[ad_1]

Vi rapporterede først om DryCycle 4-hjul med lukket “el-cykel” i Birmingham-showrapporten, og det var bestemt et højdepunkt.

Elektriske cykler inspirerer til mange forskellige typer e-mobilitet, og DryCycle er en af ​​de nyeste, der rammer markedet.

Jeg blev for nylig tilbudt chancen for at tage en forproduktionsprototype til en udvidet testtur i virkelige verdenforhold i den cykelvenlige britiske nye by Milton Keynes lige ned ad vejen fra DryCycls hjemby Bedford.

Her er en video af DryCycle fra Birmingham UK show.

Baggrund

Ideen om DryCycle er enkel og udtrykkes bedst i DryCycle’s egne ord som ‘en miljøvenlig elektrisk hjulet pedalcyklus med 4 hjul. Med udseendet og nogle af funktionerne i en mikrobil holder det dig tør og beskyttet mod alt vær og giver dig mulighed for at køre i komfort og stil på både veje og cykelstier. ‘

Det er af afgørende betydning, at det er juridisk anvendt som en elektrisk cykel.

Som en allerede succesrig forretningsmand eksperimenterede DryCycle-opfinderen Andy Murphy med at kombinere rejser med træning for at spare tid og forblive sund.

Han siger ‘Jeg havde ikke en DryCycle til at starte med selvfølgelig, så jeg købte en elektrisk cykel og pendlede til at arbejde med den i sommermånederne. Jeg tog min bil, når det regnede, eller når jeg havde brug for at transportere flere mennesker, så det betød, at jeg brugte min cykel ca. to gange om ugen om sommeren, og næppe overhovedet på noget andet tidspunkt af året, og jeg kontrollerede evigt vejrudsigt. Hvad jeg lærte mest af e-cyklen er, at elektriske cykler i top kvalitet med de allerbedste mellemdrevne motorer har mere end nok strøm til at få dem hurtigt op til deres tophastighed på 15,5 km / h, før motoren derefter skærer ud. Faktisk virker det lidt spildt, det ville helt sikkert være bedre at accelerere lidt langsommere på grund af tilføjet vægt, men brug denne vægt til at have et lukket køretøj, så det er nyttigt i alle væder. ‘

DryCycle-teamet inkluderer også en ex-aerospace / ex-motorsport ingeniør, tømrere (til at fremstille forme til vakuumformning), svejsere (til rammen) og elektrikere.

Køretøjet er testet af Bureau Veritas (en tredjeparts testorganisation) over forskellige testcyklusser med 100.000 gentagelser af forskellige dele, såsom styring og rammebøjning og to DryCycles er blevet crashtestet på Millbrook Proving Grounds.

Jeg kørte på en af ​​DryCycle’s prototyper inden produktionen, og virksomheden sigter mod at fremstille den første batch på 25 maskiner inden jul 2019 på deres produktionsanlæg i Bedford UK, og ordrer kan reserveres her.

Første indtryk og betjening

Du antager måske, at DryCycle er en lille elbil ved første øjekast – men det er faktisk en e-cykel, der overholder alle europæiske pedelec-krav, og så kan tages på cykelstier og veje, og hvor ellers en e-cykel lovligt kan gå , uden kravet om skat, forsikring osv., der følger med mere kraftfulde eller hurtigere motoriserede køretøjer.

Det tilbyder mange fristende ‘luksuscykling’-funktioner fra et sæde i spandstil gennem fuldt lukket vejrbeskyttelse til opvarmede håndtag.

Drevsystemet er et Shimano E8000 midtdrev (Shimanos mest kraftfulde eMTB spec), og det angivne interval er 15 mil pr. 500Wh batteri – det lave interval skyldes stort set køretøjets vægt på 265 pund (120 kg), men det er ret nemt at bære adskillige ekstra batterier bag sædet til at give nok rækkevidde til en hel dags ridning om nødvendigt.

Dette kan virke meget vægt ved første øjekast, men virkelig er det simpelthen en nødvendig del af designet til et sådant køretøj, hvilket betyder ikke kun det ekstra niveau af luksus, men også at tilføje vægt for at give et lavt tyngdepunkt, hvilket betyder stabilitet for en sådan køretøj med et lille, smalt fodaftryk, der placerer rytteren ret højt sammenlignet med mange liggende cykler og trikes.

Som en elektrisk liggende, sidder du i en dejlig behagelig stol med pedalerne fremad og under dig og 125 liter opbevaringsplads bag sædet.

Drivkæden passerer under køretøjet for at give baghjulstræk via 11 elektronisk forskudte dérailleur gear og en gearkasseenhed, der også giver mulighed for fremad, bagud og neutral geartilstand.

Alle fire hjul har justerbare luftophængsenheder (uafhængige enheder ved forhjulene) og kraftige hydrauliske skivebremser.

Det tankevækkende designede instrumentbræt har både 5V og 12V porte til alt fra opladningsenheder til tilslutning af en lille 200W varmelegeme.

Der er indikatorer og forlygter, der viser, hvornår disse fungerer. To bjælker med diameter 22 mm giver nyttige håndtag til at komme ind og ud og fungerer også som praktiske monteringspunkter til smartphones og lignende.

Styring sker via hånd joystick stil kontrol, der er nede på hofte niveau når du sidder, og hver joystick har forskellige betjeningselementer, så du kan kontrollere effektniveauer, gearskift, lys, indikatorer og endda et horn uden at fjerne dine hænder fra gearkontrollerne.

Der er et hæfteligt hætte lavet af stort set klart polycarbonat, der låses fast med elektroniske låse, der er fjernbetjent.

