[ad_1]

Cykler har været et fremragende transportmiddel for alle aldersgrupper i fire over hundrede år. At køre på en cykel er fantastisk til dit helbred og mindsker luftforurening, økologiske fodaftryk, kulstofemissioner, som er fremragende for miljøet.

Et overraskende faktum, som du skulle vide, er, at indtil Anden verdenskrig var cyklen det mest anvendte transportmiddel. Selvom den nylige recession og stigning i olieprisen har fået folk til at skifte mod billigere, miljøvenlig transport. For mange lavede de overgangen til el-cykler.

Den elektriske cykel ligner en traditionel cykel. I modsætning til en traditionel cykel har en elektrisk cykel imidlertid en elektrisk motor. Disse motorer kan indbygges i cyklen eller føjes til en traditionel cykel. Du kan finde forskellige muligheder for e-cykelsæt.
Hvordan fungerer et ebike-kit?

Dele af en elektrisk cykel

• Batteri
• Controller
• Elektrisk motor
• Pedaleringssensor eller tommelfingergas
• Kabelføring

Som de fleste elektronik har en e-cykel en tænd / sluk-knap. Når strømmen er tændt, kan du begynde at trampe. Hvis du bruger et 250-serie sæt, skal du trykke på tommelfinger-gassen for at yde motorhjælp. Hvis du bruger et 500-serie-sæt, kan du trykke på tommelfinger-gashåndtaget eller pedalen. Pedalsensoren kan se dig trampe og automatisk give dig motorhjælp.

E-cykelsæt hjælper med at begynde at bevæge sig lettere, klatre i bakker og opretholde hurtigere hastigheder i en længere afstand.
At stoppe motoren ligesom at stoppe en bil. For at stoppe, skal du bare stoppe med at trampe eller tage tommelfingeren af ​​gashåndtaget og trække i bremserne.

Typer af elektriske cykler

Komplet elektrisk cykel:

Som navnet antyder er komplette elektriske cykler forudbygget med en elektrisk motor, batteriintegration osv. Disse specialbyggede cykler har dog en tendens til at være en smule dyrere. Hvis du allerede er på markedet efter en ny cykel, er en fuldt integreret e-cykel muligvis det bedste alternativ.

Sammenklappelig elektrisk cykel

På billedet ovenfor er Leeds MetroCross LowStep! Denne cykel foldes på få sekunder og har en kraftig 500 watt motor og en enorm rækkevidde på 40-50 miles! Se MetroCross her!

Traditionel cykel konverteret med et Ebike-sæt:

Nogle mennesker vil beholde deres nuværende cykel eller have en bestemt grund til ikke at købe en komplet el-cykel. For eksempel kan en årsag være, at du med et elektrisk sæt meget let kan konvertere din cykel til en normal cykel. Når du har brug for motoren igen, skal du installere kittet igen. Vores 250 Series Kit installerer og afinstallerer på kun 5 minutter.

ebike kit konvertering

Et Leeds Ebike-sæt på en kundecykel

Derudover er prisen på et e-cykelsæt en brøkdel af prisen på en komplet el-cykel.

Fordele ved Going Electric

• E-cykler er mere overkommelige end brændstofdrevne biler og motorcykler. Derudover behøver du ikke betale for brændstof.
• Reduktion af brændstofforbrug reducerer forurening
• Det er velegnet til kørsel på landevej og offroad.
• Det er sjovt at ride!

Disse fordele gør e-cykel til den bedste mulighed. Hvis du vil opleve e-cykeltur, kan du vælge mellem forskellige off-road e-cykler til salg.

Juridiske krav til el-cykler og ebike-sæt

Der er tre klasser af e-cykler i USA. Alle produkter fra Leeds Bikes opfylder kravene i disse tre klasser af e-cykler. Hver stat håndhæver sine egne love vedrørende disse tre klasser af e-cykler. Du kan lære mere om lovgivning om elektriske cykler i din tilstand ved at besøge peopleforbikes.org.

Hvis du leder efter et alternativt transportmiddel eller er en cykelentusiast der leder efter noget andet, kan et ebike-kit eller komplet ebike være det rigtige for dig.

Leeds Bikes mener, at verden vil være et bedre sted med flere mennesker på cykler, elektriske eller traditionelle.[ad_2]

Source link

Leave a Reply