[ad_1]

I denne uges nyheder:

  • Coronavirus Bike Update
  • Nye Rad Power Cykler RadRunner Plus
  • Det letteste midtdrev
  • Letvægtsskov eMTB
  • Ny FLX eRoad Bike
  • Elektrisk cykelselskab Trådløs opladning
  • Trek Rail eMTB Video i BC
  • Levering af elektrisk fragt med køling
  • Og meget mere!

Overskrift Nyheder

Coronavirus tvinger lukninger men demonstrerer cykelindustriens nøgle

Storbritanniens Bike Biz har produceret en opdateringsside med detaljer om, hvordan cykelindustrien overalt i verden ikke kun lider af et udslæt af aflyste shows, men også hvordan cykel- og e-cykelbutikker er med til at holde centrale dele af samfundet i bevægelse i en udfordrende tid.

De fortæller os, at interaktive og online begivenheder til dels er ved at træde ind for at holde kommunikationslinjerne åbne: ‘På trods af udsættelse og annullering af begivenheder, gøres vi en indsats for at give en løsning på mærker og medier, der mangler forbindelserne. ECHOS Communications har udviklet sig LØFTE SLØRET, en live-streaming global mediekonference, der finder sted fra 29.-30. april, og Ribble-cykler er vært for et interaktivt cykelshow, Ribble Live, den 27. marts, i stedet for London Bike Show. ‘

Mens sidste uges nyhedsindlæg beskrev hvordan New York-cyklister hjalp med at holde forsyningerne bevæger sig i krisen, er de seneste nyheder fra Det Forenede Kongerige, at premierminister Boris Johnson har inkluderet cykelbutik på listen over vigtige detailforretninger, der har lov til at forblive åben.

Dette er penge afslører at Storbritanniens Brompton tilbyder 200 cykler til centrale NHS-medarbejdere. Og ifølge Brompton-chef Will Butler Adams:

‘Ud over at håndtere den øjeblikkelige krise er vi nødt til at tænke på eftervirkningen. Der kan være en genopblussen af ​​coronavirus eller en anden bølge, efter at vi er kommet ud af lockdown.

”På det tidspunkt ønsker du ikke, at folk er pakket med offentlig transport igen. Cykler er en del af svaret, en del af fightback. At køre på en cykel er en fantastisk måde at bevæge sig på, mens den er effektivt selvisolerende. ‘

Imens Skotten detaljer om, hvordan forskellige aktiecykelordninger, herunder e-cykelordninger, hjælper mange skotske sundhedsarbejdere og andre med at forblive mobile i krisen.

To af Europas største produktionsgrupper for e-cykler, PON og Accell, nedskalerer produktion for at beskytte personale i krisen, som rapporteret ved Cykel EU.

Nye eBikes og eBike-systemer

Rad Power Bikes ‘RadRunner Plus

Rad Power Bikes har annonceret den begrænsede frigivelse af RadRunner Plus, en funktionsrig version af mærkets banebrydende elektriske utility-cykel, der leveres fuldt udstyret med eksklusive opgraderinger og tilbehør.

Denne opgraderede ebike bygger på RadRunner 1’s funktionalitet med en 7-trins drivkørsel og forgaffelgaffel.

Og med ebikes signaturpassagerpakke inkluderet som en standardfunktion, kan ryttere justere førersædet til deres foretrukne højde, glide tilbage på bænksituationen bageste sæde eller medbringe en passager med til turen.

RadRunner Plus trækker inspiration fra vintage motorcykler og luksusbiler fra 60- og 70-tallet og har et metallisk sølv- og sortmalingssystem, espresso-farvede sæder og greb i styret og en fed ny mærkatpakke.

Ud over disse opgraderinger leveres RadRunner Plus også standard med flere tilbehør, herunder en fuld LCD-skærm, forreste og bagerste skærme og en helt ny premium LED halo-forlygte.

RadRunner Plus opretholder også mange af funktionerne i basismodellen, herunder 20-tommer med 3,3-tommers bredt terræn-dæk, et robust trin-til-rammekonstruktion og en 300 pund (136 kg) bæreevne, med en integreret bagdæk, der kan bære op til 54 kg.

Det RadRunner Plus vil være tilgængelig til forudbestilling i USA for $ 1.699 USD (750W motor), i Canada for $ 2.299 CAD (500W motor) og i Europa for € 1.599 EUR (250W motor), der starter den 26. marts.