Det hele ser ekstremt gennemtænkt ud – men hvordan gik det under test i den virkelige verden?

Turen

At gå ind i DryCycle betyder at sætte en fod på metalpladen foran sædet og gribe fat i et instrumentbræt for at navigere dig selv over siden af ​​karosseriet og ind i det superkomfortable spandssæde. Du kan derefter lukke cockpithætten.

Dette er et produktionslinie standard Shimano-udstyret køretøj, så du bare tænder for det elektriske hjælpesystem på den sædvanlige måde via displayet.

Da det bruger derailleur gear, skal du vælge et lavt gear, hvis du ikke allerede er i et, og for at gøre dette, skal dine pedaler dreje; intelligent opnået, hvis du står stille ved at gå i neutral tilstand, hvilket betyder, at derailleurhjulene drejer, men hoveddrevet til baghjulene er frakoblet.

Jeg blev bedt om at holde effektniveauet i øverste Boost-indstilling og havde bestemt brug for dette for at opsætte og op på en hvilken som helst bakke.

Selvom det var en smule tøvende, da dette var min første ‘virkelige verden’ oplevelse af et køretøj af velomobil-type, og kun tredje gang på Milton Keynes Redways cykelstier, fandt jeg mig snart i en eksplosion.

Det var dejligt at have luksusen fra sædet til racerbilstil, og jeg prøvede endda de opvarmede håndgreb; Jeg kan forestille mig, at vindbeskyttelsen også var en stor velsignelse, havde det været en bitter kold dag, især hvis du valgte at tilslutte en lille varmelegeme via 12V-stikket.

Du får ikke den meget sportslige acceleration, du gør på nogle e-mtbs, men det er masser at pendle på bycykelstier som disse, hvor du ikke ønsker hastighed for enhver pris.

Da det var op til hastigheden, fandt jeg mig selv, hvor jeg sænkede kraften ned ad et spor til Trail-indstillingen, da DryCycle ruller virkelig godt på den vellavede hårde overflade af MK Redways.

Styringen er god og stram, selvom jeg ikke kunne vende inden for bredden af ​​de fleste af Redway-stierne på én gang; en trepunkts drejning ved hjælp af bagudstyr var dog ikke noget problem. Det stopper på en sixpence ved hjælp af de fire hydrauliske skivebremser.

Der var ikke nogen lange stejle bakker på Redways (det klarede sig meget let med kortere stejle dem, forudsat at du allerede er i et lavt nok gear), så dette var virkelig det eneste hul under min korte testtur.

DryCycle siger dog, at selvom langsommere op ad stejle bakker end ‘almindelige’ e-cykler, køretøjet vil tackle temmelig stejle og lange stigninger med lethed i et lavt gear.

Synligheden gennem polycarbonatlugen var generelt meget god, skønt jeg fandt, at jeg ikke kunne bruge vingespejlerne meget effektivt på grund af manglende perfekt gennemsigtighed ved sammenføjninger og hjørner på baldakinen, hvilket betyder, at jeg var nødt til at vende rundt for at kigge gennem bagvinduet.

Dette kan reslove sig selv i de endelige produktionsversioner, selvom muligheden for et vejrbestandigt udvendigt monteringsområde til et bagfra-kamera, der derefter let kunne forbindes trådløst til din smartphone, ville være en god idé.

Tilsvarende er det ikke så let at chatte med nogen ryttere sammen i mangel af et vindue (du bliver nødt til at hæve cockpiten).

Hvis du ville aktivere krydsende lys, ville det også give et problem. DryCycle siger, at et forrudeviskersystem også vil være en mulighed i den endelige produktionsversion.

Der er mere plads, end du måske tror bag sædet – for at give en usikker idé, vil jeg sige, at du let kunne indlæse det med flere mellemstore poser, så det ville være praktisk til shoppingopgaver såvel som pendling.

En note til MK Redways

Milton Keynes Redways er et netværk på over 168 miles af sikre stier (generelt belagt med rød asfalt), der krydser hele byen og var en revolutionerende udvikling, da byen blev udviklet ‘fra bunden af’ som en ny by i 1960’erne.

De er fremragende til alle køretøjer med lav hastighed, såsom e-cykler, velomobiler, kørestole, da de alle er sammenkoblet af ”i klasse” -kryds (dvs. ingen trin eller stejle skråninger).

De er endda blevet brugt til at prøve automatiseret robotlevering af varer til folks hjem i området!

På de sektioner, jeg gik på, var der ingen adgangsbarrierer, bare pullerter nær kanten af ​​nogle af stierne for at stoppe biler, der kørte ned ad dem – alt sammen let kunne forhandles af DryCycle.

Konklusion

Der er enorme fordele med et køretøj som DryCycle, ikke mindst den komfort, varme og tørhed, det lover i alle væder.

Der er uundgåeligt nogle trade-offs, som jeg har skitseret sammenlignet med at køre på en almindelig e-cykel selvfølgelig.

Derudover er en kort produktionskørsel af en sådan kompleks maskine bestemt ikke til at komme billigt, og prisprisen på 14.995 pund vil naturligvis efterlade mange, der ønsker en, men ikke har råd til den, men.

Stadig er dette den slags innovative spinoff fra etableret e-cykelteknologi, der lover at udvide deres brug og popularitet i fremtiden og for pengene får du et virkelig unikt køretøj, der gør det, som næsten ingen anden e-cykel er i stand til at gøre .

Se dette rum for en funktion på den endelige produktionsversion.

Hold øje med flere e-cykelnyheder og anmeldelser, og tak for at have læst!

-Rig

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply