[ad_1]

I denne uges nyheder:

 • Racial Justice & Bike Industry
 • Covid-19 Bike Boom vs Return of Motor Traffic
 • Carbon Fiber indrammet eBikes fra LOOK og Kellys
 • Fizik mtb Sko
 • eKickscooters til Virginia
 • Cytronex-batteri-garanti

Overskrift Nyheder

Mennesker til cykler – sætter kamp mod racemæssig uretfærdighed i hjertet af cykelindustrien

Cykel og e-cykel fortalergruppe People for Bikes siger, at de er i øjeblikket tage et antal trin for at bekæmpe racemæssig uretfærdighed både inden for cykelindustrien og som helhed. Denne webside beskriver deres nuværende program og inddriver trin som:

 • Iværksættelse af en intern egenkapitalrevision
 • Udfyldelse af en personaleundersøgelse
 • Implementering af nye ansættelsesretningslinjer efter bedste praksis med det formål at øge medarbejdernes mangfoldighed
 • Identificering af nøgleområder for deres forskning og dataanalyseprogrammer for bedre at understøtte mobilitetsretfærdighed
 • Udstedelse af en brancheundersøgelse for at forstå, hvordan vi bedst kan støtte en mere retfærdig, repræsentativ og retfærdig cykelindustri. Hvis du er involveret i cykelbranchen, bliver du inviteret til at tage undersøgelsen her.

Fortsætter cyklens bomme, når motortrafikken vender tilbage?

Markørwebsted har et fantastisk stykke, der giver et indblik i cyklen og e-cykelbommen som følge af Covid-19, især set gennem øjnene på et af USAs førende cykel- og e-cykelmærker, Trek. Ved starten af ​​nedlukningen troede Trek, at et best case-scenarie ville være et fald på 50% i april, 20% i maj, da forbliver niveauerne uændrede gennem resten af ​​året. Faktisk begyndte Trek-administrerende direktør John Burke i april at tro, at virksomheden skulle komme til at lave mange mange flere cykler end normalt, da salgskurven gik opad til en utrolig hastighed.

‘Ifølge NPD Group, et markedsundersøgelsesfirma, ramte amerikansk cykelsalg (inklusive indendørs cykler, hjelme og andet tilbehør) $ 1 milliard i april, en stigning på 75% fra året før – og første gang nogensinde, at salget nåede sådan en højde. Salget af cykler under $ 200 voksede mere end 200% og front-ophæng mountainbikes steg 150%. Børnecykler spikede 107% «siger Marker-artiklen.

En sådan boom betød selvfølgelig tomme hylder og med en typisk cykel eller e-cykel, der havde brug for dele fra bogstaveligt talt dusinvis af leverandører over hele verden og tog flere måneder at fremstille fra starten af ​​ordreprocessen til ankomst til en butik, en kryptering fra producenterne til at afgive flere ordrer på samme tid med global kapacitet og forsyningskæder, der blev alvorligt forstyrret af Covid-19, medførte enorm mangel.

Vil bommen vare? Trek’s Burke og Marker-artiklen ser bestemt ud til at tro, at det i det mindste vil være tilfældet i USA: ‘Trek, der er privatejet, afslører ikke salgstal, skønt virksomheden efter sigende sælger omkring en million cykler om året. En talsmand for virksomheden siger, at den forventer, at salget i 2020 vil være mere end det dobbelte end i 2019, og forventer, at salget af børnecykler og e-cykler vil stige i denne feriesæson. ‘

Den europæiske producent Ampler oplevede en boom i sit salg af lette e-cykler

Over i Europa var der et lignende mønster af brug af blomstrende cykel og e-cykel i den tidlige del af lukningen som beskrevet i dette Dette er penge-artikel. Ampler e-cykler indberetter fra Østeuropa, men sælges over hele kontinentet, og artiklen citerer virkningerne af Covid-19 på Ampler:

”Vi har haft et utroligt succesfuldt år hidtil, hvor salget år-over-året steg 88 procent i løbet af de første fem måneder af 2020. I år er vi på vej til at fordoble vores indtægter fra 2019 på € 5,7millioner (£ 5,12) million) ‘siger Ampler.

Alt dette blev selvfølgelig drevet af det faktum, at de tidlige dage af pandemien så tomme veje i større byer over hele kloden med en tilhørende enorm stigning i cykel- og gåniveauer. Der er dog tegn på, at det allerede kan komme til ende – for så vidt detaljerede beviser fra London alligevel går. BikeBiz fortæller os, Vejtrafikniveauerne er genoptaget, med antallet af private biler på byens veje, der nu kun ligger 5% under niveauet før krisen. LGV-trafik steg til 8% under niveauerne før krisen, men brugen af ​​private lejebiler er fortsat lav på 43% under. ‘

Artiklen citerer en rapport fra Centre for London i samarbejde med Policy Institute og Centre for Urban Science and Progress på King’s College London. Cykelture er helt sikkert længere nu i den britiske hovedstad end før pandemien, da rapporten fandt, at længden af ​​den gennemsnitlige cykeludlejningstur er mere end fordoblet, fra 20 minutter i maj 2019 til 42 minutter i maj 2020.

Der er også en stærk tendens til en stigning i weekendcykling, som data fra den britiske regering viser. Grafen nedenfor er meget afslørende.

GB cykelniveauer vender tilbage til omkring præ-Covid 19 niveauer i henhold til denne regeringsgraf

Dette Nyhedsrapport om cykling opsummerer den grafiske info:

”Cykling var på 387% normale niveauer og var en daglig træningsform tilladt af regeringen, mens landet ellers blev bedt om at forblive stort set hjemme. Som et resultat har cykling generelt siden midten af ​​marts løbet nord for 100% normale niveauer op mod sit højdepunkt i maj. I de seneste uger, mens de stadig er marginalt over normale niveauer, er det daglige antal skrumpet tilbage mod det, der forventes for tiden af ​​året.

I en interessant tendens forbliver weekendniveauerne omkring det dobbelte af det sædvanlige i årstiden, hvilket antyder, at mens transport muligvis vender tilbage til erhvervslivet som sædvanligt, kan de cykler, der er købt under lukning, stadig se regelmæssig brug; dog med denne tendens kan det med rimelighed antages, at det i vid udstrækning er beregnet til fritidsbrug snarere end til transport. ‘

Nye eBikes & eBike-systemer

SE ‘Ultralight’ E-765 Gotham

LOOKS nye by-e-cykel har en påstået vægt på kun 15,8 kg

Fransk producent SE har hidtil specialiseret sig i landevejs- og gruscykler (med også elektriske versioner af dem). Nu kommer den første elektriske bycykel, E-765 GOTHAM. LOOK beskriver det som ‘ultralight’, og det har en karbonfiberramme og Fazua Evation midtdrev, som kan fjernes fra cyklen, så den kan køres som en ‘almindelig’ maskine.

Effektniveauer kan styres med en knap på styret eller via en smartphone-app, som let kan ses fra den integrerede telefonholder på stammen. Appen har ikke kun integreret GPS-kortsporing, men tilbyder også batteriopladningsniveau og tilstandskontrol.

Geo Trekking Vision-oplyste pedaler er standard på LOOK Gotham e-cykel

Cyklen er udstyret med Geo Trekking Vision-pedaler, der har et integreret lyssystem, der kører i 30 timer og er ‘beskyttet mod regn og stænk’.

LÆG, sige, at cyklen også er velegnet til let off-road brug, da den har fleksible designstole og Hutchinson Hausmann 700 × 40-dæk og aftagelige mudguards.

E-765 GOTHAM vil være eksklusivt tilgængelig i Europa fra 27. august 2020 på LOOK-webstedet og fra LOOK-distributører, startende fra 4.499 € / £ 4.499.

Nye Kellys eMTB’er med 725Wh BMZ-batteri

Kellys THEOS F-rækkefølge ud 2021 bruger et nyt rammemateriale og ekstra store batterier

Slovakiet-baserede Kellys har netop annonceret nogle temmelig interessante e-mtbs, der bruger et 725Wh BMZ-batteri, og hvad de hævder er et revolutionerende nyt rammemateriale:

THEOS F er en gamechanger, den første fulde-ophængede e-cykel i branchen med den avancerede ramme lavet af helt nyt revolutionerende materiale, termoplastisk hybridstål-carbonkomposit ved hjælp af en avanceret fuldt robotiseret proces. THEOS F-rammen er 200% stærkere uden vægtstraf sammenlignet med harpiks-carbonfiberkompositter. Fra nu af kan rytteren fuldt ud drage fordel af rammens lethed uden at bekymre sig om revner, buler, brud … ‘

Det nye materiale involverer imprægnering af kulfiber med små stålelementer, der giver det den påståede ekstra styrke. Kelly’s THEOS F-serie anvender også den nyeste generation af Shimano-midtdrev og hvad der hævdes at være det klasseledende 725Wh-batteri fra BMZ.

Bike Europe rapporterer om hvad der gør det nye BMZ-batteri specielt: ‘Ifølge BMZ bringer V10 den største strømkapacitet i sine dimensioner. Det gør BMZ V10 Intube til det bedste batteri, der er tilgængeligt på markedet. ” Batteriet glider ud af undersiden af ​​rammen.

Tilgængelighed er beregnet til februar 2021 med priser TBC.

Nyt cykeltilbehør

Ekstra farver til Fizik MTB-sko

Fizik har tilføjet to ekstra farvekammer til sin Terra Ergolace X2 MTB-sko (designet til alt-bjergbrug). med tilføjelsen af ​​to nye og spændende farvekombinationer. Ergolace X2 er allerede tilgængelig i fire farvekombinationer nu tilgængelig i ‘Desert / Black’ og ‘Grey / Yellow Fluo’.

Produktspecifikationer er:
• Ydersål: X2 ydersål – nylonskaft, EVA mellemsål og Vibram slidbane, stivhedsindeks 3
• Øvre: vævet ripstop
• Vægt: 329 g (størrelse 42)
• Størrelser: 36-48 (37 til 47 også i halve størrelser)
• Farver: Ørken / sort, grå / gul fluo, sort / sort, antracit / drue, blågrøn / sort, oliven / karamel
• Pris: € 119 / $ 129.99 / £ 119

eMicromobility

Helbiz introducerer eKickscooters i Arlington og Alexandria

Businesswire rapporterer, at ‘Helbiz ……er begyndt at betjene e-scootere over to byer i Virginia: Alexandria og Arlington… ..200 e-scootere er tilgængelige i Alexandria, mens 100 vil være tilgængelige i Arlington. Køretøjerne vil også være i stand til at køre mellem disse byer ‘for rytternes bekvemmelighed. Disse flåder følger selskabets succesrige lancering af e-cykler i nabolandet Washington.

Virksomheden blev lanceret i 2017 og har hovedkontor i New York City og driver e-scootere og e-cykler i over 20 byer rundt omkring i verden, herunder Milan, Madrid, Beograd og Miami. Helbiz bruger en skræddersyet, proprietær flådestyringsplatform, kunstig intelligens og miljøkortlægning for at optimere driften og forretningsmæssig bæredygtighed.

Batteriur

Cytronex udvide batteri-garanti

UK-baserede Cytronex fremstiller deres eget letvægts eftermonterede elektriske hjælpesystem og har for nylig opgraderet deres batteri-garanti til to år. Batterierne er indrettet i deres eget design af batteriflaske (samlet også af Cytronex i England).

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

[ad_2]

Source link

Leave a Reply