[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • 2020 Cannondale eBikes
  • High-tech X One fra Rayvolt
  • Økonomisk Carrera eRoad Bike
  • Rad Power Bikes Demo Tour
  • eBike-træning til Tour de France-ryttere
  • Velove eCargo Cykler blomstrer i Scandanavia
  • Hurtigopladningsbatterier
  • Og meget mere!

Nye eBikes & eBike tilbehør

Nye 2020 Cannondale eBikes

For 2020 har Cannondale tilføjet en elektrisk mulighed til deres Treadwell-hybridcykler med to modeller, begge fås i standard- og drop-tube-optioner, i det nye Treadwell Neo-sortiment.

Mahle ebikemotion X35 250w bagnavmotor og skjulte downtube-batterier hævdes at tilføje kun 7,7 £ / 3,5 kg til den komplette cykelvægt.

Neo EQ-versionen adskiller sig fra den billigere Neo-version med tilføjelsen af ​​et frontreol, belysning og skærme plus et opgraderet drivløb, skønt begge modeller bruger de samme hydrauliske skivebremser.

Deres respektive priser er US $ 2.300 og US $ 2750.

De fås også i forskellige eurozone-lande, pris i euro afhængigt af land.

Rayvolts X One E-cykel pakket med High Tech

Listen over højteknologisk emballeret på den nyligt annoncerede X One e-cykel fra Rayvolt ser enestående ud: ansigtsgenkendelse, blinklys aktiveret manuelt eller ‘kinetisk’ og girosensorstyring af op ad bakke og ned ad bakke regenerativ bremsning.

Lidt mere konventionel er det faktum, at den har en bagnavmotor og drejningsmomentbaseret pedelec-stil applikation. Den har også en aluminiumskompositramme, kulstofgaffel og et kæmpe, integreret 672Wh-batteri.

Det er nu crowdfunding på IndieGoGo, hvor tilbud starter ved US $ 1999 med produktionsmodeller, der i øjeblikket forventes i sommeren 2020.

Ny Carrera Crossroad påstås at være den laveste pris E-roadcykel i Europa

Halfords er Storbritanniens største cykelforhandler, og i de senere år har de gjort et stort skridt mod e-cykler.

De siger, at deres nyligt annoncerede eget-mærke 2020 Carrera Crossroad Electric har ‘markant sænket indgangspunktet til road e-bike club på sin debut …’

Prissat til £ 999,99, det er den første sådan cykel fra et anerkendt mærke, der falder under det firecifrede mærke.

Den anvendte Suntour HESC-motor siges at være en ‘premium-version’, der giver lidt mere drejningsmoment end standardversionen, og strømleveringen sker via en krumtabaseret moment-sensor snarere end de mindre nøjagtige kadenssensorer, der normalt er angivet på ‘budget’ e-cykler .

Der er et ret beskedent 310Wh rammemonteret batteri. Den har kabelbetjente skivebremser, og den angivne vægt er 19 kg.

Blive inspireret

Rad Power Cykler rammer vejen

Rad Power Bikes rammer vejen. I november måned vil Rad-flåden være på Deserts and Plains Tour og bringe testkørsler til steder over det amerikanske sydvest og Texas.

Dette er en chance for at prøvekøre deres elektriske cykler gratis på et af de 11 stop, der afholdes omkring Nevada, Arizona, Texas og Californien.

For placeringer og information om e-cykel, se de fulde turnéoplysninger her.

Rad Power Bikes havde også noget sjovt at sammensætte denne Halloween-video!

E-cykel revolutionerer holdets forberedelse til Tour de France

Denne interessante video beskriver, hvordan Allen Lim, der har arbejdet for at forbedre ydeevnen for mange topcyklister, herunder nogle konkurrerer i Tour de France, har brugt ryttere på e-cykler som træningshjælpemidler til topkørere.

Måske e-cykeltræningsmetoden en dag vil blive en bredt accepteret træningsteknik.

eCargo

DB Schenker er den tyske nationale jernbaneselskabs Deutsche Bahns logistikarm.

Tilbage i 2018 annoncerede DB Schenker Armadillo e-cargo-semitrailer levering i Norges Bergen centrum med mere planlagte Armadillos i alle større norske byer.

Her er de i aktion i sneen:

Cykeltilbehør

Nye butiksider til Gecko-gummidæk

Vi har testet Gecko totalt punkteringssikre cellulære gummidæk i fortiden flere gange og har været imponeret.

Virksomheden tilbyder nu muligheden for at købe deres dæk direkte fra sit websted – du skal blot klikke på knappen “Køb nu” på geckorubber.co.uk

Købsknappen linker til siden “Sådan passer du”, hvor der sammen med videoen Sådan tilpasses der findes en indkøbsvogn til de to aktuelt tilgængelige produkter (minimum ordremængde er 2 af hver dæk type):

– Et par 26 x 1,5 ”Gecko Rubber Cykeldæk (til pasning af ETRTO 559 x 19 hjul), UK RRP £ 100,80 (inkl. Moms)

– Et par 700 x 40 Gecko-gummi-cykeldæk (til pasning af ETRTO 622 × 19-hjul), UK RRP £ 108,00 (inkl. Moms)

Du kan også tjekke deres Facebook-side her. (hvor der også er et link, så du kan købe dækkene som ovenfor)

Gecko siger, at de sender til England, USA og Europa, men kan også sende andre steder med en e-mail-forespørgsel til [email protected] og de vil ekspandere til andre regioner.

E-tech

Elbil hurtigopladning foran?

Denne uafhængige artikel fortæller os, at “forskere ved Pennsylvania State University har udviklet et lithium-ion-batteri, der er i stand til at tilføje 200 til 300 miles kørebane til en elbil på 10 minutter ved at oplade det ved en forhøjet temperatur”.

Hvis denne teknik nogensinde kommer ud af laboratoriet og ind i den virkelige verden, kan e-cykler muligvis oplades i brøkdel af minutter …

E-cykel Biz

Brose

Brose, tyske producenter af mellemdrev i høj kvalitet, har meddelt, at de bygger et nyt sted i Serbien til elektriske motorer og drev.

Brose siger, at de ‘investerer 180 millioner euro i de kommende år og vil skabe 1.100 job inden for produktion, udvikling og administration. Denne nye placering nord for Beograd styrker Brose-koncernens konkurrenceevne. ‘

Pančevo vil være hjemsted for et produktionssted for elektriske motorer og drev som en del af en første udvidelsesfase, der skal afsluttes i 2021.

”Vi udvider systematisk vores globale udvikling og produktionskapacitet med det nye Brose-anlæg i Serbien,” forklarede Thomas Spangler, Chief Technology Officer Brose Group, ved underskrivelsesceremonien.

UK’s 50 cykler-opdatering

Storbritanniens 50 cykler var en af ​​pionererne i den britiske e-cykelindustri, men lukkede deres døre efter 15 års handel tidligere i år.

Virksomheden siger, at 50cycler Limited er omgrupperet under nyt ejerskab og ledelse som 50cycels Distribution Limited, som vil fortsætte med BH-distributionen.

50 cykler beder nu dem, der har købt en BH e-cykel fra 50cycles Limited eller en hvilken som helst anden forhandler i de sidste to år ‘om at tage et øjeblik til at registrere din garanti i Storbritannien via formularlinket herunder. Dette validerer din garanti fra den dato, hvor du købte din cykel. ‘

BH-registreringsformular til garanti

De tilføjer, at hvis din cykel ikke er omfattet af garantien, skal du vælge muligheden ‘Uden for garanti’, da alle ældre dele snart er tilgængelige i England, og de vil underrette dig om eventuelle opdateringer, når de er tilgængelige, og vil informere alle registranter om det næste trin til holder deres BH-cykel service her i England.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply