[ad_1]

For nylig organiserede peopleforbikes.org et delingsprogram for el-cykler for at se, hvordan elektriske cykler ville hjælpe dem i udendørs industrier. Er det en overraskelse, at de, der deltog i programmet, elskede dem? Jeg mener, vi har alle kendte fordele med elektriske cykler kan forbedre vores helbred, øge vores energiniveau og er bare sjovt! Det er fantastisk at se elektriske cykler ikke kun gavne vores pendler, men også folk på jobbet!

Lige syd for vores placering i Mountain Green arbejdede People For Bikes sammen med Bureau of Land Management i Price, Utah, for at organisere dette elektriske cykelprogram. I artiklen People For Bikes sagde David (Blake) Baker: ”E-cyklerne gjorde det muligt for os at rejse ruter på det fjerneste område af vores Wood Hill-trail-system. Det var første gang, jeg personligt kørte nogle af stierne, fordi de indeholder adskillige tekniske klatresektioner. Når jeg vidste, at jeg ville ende med at skubbe min cykel op for det meste, undgik jeg dem helt. Disse stier er nogle af de mest let anvendte i netværket, og det var dejligt at have mulighed for at ride på dem og bestemme vedligeholdelses- og skiltningsbehov. ”

Vi er glade for at se alle de muligheder, som elcykler har til at tilbyde lokalsamfund, arbejdspladser og enkeltpersoner! Klik her for at se People For Bikes-artiklen![ad_2]

Source link

Leave a Reply