For dem, der er klar til at begynde at køre nu, originalen RadRunner er tilgængelig for $ 1.299 USD ($ 1.799 CAD, € 1.199 EUR) online på radpowerbikes.com, radpowerbikes.ca og radpowerbikes.eu.

Den lyseste er muligvis den letteste

Nye Atlas beskriver nye italienske mid-drive The Lightest:

”Det hævdes, at den letteste er den letteste midtdrevne cykelmotor på markedet. Drivenheden tip selv vægterne til påståede 1,6 kg (3,5 lb), selvom dette tal ikke inkluderer den rammemonterede batteripakke… .. Systemet tilbydes i fire motorvalg: 250, 500, 740 eller 1.000 watt. Disse skal levere elektrisk-understøttede tophastigheder på henholdsvis 25, 35, 42 eller 50 km / t (16, 22, 26 eller 31 mph). Der er også fire Samsung lithium-ion-batteripakker, der spænder i kapacitet fra 250 til 840 watt timer. Afhængigt af hvilken motor de er kombineret med, bør disse give en rækkevidde fra 30 til 180 km (19 til 112 miles). ‘

Det er i øjeblikket på IndieGoGo med priser, der spænder fra US $ 538 for et sæt inklusive en 250W-motor og et 250-Wh-batteri (planlagt retail $ 1.014) op til $ 949 for et kit, der indeholder en 1.000W-motor og et 840-Wh-batteri (detailhandelspris $ 1.607) .

Tjek Indiegogo-kampagnen her.

Forestals nye High End eMTB

Forestal’s Siryon beskrives som en 29 ”enduro emtb, der vejer ind til 38,4 pund 17,4 kg.

Det kan prale af en carbonramme, 170 mm rejse foran og bag, integreret display og GPS og er begrænset til 999 enheder.

Den bruger virksomhedens eget motorsystem, EonDrive-midterdrevet, der blev udviklet med Bafang.

Forestal Siryon er pris til 7500 euro.

Mød Babymaker

San Diego’s FLX har annonceret The Babymaker, en ‘stealth’ e-roadcykel. Den har en bagmotor og et rammeintegreret batteri.

Valgmuligheden ‘Pro’ er udstyret med bæltedrev og hydrauliske skivebremser, og der er mulighed for et pannier rack. Tjek Indiegogo-kampagnen her.

Elektrisk cykelselskab Trådløs opladning

The Electric Bike Company har været i kontakt for at fortælle os, at de på deres Model S og C vil integrere en modtager til trådløs opladning.

De siger, at det vil være 1 amp ‘for nu’, hvilket betyder en opladningscyklus natten over. Detaljer og lancering vil være den 20. april og forhåndsbestillinger accepteret 21. april, tilgængelighed juni 2020.

Blive inspireret

Trek Rail eMTB i Britisk Columbia

Denne video viser Trek Rail eMTBs udforske en BC-rute, der starter i Squamish og slutter i Kelowna; i løbet af deres enkelt uge formåede ryttere at ramme så episke pletter som Kamloops, Revelstoke og mange flere….

Andre steder på EBR

iGo Elite 2 del 2

Den anden del af denne gennemgang af iGo Elite 2 er nu offentliggjort med detaljer om, hvordan cyklen har vist sig at være en behagelig let at køre eBike med imponerende ydelse og rækkevidde til $ 1.899.

Propella V3.2 Del 1

Propella har rullet deres seneste 3.2-version ud med sin lette og effektive kørestil. Som andre Propella-versioner er 3.2 meget letvægtet eBike ved 38 pund, og den har det nye opgraderede 36V 7ah lithiumbatteri med Samsung-celler.

Et andet stort højdepunkt på Propella eBikes er de imponerende prispoint. I denne test & gennemgang er den 7 hastighedsversion, der er prissat til $ 1.199, og der er også en enkelthastighedsindstilling til en pris af $ 999.

Tjek de detaljerede billeder af Propella V3.2 i del 1 af testen & gennemgangen.

eCargo Corner

EAV er sammen med Revonte

Nye Atlas rapporterer det Det britiske firma EAV har tidligere annonceret en familie af bykøretøjer, der inkluderer en traktor-anhænger og køleskab quadcykler, og de er nu sammen med den finske specialist i hardware / software til elektrisk drev Revonte ‘ved at videreudvikle sin pedalassistente elektriske drevplatform omkring de unikke behov inden for levering af byer.’

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply