[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • E-cykler til Haleakalā?
  • Cruzbike AWD eRecumbent
  • Mondraker Light Carbon eMTB
  • Nicolai eMTB med Gates Carbon Drive
  • Inspiration på Londons Adventure Travel Show
  • LA til at fokusere på massetransit og e-mikromobilitet
  • Gi Fly søger branchepartnere
  • Og meget mere!

Overskrift Nyheder

Black Friday Cyber ​​Monday-tilbud

Sørg for at tjekke disse indlæg (Indlæg 1 og Indlæg 2) til gode tilbud på el-cykler til Black Friday og Cyber ​​Monday.

E-cykler betragtes som Haleakalā

Haleakalā National Park foreslår at tillade brug af klasse 1, 2 og 3 e-cykler på alle veje, hvor traditionelle cykler i øjeblikket er tilladt rapporterer Mauitime.

Den nye politik afspejler et landsdækkende National Park Service-direktiv, der blev udstedt 30. august, 2019 – hvis virkning vi har rapporteret om i andre nationalparker.

Der er mere info om cykling til toppen af ​​10.000 fod plus Haleakalā-vulkanen her.

Nye E-cykler & E-cykelsystemer

Cruzbike All Wheel Drive Electric Recumbent

Elektriske recumbents er sjældne, og dem med forhjulstræk og drivnavmotor endnu sjældnere. Firehjulstræk!

Så nyhederne fra den liggende fabrikant Cruzbike lancerer snart en e-cykel, T50e, er virkelig spændende.

Teaser-billederne viser en lille bagmotor og et underrammerbatteri.

Fordelen ved FWD-liggende er mindre vægt og en lavere detailpris sammenlignet med modeller af baghjulstræk – den anførte vægt er 39 kg / 17,6 kg.

Cruzbike siger, at den har en øverste motorhastighed på 20 km / t (den er gasreguleret, hvilket gør den til en klasse 2 e-cykel) og en rækkevidde på cirka 20 miles på en opladning af sin LG Chem 235-Wh-batteri uden pedalering.

Det leveres også med mekaniske skivebremser, en SRAM X7 Twist-grebskifter parret med en SRAM PowerGlide 9-hastighedskassette og er udstyret med bosser til skærme, lys, flaskehaller og stativer.

For at få flere detaljer om frigivelse tilmeld dig her.

Mondraker New Carbon indrammet eMTB

Denne nye carbon-framed eMTB fra Mondraker hævder en totalvægt på 20 kg (20 kg).

Vægten er især imponerende, da cyklen har det nyeste kraftfulde Bosch-midtdrev og et kæmpe 625Wh-batteri.

Geometrien af ​​Mondraker-cykler er også kendt for at være store (eller rettere sagt ‘strakt’ i længderetningen for at give en lang akselafstand).

Seneste Gates Carbon Drive Nicolai eMTBs sat igennem deres tempo

Den nyeste Nicolai G1 EBOXX e-mtb har nogle af de nyeste e-cykelteknologier, herunder høj kvalitet, fremstillet i Tyskland alu frame, det nyeste Bosch CX midt-drev, toppen af ​​linjen Kiox display, 14 Rohloff e-skiftende nav gear, oliefri Gates Carbon-drev med lavt vedligeholdelse (i stedet for den traditionelle olieagtige kæde) og muligheden for et Explorer Kit med høj kvalitet pannier rack, mudguards, kickstand og lys. Der er også en garanti på 10 år.

Storbritanniens mest overkommelige e-cykel?

De britiske tip om ebike rapporterer, at ‘Halfords har lanceret den splinternye Assist Deluxe e-cykel … som … ser ud til at være absolut året rundt og den mest overkommelige el-cykel i England ifølge Halfords selv.’ Det er i øjeblikket tilbage ved £ 398.

Blive inspireret

Londons Adventure Travel Show

Adventure Travel Show finder sted i London næste år den 18.-19. januar.

Der vil være foredrag og præsentationer på E-cykeltur fra Lesley Williams.

Lesley dækker en lang weekend i Yorkshire Dales og Route des Grandes Alpes fra Lac Leman til Nice i Frankrig.

Konventionelle cykelpræsentationer inkluderer grus / mountainbiking / bikepacking af Cressida Allwood og cykeltur af Mike Wells.

Gå på kortet med hjul til alle

Hjul til alle ser ud til at give alle børn og voksne med handicap og forskellige behov en kvalitetscykelaktivitet, der giver sjov og stimulerende cykling over hele Storbritannien – og bedømme efter deres fotogalleri, der inkluderer køretid på nogle interessante flotte e-cykler.

Hjul for alle ønsker virkelig at sikre, at de alle har tilpasset cykelcentre i England kortlagt og gerne vil høre fra alle, der gerne vil blive en del af deres netværk. Der kan være lokale faciliteter, der allerede opererer, men ikke er opført – så hvis du er en af ​​dem, så kontakt os.

Infrastruktur og offentlig politik

LAs tiårsplan

Fast Company rapporterer, at om mindre end et årti ønsker Los Angeles, at størstedelen af ​​nye biler skal være elektriske, og at alle bybusser skal være elektriske – og det ønsker, at 20% af de ture, der i øjeblikket finder sted i biler med én beboelse, skal skifte til offentlig transport eller aktiv transport som cykling.

Mens der er masser af detaljer om planer for elbiler og busser, lyder det også gode nyheder for elektrisk mikromobilitet: ‘… en nylig rapport i Santa Monica fandt, at 49% af de ture, som folk tog på elektriske scootere og delte cykler, erstattede kort ture, der ellers ville være sket i biler. Nogle projekter arbejder nu på at udvide adgangen til mikromobilitet i kvarterer, der ikke har mange muligheder. Los Angeles Cleantech Inkubator kører for eksempel en pilot med en nonprofit, der bygger et solcelledrevet e-bike-aktieprojekt i samfundet i Huntington Park. …. At designe gader for at gøre det mere sikkert at køre på en cykel – f.eks. En tovejs beskyttet cykelbane, der blev installeret i centrum af LA tidligere i år – er også en vigtig del af at hjælpe folk med at skifte væk fra biler. ‘

E-cykel Biz

Gi Fly leder efter europæiske partnere

Gi Fly, den ‘unikke 1-sekunders foldede e-cykel i fuld størrelse’ har været i kontakt for at meddele deres interesse i ‘at søge en strategisk industriel partner til skalering globalt og lokalt over hele Europa.’

Dets første produktionskørsel på 500 enheder, der sælges med det samme.

Gi Fly leveres 99% samlet i en forbrugerleveret kasse og er let for en ikke-teknisk forbruger at indstille bogstaveligt på få minutter.

Dets proprietære app muliggør både deling af ens Gi Fly med en anden via blot et svejse, klik og tryk såvel som også låsningen af ​​Gi Fly, så den ikke kan foldes sammen mekanisk.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply