[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • Ducati eMTB i amerikanske og nye modeller i Europa
  • Nicolai’s Explorer Kit
  • Deltag i eBike Study
  • Truckee Dirt Fondo eGravel Race
  • Bosch Smart Briller
  • Hollandske Speed ​​Pedelec-ruter
  • eBike-salgsvej foran eCars
  • Trek eBike Genkald
  • Og meget mere!

Nye eBikes & eBike-systemer

Ducatic eMTB i USA – Plus More E-bikes for 2020

Ducati MIG-RR blev lanceret tilbage i 2018, men først nu rulles den ud i USA.

Det blev udviklet i et partnerskab mellem Ducatic og den italienske e-mtb-specialist Thok.

Det er en enduro-stil e-mtb med et Shimano E-8000 midtdrev og 504Wh batteri, der sidder pænt og lavt under rammen. Den amerikanske Ducati-forhandler er her.

Her er en gennemgang af cyklen fra Rob Rides.

Der er også nye Ducati-modeller til 2020, skønt de ser ud til at være begrænset til Europa.

Dette er en begrænset udgave af MIG-RR, en mindre kostbar e-mtb MIG-S og en trekking / bymodel, E-Scrambler.

E-cykeltilbehør

Vi præsenterede den nyeste Nicolai G1 EBOXX E14 i et nyligt nyhedsindlæg. Det tyske firma Nicolai har været i kontakt for at give os flere detaljer om Explorer-kittet, som vi nævnte der.

De siger, at ‘Det, der begyndte som en smule sjov for vores stand på Eurobike tidligere i år, er blevet en af ​​vores bestsælgere… .fuldt udstyret fra fabrikken til kun 930 € – mindre end nominelle præstationopgraderinger som carbon-hjul eller trådløs forskydning. Explorer-kittet indeholder mudderskærme fra SKS, vandtætte pannier fra Ortlieb, Supernova-lys og en sammenklappelig lås fra ABUS og ESGE kickstand. Hvis du ikke har brug for alt dette, kan du vælge og vælge individuelle dele og bestille pakken som et eftermarkedstilskud til din eksisterende EBOXX. ‘

Du kan konfigurere de forskellige komponenter her

Blive inspireret

Ønsker du at bidrage til e-cykelforskning – der er en app til det!

Forskere ved University of Tennessee, Knoxville, Portland State University, University of Pittsburgh og Bosch E-Bike Systems ønsker din hjælp til at udføre e-cykelforskning, og det ser så simpelt ud som at downloade og opsætte en app på din smartphone.

De har modtaget finansiering fra National Science Foundation til at måle reelle adfærd i verden og vurdere bæredygtighedseffekterne af disse valg.

De siger, at den nuværende praksis med sporing af e-cykeldata er afhængig af hukommelse og selvrapportering fra brugeren. Vores tilgang vil i stedet udnytte smartphones til at gennemføre ad-hoc rejseundersøgelser for at supplere passiv dataindsamling og ved hjælp af maskinlæringsalgoritmer og skabe det største og rigeste datasæt til støtte for væksten i e-cykelbrug som en transportmulighed. ‘

Flere detaljer om denne eBike-undersøgelse her.

Truckee Dirt Fondo eGravel Bike Race

Californiens Visit Truckee annoncerede, at det vil samarbejde med eventorganisationsfirmaet Bike Monkey om at fremstille den 3. udgave af Truckee Dirt Fondo, et konkurrencedygtigt off-road cykelløb og festival den 13. juni 2020.

Arrangementsarrangører siger, at “Truckee er den ideelle baselejr til denne begivenhed takket være dens bekvemme adgang til hundreder af miles af enkelt spor og snavsveje.”

Løbet vil bestå af tre ruter, der tager deltagere helt op til 8,006 fod over havets over Sardine Peak gennem Tahoe National Forest.

Kurserne er perfekt designet til at maksimere potentialet for en gruscykel. “Medium” -ruten vil bestå af 58,15 miles med 4117 fod højdeforøgelse. Den “lange” rute vil tage ryttere på et 65,12 mile eventyr med 5.148 meter højde gevinst.

Nyt for 2020 er kategorien e-cykel. Truckee Dirt Fondo siger ‘Vores nye eksperimentelle e-bike racing-format inkluderer valgfri batteri-drop-point og strategisk batteritid-straffesystem for at tilføre strategiske elementer i oplevelsen.’

E-Tech

Bosch Premiere’s nye smarte briller

Avid e-motorcyklister vil uden tvivl være bekendt med deres markedsledende midtmotorer. Imidlertid fremstiller den tysk-baserede multinationale også en enorm vifte af anden elektrisk teknologi.

Et nyt produkt fra dem er ikke direkte knyttet til e-cykler, men har potentialet til at vise alle dine e-cykeldata foran dine øjne – bogstaveligt talt.

Lomme fortæller, at ‘Bosch Sensortec har afsløret en ny bærbar teknologi kaldet Smartglasses Light Drive, der muliggør den slags smarte briller, du muligvis faktisk vil have på.’

