[ad_1]

I denne uges nyhedssamling:

 • New York State eBike-lov ved foråret?
 • Philadelphia eBike Share Crackdown
 • Electric Bike Company 24 ″ Hjul
 • Ny ophængningsstamme fra Kinekt
 • eBikpakker til Storbritanniens mindste parti
 • Jump’s eBike-aktiesucces i London
 • Opdatering af batteri genbrug
 • Og meget mere på eTech & eBike Biz

Overskrift Nyheder

New York State E-bike Legalization Update

EBR har for nylig rapporteret om, hvordan New York State guvernør Andrew Cuomo nedlægger veto mod foreslået lovgivning til legalisering af e-cykler og e-kickcootere, og hvordan hans egne forslag efterfølgende ikke viste sig.

Nu har de vist sig og er indeholdt i administrationsbudgettet for 2021, og mens de ligner de tidligere forslag inkluderer nogle ekstra ‘drifts- og sikkerhedsforanstaltninger’. De opsummeres som følger af SmartCitiesDive:

 • Lovgivningen vil skabe tre klasser af e-cykler: Klasse 1 pedalassistent med 20 km / h maks. Assisteret hastighed, klasse 2 gashåndtagscykler med 20 mph og og klasse 3 gashåndtag med 25 mph maksimal hastighed.
 • Det ville forbyde scootere og e-cykler på fortovene; kræve, at alle ryttere er 16 år eller ældre; kræve, at alle klasse 3-e-cykelbrugere bærer hjelme; kræver scooterryttere under 18 år at bære hjelme; og sæt en hastighedsgrænse på 15 mph for scootere og 20-25 mph for e-cykler, afhængigt af deres klasse.
 • Lokale myndigheder har myndighed til at tilføje ekstra begrænsninger såsom lavere hastighedsgrænser eller hjelmkrav til e-cykelbrugere af alle klasser. De har også mulighed for at forbyde enhederne helt.

Som artiklen påpeger, selvom meget af dette ikke er kontroversielt og meget sandsynligt at blive stemt igennem, kan de foreslåede hjelmlove muligvis se indsigelser.

Mens argumenter om obligatorisk brug af hjelm er hyppige og hårde, opsummerer artiklen antikompulsionssagen perfekt – ‘Obligatoriske hjelmlove omtales ofte som en form for offeranslag. Advokater for cykling er talsmænd for foranstaltninger, der proaktivt søger at forbedre førerens adfærd i stedet for at målrette cyklister. ‘

Mens nogle myndigheder insisterer på cykelhjelme, og nogle cykelandelselskaber leverer hjelme med cyklerne (som hjul, billedet ovenfor), gør langt de fleste ikke det. Der er også spørgsmålet om, om håndhævet brug af hjelme fraråder folk at bruge cykler og sparkescootere i første omgang.

I hvilken udstrækning disse spørgsmål påvirker passagen af ​​Cuomo-e-cykelforslag gennem lovgivningen, er det stadig at se, men EBR vil holde dig orienteret som altid.

Alle Indego E-cykler erklæret stjålet for at gendanne E-cykler

Tilsyneladende er et antal Indego eBikes forsvundet, da nogle ryttere har besluttet at hænge på dem!

BillyPenn har netop brød nyheden om, at ‘Philadelphia har erklæret, at alle Indego-e-cykler er stjålet ejendom og beordrer politibetjente til at stoppe nogen, der kører i byens populære motoriserede tohjuling, ifølge en intern memo opnået af Billy Penn.’

Indego er Filadelfias offentlige program for deling af cykler, og dens 120 eller så e-cykler har vist sig at være en populær del af det. Tilsyneladende begyndte byen et program for tilbagetrækning af e-cykel for uger siden. På det officielle websted hedder det stadig, at Indego-elektriske cykler ikke er tilgængelige til check-out, mens de gennemgår vinteroprustning.

BillyPenn gav dog flere detaljer om politiets operation:

”Operation Pegasus trådte i kraft lige efter midnat torsdag formiddag ifølge notatet (udstedt i sidste uge) fra PPD’s store kriminalitetsenhed og forbliver på plads indtil videre.

