London, hvor det opererer Pakker ikke forurening service i samarbejde med den lokale regering.

Pakker ikke forurening fjerner forurenende varevognsrejser fra gaderne ved hjælp af en elektrisk lastcykel til leverancer over det lokale område og blev lanceret for ni måneder siden.

Den populære nul-emissionstjeneste er blevet vedtaget af adskillige virksomheder som en del af rådets ambition om, at distriktet skal være netto kulstofindhold i 2030.

eBike Biz

EU eBike-salgsleder over 3 millioner i 2019

EU Light Electric Vehicle Association (LEVA-EU) -rapport:

‘Det samlede salg af e-cykler i 2019 ligger i øjeblikket på 2.285 millioner …. Det endelige samlede forventes at være mindst omkring 3 millioner.

Det største e-cykelmarked er Tyskland, hvor 1,36 millioner blev solgt sidste år, efterfulgt af Holland, 423.000, og Belgien, 238.000. Dette er også de lande, hvor e-cykler har den største andel af det samlede cykelsalg, dvs. henholdsvis 31,5%, 42% og 51%. ‘

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

[ad_2]

Source link

Leave a Reply