Promo-videoen giver dig idéen og interessant nok har Bosch valgt at bruge en e-cykel som det første eksempel på, hvordan brillerne en dag kan bruges i den virkelige verden.

Artiklen giver mere teknisk detalje: ‘Ved at holde det enkelt indlejrer Bosch et holografisk element i glassets linse, som derefter stråler et billede direkte på brugerens retina. På grund af dette fungerer det selv i skarpt dagslys og er altid skarpt og i fokus (ifølge Bosch). ‘

Tekniske nørder skal dog bemærke, at de ikke er tilgængelige endnu, da ‘Bosch vil fremvise denne teknik i løbet af CES 2020 i januar, men den vil først være tilgængelig i et forbrugerprodukt før 2021.’

Infrastruktur og ruter

Speed ​​Pedelec-ruter i Holland

Speed ​​pedelecs (klasse 3 e-cykler i USA) har en topassisteret hastighed på 28 km / h, og i mange lande har de flere lovlige forpligtelser end lavere magt, lavere hastighed e-cykler og ofte nogle begrænsninger for hvor de er tilladt (ofte ikke på cykelstier, hvor kun et mindretal af lande som Schweiz og Danmark giver dem mulighed for at blande sig på cykelstier med modeller med lavere hastighed).

På trods af at de klassificerede dem som knallerter fra januar 2017, tager Nederlandene en anden tilgang til mere liberale lande og søger at fremme ‘hurtige cykelruter’ mellem større bycentre, hvor hurtige pedelecs ville være tilladt – væk fra trafiks fare, støj og ulemper -blokerede veje.

Denne hollandske sprogartikel fortæller os ‘Ud over det faktum, at Holland allerede har en hel del hurtige cykelruter (27), vil der blive arbejdet i de kommende år på 74 nye hurtige cykelruter med en samlet længde på næsten 850 kilometer. Der investeres i fjernelse af forhindringer, asfaltering, god skiltning og belysning og undertiden også cykelbroer og tunneler. ‘ Ideen er at aflaste bilbelastning mellem de store bycentre, som folk føler sig lidt for langt fra hinanden til en almindelig e-cykeltrafik.

EBR vil følge udviklingen med interesse …

Nye gruscykelruter planlagt til Skotland

E-gruscykling er en stadig mere populær form for e-cykling. De, der bor i eller besøger det centrale Skotland og er interesseret i e-gruscykling kan være interesseret i at læse ‘Fra og med november 2019 og kører indtil september 2020, vil Perthshire Gravel Trails Project levere et netværk af grusruter, der passerer gennem Highland Perthshire byerne Dunkeld , Pitlochry, Blair Atholl og Aberfeldy. Stierne er velegnede til ryttere med forskellige evner og vil blive komplementeret og forbundet med en langdistance bikepacking-rute. ‘ Flere detaljer her.

E-cykel Biz

E-cykelsalg i de næste tre år for at overgå elbilsalget i det næste årti

Denne overskrift er ifølge en undersøgelse fra Deloitte. Det er blevet afhentet af Cycling Industry News, der rapporterer, at ‘Frisk forskning fra Deloitte stifter salg af elektriske cykler til seks gange fremskrivningen af ​​elbilsalget i det næste årti, men inden for de næste tre år.’

I artiklen hedder Deloitte, at det globale salg af e-cykler vil nå op på 130 millioner salg i løbet af de næste tre år, hvor elbiler i øjeblikket er bundet til omkring 2 millioner.

Husk på Trek Super Commuter og 8S E-cykler i Nordamerika

CIN detaljerede også tilbagekaldelsen af ​​Trek Super Commuter og S8 e-cykler produceret i modelårene 2017-2019.

I artiklen hedder det: ‘Solgt i USA gennem uafhængige cykelbutikker landsdækkende og online på trekbikes.com. De kinesiskfremstillede modeller gik tilbage fra juni 2017 til juni 2019 til en pris af omkring $ 5.200. Det antages, at omkring 2.840 af cyklerne er i omløb i Nordamerika. Trek’s europæiske iterationer af cyklerne samlet på firmaets Hartmannsdorf-anlæg påvirkes ikke af tilbagekaldelsen. ‘

Tilsyneladende vedrører tilbagekaldelsen to rapporter om, at forreste fender-fastgørelse ikke har de rigtige ‘knus’ -skiver eller Loctite som en sikkerhedsforanstaltning.

E-cykel Legal

Teoriprøve for Singapore E-cykelryttere

Storbritanniens Ebiketips har dette interessante stykke om behovet for at bestå en ‘teori’ test, hvis du vil e-cykel i Singapore.

Ifølge Ebiketips blev foranstaltningen indført ‘for at’ forbedre sikkerheden for fodgængere og brugere af aktivt mobilitetsudstyr ‘, og den vil også omfatte fodgængere i en ny adfærdskodeks, der vil tilskynde dem til at holde tilbage på stier!’

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply