[ad_1]

Halfords har frigivet nogle dramatiske forudsigelser for vækst i e-cykelbrug i Storbritannien, baseret på den aktuelle vækstrate.

  • London, Liverpool og Belfast for at se den største vækst.
  • Registreringer af nye biler forventes at fortsætte med at falde, når Storbritannien vælger mere miljøvenlige transportformer.
  • Stigningen i populariteten af ​​e-cykler vil have positive virkninger på både miljøet og befolkningens sundhed og velvære, ifølge eksperter.

Efterhånden som flere opdager de sundhedsmæssige, miljømæssige og pengebesparende fordele ved at cykle korte afstande over brugen af ​​biler, øges populariteten af ​​el-cykler.

Undersøgelse af denne stigning i e-cykelinteresse, bil- og cykelforhandler, Halfords, har forudsagt, hvordan Det Forenede Kongeriges e-cykelmarked kunne se ud i 2050, hvis det fortsætter med at vokse med dets nuværende kurs. Ved hjælp af transaktionsdata, der er eksklusivt for virksomheden, og antal (1) og bilregistreringstal (2), beregner prognosen stigningen i e-cykler fra 2019 til 2050 og konkluderer, at cirka over halvanden million e-cykler vil være solgt i England i 2050.

London vil – overraskende nok – se den største markedsudvikling med anslåede 482.704 enheder solgt i 2050. Andre øverste placeringer for at se betydelig vækst er Liverpool (34.056), Belfast (32.575), Bristol (31.095) og Birmingham (30.354).

Jim Martin, redaktør for Tech Advisor mener, at afhentningen i populariteten af ​​e-cykler kan tilskrives to faktorer:

”Jeg tror, ​​teknologi-aktiverede cykler, der bliver så populære, skyldes delvis, at tech bliver mainstream, men også fordi det nu er mere omkostningseffektivt end før at tilføje teknologi til næsten ethvert produkt.”

Martin forudser også, at e-cykler i 2050 vil være endnu lettere at bruge:

”I år 2050 forventer jeg, at e-cykler vil være billigere, lettere og have en længere rækkevidde end nuværende cykler. Den integrerede teknologi inden i cyklen kan også forbedres dramatisk og kan omfatte flere sikkerhedsfunktioner og endda et system af KERS-type, der genoplader batteriet, når du bremser og pedaler, eller frigører hjulet ned ad bakke. ”

E-cykler, der bliver endnu mere tilgængelige, er noget, som velfærds- og livsstilsrådgiver, Yvonne Wake Bsc Msc RNutr mener kun vil være positivt for statens sundhed:

”E-cykler tilskynder til motion for alle, og især dem med kompromitterede sundhedsmæssige problemer, som deres læger får at vide, at de træner dagligt for at få dem til bedre helbred. Med syv millioner (og tæller) mennesker i Storbritannien med hjertesygdom (3) og den overvægtige britiske befolkning på 58 procent kvinde og 68 procent af mænd, der er overvægtige eller fede (4), hvis prognosen er korrekt, og e-cykling blev den foretrukne metode til transport i korte afstande over biler, jeg er ikke i tvivl om, at det ville have en positiv indflydelse på den stigende fedme og hjertesygdomme, vi ser. ”

Nylige data fra SMMT (5) viste et fald på 5,7 procent i registreringer af nye biler i Storbritannien i 2017; et fald, der er parret med en stigning i e-cykler, der er forventet af Halfords, kunne være yderst gavnligt for miljøet, ifølge Craig Bennett, administrerende direktør for Friends of the Earth:

”Elektriske cykler kan potentielt spille en stor rolle i oprydningen af ​​vores transport ved at fjerne beskidte køretøjer fra vores veje og få folk på to hjul. Mennesker, der tidligere ikke har været i stand til at rejse på cykel, kunne have en helt ny, renere måde at komme rundt på. Ved at få flere mennesker ud af deres biler kan vi se på en fremtid, hvor vores byer ikke kvæler forurenet luft, og klimaforbrugende emissioner er blevet skåret ned. ”

For at se stigningen i e-cykler fra 2019 til 2050, og for mere information, kan du besøge dette websted.

Besøg deres websted for at se Halfords ‘række af e-cykler.

Sådan køber du den bedste el-cykel (1)

Tænker du på at købe en el-cykel? Tjek min nye udgave af Sådan køber du den bedste el-cykel! Køb det her.

Læs alt om Sådan køber du den bedste el-cykel her.

Kan du lide dette indlæg, eller syntes det var nyttigt? Hvis det er tilfældet, bedes du støtte os og vores blog:

gennemsnit-joe-cyklist-krus-shot kopiOvervej at klikke igennem til et af vores velrenommerede datterselskaber for dine online shopping behov. Vi er stolt tilknyttet Amazon, som sælger stort set alt undtagen hvalpe – og har fremragende, gratis returpolitikker. Til dit cykelbehov og andre atletiske shoppingbehov er vi tilknyttet Competitive Cyclist, Bike Wagon, Raleigh Bicycles, Jenson USA, REI Co-op, Backcountry, Commuter Bike Store og Moosejaw. Når du køber fra vores datterselskaber, opretter vi en lille provision, og det er den eneste måde, vi tjener nogle indtægter på de mange timers arbejde, vi lægger i vores anmeldelser og stillinger. Derudover koster det dig intet overhovedet – en reel win / win situation!

Køb hos Amazon i USA:
Køb hos Amazon i Canada:
Køb hos Amazon i Storbritannien:
Amazon USA
Amazon Canada
Amazon UK
Vil du læse mere? Tjek vores Start her! side, som har nyttige links til vores kategorier og til vores mest populære indlæg til tiden.

(Besøgte 206 gange, 1 besøg i dag)

[ad_2]

Source link

Leave a Reply