”Alle Indego-elektriske cykler vil blive betragtet som stjålet ejendom,” lyder memoet. “Dette inkluderer ALLE elektriske cykler i brug eller ikke fysisk placeret i en Indego-cykel-delestation.”

I henhold til dokumentet skal officerer, der stopper, udfylde en 75-48A-formular – den slags, der bruges til at dokumentere alle køretøjs- og fodgængerstoppelser, der udføres af officerer. Personer, der er stoppet på e-cykler, bør ikke arresteres, medmindre de begår en anden forbrydelse, viser memoet, men cyklen skal konfiskeres og føres til en bylager. ‘

Byen frigav en erklæring til BillyPenn, der læste ‘Vores mål er ikke at foretage anholdelser, det er at returnere e-cykler til Indego-flåden, så alle kan fortsætte med at nyde dem.’

Det er at håbe, at dragnet lykkes med at returnere et godt antal e-cykler til flåden, og tjenesten kan genoptages i kort rækkefølge.

Nye E-cykler og E-cykelsystemer

Ringer til alle mindre E-cykelryttere

Electric Bike Company tilbyder nu 26 og 24 tommer dæk på alle deres modeller. Dette reducerer nu minimumshøjden fra 5 fod 2 tommer ned til 4 fod 8 tommer på alle modeller.

EBC er kendt for deres ‘design din egen e-cykel’ tilgang med f.eks. En række gearing og farveindstillinger.

Nyt tilbehør

Kinekt Suspension Stem

Cirrus Cycles har annonceret lanceringen af ​​Kinekt-ophængningsstammen designet til at reducere ubehag i arm, håndled og skulder. De beskriver den nye stilk som justerbar, kompakt og bygget til at vare. Du kan tjekke flere købsdetaljer på deres Kickstarter-side, hvor de er tilgængelige fra US $ 119.

Kinekt-stilken leveres med tre fjedermuligheder (blød, medium og fast), der passer til forskellige cykler, ryttere og terræn, og selve stammen har 20 mm kørsel for komfort og kontrol.

Kinetik siger, at stammen er kompatibel med de fleste styr (skiver kan være påkrævet til nogle stænger), en af ​​dens vigtigste fordele er, at den er meget lettere end en suspension gaffelopløsning.

Cirrus Cycles har også en række Kinekt-sædepinde.

Blive inspireret

Fuldt opladet Live Nordamerika

Fully Charged Live er en britisk-baseret podcast og medieudgang til elbiler, men den 1.-2. Februar er det vært for sit eget roadshow i Austin, Texas.

Såvel som masser af elektriske firehjulede GoCycle har været i kontakt for at fortælle os, at de vil være der sammen med deres seneste hurtig foldede e-cykel GXi.

Bikpakning i en Bothy E-cykel-stil

Bikpakning, groft oversat, betyder at cykle camping men gøre det så let som muligt.

For de to e-cyklister, der er vist i denne video, betyder det ‘camping’ men uden telt (men med en varmt vandflaske).

Bothy, groft oversat, kommer fra et skotsk ord for en lille hytte eller hytte, men i Storbritanniens udendørs verden betyder det et grundlæggende tilflugtssted for vandrere og cyklister. Her er en video af en tur til Storbritanniens mindste båd med e-cykel …

Cykeldele og infrastruktur

London ‘overraskelsesleder’ i brug af Jump Electric Cykler

“London er en overraskende leder inden for brug af Jump Bikes i europæiske byer” har det Uber-ejede cykelaktiefirma fortalt Cycling Industry News.

I henhold til artiklen Jumps London e-cykelflåde på 800 cykler er blevet hyret mere end 60.000 gange fra maj til oktober 2019.

Dette er interessante tider for transport i London, da Uber-flåden af ​​biler har mistet sin licens til at operere i London, og Uber har selv lovet at videreudvikle deres e-bike-aktieordning.

Der er også faktoren for den yderligere udvidelse af Ultra Low Emission Zone (ULEZ), som kan give et stort løft for e-cykelbrug i hovedstaden.

Hver gade i Paris cyklusvenlig inden 2024?

Dette er Paris-borgmester Anne Hidalgos løfte, hvis hun bliver genvalgt i henhold til denne Forbes-artikel.

Ifølge en undersøgelse fra Atelier Parisien d’Urbanisme (Apur) fra 2019 er der 83.500 parkeringspladser på gaden i Paris – Hidalgo planlægger at fjerne 60.000 af dem.

Hun lover yderligere, at alt, hvad parisernes behov har, vil være tilgængeligt inden for 15 minutter fra deres hjem – det er en 15 minutters gåtur eller cykel …

Batteriur

Hurtigere batteri genanvendelse

Next Web rapporterer om, hvordan Det Forenede Kongeriges Warwick University har udviklet en ny metode til test af elbilbatterier for at se, om de kan genbruges, efter at de ikke længere er egnede til køretøjet.

Det fortæller os, at det er vigtigt, at den nye proces er langt hurtigere end de nuværende metoder. Det kan tage kun tre minutter at klassificere et parti batterimoduler sammenlignet med de tre timer med tidligere metoder. Forskere siger, at den nye klassificeringsproces er langt billigere end konventionelle metoder. ‘

Hvis de er egnede til genanvendelse, kan batterierne bruges til at opsamle energi fra solcellepaneler og vindmølleparker.

Ligesom e-cykler bruger elbiler lignende litiumbaserede teknologier, så alt, hvad der fremmer genbrugsteknologi af disse batterier, skal være gode nyheder.

Nogle producenter af e-cykelsystemer har faktisk fortalt os, at de undersøger denne rute for genbrug af e-cykelbatterier.

E-cykel Biz

Rapport Highlights High-Tech potentiale for e-cykler

En nylig rapport fra Deloitte med titlen Teknologi, medier og telekommunikationsforudsigelser 2020 indeholder et kapitel kaldet Cyklings teknologiske transformation: At gøre cykling hurtigere, lettere og mere sikker, hvor firmaet redegør for, hvordan cykling i byer vil udvikle sig.

High tech forventes at komme ind i områder som forudsigelig analyse, trådløs forbindelse, 3D-trykte dele og elektrificering.

Især e-cykler udpeges for deres enorme potentiale med rapporten om, at i 2034 forventes ca. 40 millioner solgt over hele verden sammenlignet med 12 millioner elbiler og lastbiler.

”Disse innovationer – som for det meste udvikles separat af en forskellig række virksomheder – gør cykling mere sikker, hurtigere, mere praktisk og lettere at spore og måle.

Ny e-tech

Er Siticars ved at bomme?

London-baserede Siticars (køretøjerne kommer faktisk fra Kina) er kommet til vores opmærksomhed takket være en indgående artikel om dem i det fremragende magasin A til B.

Hvad laver en elbil på en e-cykelwebsted? Dette er ikke nøjagtigt elbiler eller e-cykler, men lovligt, og med hensyn til den mængde plads, de besætter, noget mellem dem.

I Den Europæiske Union (og Det Forenede Kongerige vil i det mindste overholde EU-standarderne indtil 2021, på trods af at de er indstillet til at forlade EU), klassificeres Siticar som et tungt firkantet eller L7e let elektrisk køretøj – forvirrende nomenklatur, da de bedst tænkes som en når du kommer ind og kører (der er ingen pedaler).

De kan medbringe 200 kg passagerer og bagage eller et ton varer lovligt set, og Siticar har en hævdet tophastighed på 50 km / h.

Der er også en lille varevogn.

Som du kan høre i den følgende video, hvor pladsen er på en præmie i London og London ULEZ-lavemissionszonen, der var ved at udvide, kunne de bare tage fart.

Min uge med e-cykler

Den seneste testmodel, der kommer EBR’s vej, er den højteknologiske ARCC E²-pod Brompton. Dette eftermonterede e-cykelsystem er udstyret med interessant Bluetooth, drejningsmomentføler og accelerometerteknologi, og en fuld testrapport kommer snart.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply