[ad_1]

I denne uges eBike-nyhedsrunde:

  • BULLS 2020 eMTB’er & eRoad
  • ABUS Smartphone Lock
  • Bagfra Kamera
  • Denali National Park eBiking Detaljer
  • Søg og redning af eBike
  • Nextbike eBike Share i Glasgow, Skotland
  • Plus de nyeste eTech & eBike Biz-nyheder
  • Og meget mere!

Nye e-cykler og e-cykelsystemer

BULLS afslører 2020-lineup

BULLS Bikes USA har afsløret deres 2020 e-bike lineup, med 18 nye modeller på tværs af seks forskellige klasser.

BULLS siger, at rækkevidden er ‘overskrevet af den højt forventede Alpine Hawk EVO og dens Fazua drivsystem.’

Opstillingen inkluderer også en række andre Bulls-førstere, herunder Gen4 Speed ​​og Performance Line CX Gen4 motorer fra Bosch. BULLS har fremhævet følgende modeller:

Alpine Hawk EVO – Med Fazua-motoren, som er et af de letteste og mest kompakte drevsystemer derude, og det er også aftageligt, så du kan cykle som en almindelig cykel!

Det er kombineret med en kulstoframme til en elegant og hurtig e-roadcykel.

Copperhead EVO AM– Denne serie inkluderer fire eMTB-fulde-ophængningscykler drevet af den nye Gen4 Bosch Performance Line CX, det mest kraftfulde drivlinje, som Bosch har at tilbyde.

Gen4 CX er mere let og kompakt end den forrige generation, men har stadig imponerende kraft, drejningsmoment og effektivitet.

Copperhead-modeller har et 625Wh Bosch Powertube-batteri.

Copperhead EVO HD Indeholder alle funktioner i EVO AM, og kræver også en nyttelast på op til 330 lbs med lav trin gennem eller “bølge” rammeindstillinger.

Desert Falcon EVO – har Boschs nye Gen4 Performance Line Speed ​​mid-drevmotor og et integreret 500Wh Powertube-batteri.

Hele Bulls-opstillingen i 2020 inkluderer nu e-mtb, e-road, e-SUV, e-trekking og e-speedbike genrer. 2020-modeller er nu tilgængelige til forudbestilling.

eBike tilbehør

Cyklisk bagudvendt kamera på prototype

Denne interessante idé lader cyklister se vejen bagud uden at skulle dreje hovedet ved hjælp af en bagerste videokamera, der er knyttet til et styret monteret skærmbillede.

Virksomheden bag ideen, Cycledesigns siger, at ‘arbejdende prototyper nu udsendes til testere og cykelbutikker. Produktionsteknik, forme, inventar, markedsføring tager alle midler, og det er vores næste trin. ‘

ABUS frigiver Smartphone-kontrolleret lås

ABUS har vist prototyper og perfektioneret deres smartphone-aktiverede Ulock siden 2018, og nu frigiver de 770A SmartX i USA.

ABUS siger, at det kombinerer ‘deres hårdeste låsehardware med nøglefri betjening aktiveret af enhver smartphone såvel som ABUS’ beviste alarmfunktion, hvilket skaber den mest teknologisk avancerede låseløsning, der er tilgængelig. ‘

Inkluderet keycard forbinder den tilsvarende ABUS-app (iOS eller Android) til låsen. Når brugere nærmer sig deres cykel med deres smartphone, låser smartphonen låsen op.

For at åbne den, skal du bare trække kæden ud af låsen. For at låse bare skubbe det ind og aktivere alarmen.

Hver 770A SmartX kan bruges af flere personer. Midlertidig eller permanent adgang kan gives af låsejeren.

Priser:

9 ”skaft – $ 229.99 (m / monteringsbeslag: $ 249.99)

11 ”kæde – $ 249.99 (m / monteringsbeslag: $ 279.99)

Blive inspireret

Denali National Park detaljer Ny adgang til e-cykel

SF Chronicle detaljer lige hvor e-cykler vil være tilladt i Alaskas Denali National Park.

Den politik, der udvider rekreative muligheder og tilgængelighed gør det muligt for de motordrevne køretøjer på hele Denali Park Road, siger parktjenesten.

Ud over den 92 miles (148 kilometer) af Denali Park Road, kan e-cykler køre på en enkelt sti af Denalis forreste land og ind i bagageret via et begrænset antal adgangspunkter, sagde GW Hitchcock, offentlig informationsmedarbejder.

Parken forudser ikke en øjeblikkelig stigning i antallet af e-cyklister – du har brug for en e-fed cykel for at forsøge at køre gennem vintersnøen, men parken forventer flere e-cyklister i foråret 2020.

For mere information om adgang til andre nationalparker, se vores roundup-artikel her.

E-cykler til søgning og redning

Maple Ride-Pitt Meadows News rapporterer, at fire nye elektriske drevne Giant Trance-mountainbikes nu er en del af Ridge Meadows Search and Rescue-opgørelsen og erstatter pedaldrevne cykler, der blev brugt som hurtige måder at komme op på stier.

Brent Boulet sagde, at cyklerne kunne bruges på stier med højere højde i Golden Ears Provincial Park sammen med bjælkeveje på Blue Mountain eller på mountainbike-stier og endda fjernt bjælkeveje nord for Pitt Lake. De kunne også komme godt med til søgninger i byområder. ‘

‘E-cyklerne giver os mulighed for at dække større afstand, hurtigere og med større lethed, tilføjer Boulet.

Tilsyneladende bruger andre søge- og redningshold som Squamish og Whistler allerede elektriske mountainbikes.

E-cykeldeling og infrastruktur

Nextbike E-bike Share til Glasgow

Glasgow Live rapporterer, at “Mere end 60 el-cykler rammer Glasgow’s gader denne uge, når byens Nextbike-ordning bliver mere tilgængelig end nogensinde. Flåden på 63 e-cykler og 21 elektriske stationer, der blev lanceret i dag, da offentligheden så cyklerne i aktion for første gang på George Square. ‘

E-cyklerne vil være en tilføjelse til den eksisterende Glasgow-flåde på 650 standardcykler og blev finansieret af et fælles initiativ fra Glasgow City Council og Transport Scotland eBike Grant Fund, leveret af Energy Saving Trust.

Skotske byer som Glasgow og hovedstaden Edinburgh kunne også snart følge Englands Nottingham med at afskrække bilbrug og fremme cykelbrug, som denne interessante artikel af Carlton Reid for Forbes afslører.

Batteriteknologi

Luftbatterier i aluminium

Denne interessante rapport beskriver, hvordan den britiske Trevor Jackson hævder at have en mere økonomisk løsning til fremstilling af aluminiumsbatterier.

Denne teknologi har eksisteret i en eller anden form i mange år, men er besat af tekniske og økonomiske problemer, der har forhindret deres udbredte optagelse.

Dette har selvfølgelig også konsekvenser for e-cykler; men hold ikke vejret, da store nye batteriteknologier ofte er “lige rundt om hjørnet”.

Ny e-cykelteknologi

Shimano arkiverer patent til ABS bremseteknologi

Cycling Industry News rapporterer, at ‘Shimano har indgivet et patent på et ABS-bremsesystem til cykler, idet antydning af, at komponenterne gigantisk godt kan frigive sin egen version af den trendingsteknologi engang i fremtiden.

I patentteksten ser det ud til, at ABS-systemet er designet med e-Bikes i tankerne (“et køretøj, der i det mindste delvist bruger menneskelig kraft som en primær bevægelse til rejser, og inkluderer køretøjer, der hjælper menneskelig kraft med elektrisk kraft”), men henviser også til til cykler af alle typer, der kan lade døren være åben for videre udvikling nedenunder.

E-cykel Biz

Taiwan E-cykeleksport vokser 131%

Bikebiz rapporterede om Taiwan-cykelindustriens markedsstatistik for de første tre kvartaler af 2019 ifølge statistikker fra toldmyndighedens, finansministeriet.

Det siger, at “eksportordrer på e-cykelmarkedet steg med eksportvolumen og værdi på henholdsvis 452.000 enheder og $ 591 millioner, en stigning på henholdsvis 131,42% og 119,51% i samme periode sidste år.”

Elektrisk teknik

Elektrisk trike-bil

Den canadiske producent Electra Meccanica afslørede for nylig den serielle produktionsversion af sin elektriske trike Solo. Den siger ‘På grund af sin lave vægt er 16,1 kWh batteri tilstrækkeligt i 160 km rækkevidde. Leveringerne i Canada starter næste år. ‘

Bemærk, at dette ikke er en e-cykel, snarere en elektrisk mikro-bil, men viser stadig en interessant udvikling inden for e-mobilitetsområdet, der ligger mellem e-cykler og el-biler i fuld størrelse – et område, der vil vokse som mere og mere flere byer rundt om i verden fremmer lavemissioner og elektrisk drevne transportformer.

Soloen hævder, at en 82 hestekræfter elmotor drevet af en 17,3-kwh lithium-ion-batteripakke når en tophastighed på 109 km / t. Soloen koster $ 15.500 amerikanske dollars ($ 19.999 CAN / 13.000 EUR).

Min uge med e-cykler

Jeg har haft en eksplosion omkring Milton Keynes på deres bemærkelsesværdige Redway-stier på den endnu mere bemærkelsesværdige DryCycle-præproduktionsprototype. Fuld artikel om denne fuldt lukkede, firehjulede e-cykel, der skal følges inden for kort tid.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply