[ad_1]

Vi ser på de nye Bosch eBike-funktioner, der er afsløret til 2021 elektriske cykler. Hvert år foretager Bosch opdateringer til deres hardware og software, og du kan lære alt om den nye Bosch Performance Line CX 2021 og andre komponenter lige her.

Nye Bosch Performance Line CX 2021 motoropdateringer

Bosch Performance Line CX 2021-motoren er en af ​​de mest avancerede på markedet. Ved hjælp af flere sensorer, der kommunikerer over 1000 gange pr. Sekund, kræver disse sensors relæinformation at give dig den mest præcise / kraftfulde eBike-hjælp, der tilbyder maksimal smidighed og kontrol.

For 2021 bliver det meget bedre på en række forskellige måder. Læs videre for at finde ud af mere …

NYT – Forøget Bosch Motor Drive-drejningsmoment

Bosch CX 2021 – Bosch har øget motorens drejningsmoment til 85Nm, op fra det foregående 75Nm, hvilket har opnået en stigning på 12,5% på drejningsmomentet overalt. Denne stigning i drejningsmomentet har en mærkbar effekt på rideadfærd.

Ny 2021 Bosch CX-motor understøtter op til 85Nm

Den nye CX-motor giver mulighed for hurtigere acceleration, især ved stående bakke starter, men også ved lavere kadenser. Den nye Performance Bosch CX 2021-opdatering holder rytteren den høje 340% -hjælp.

NY – Bosch CX “Udvidet boost

Extended Boost til 2021 er en splinterny funktion til at arbejde dig igennem virkelig uslebne ting. Eksponerede rødder, trin og trapper, kampesten og alt derimellem kan krydres med lethed, selv når du går op ad bakke.

Bosch 2021 eBike Performance CX Motor

Denne helt nye og uovertrufne funktion giver mulighed for et meget forbedret manøvreringsniveau. Den unikke dynamik i den nye Extended Boost-funktion gør det muligt for rytteren at overvinde forhindringer let ved blot at anvende den korrekte mængde tryk på pedalen.

Boschs innovative funktion i eMTB-tilstand kan styres med stor effekt på tværs af alle terræntyper; med forhjulet allerede er i et trin, er let pedaltryk alt, hvad det kræver for at give den nødvendige ”kick” op – Et helt nyt niveau af pedalstyring!

Hardwarefunktioner:

Op til 340% assistance i Turbo Mode.
Kadensstøtte op til 120 o / min.
Drejningsmoment steg til 85Nm.
Vægt: Cirka 2,9 kg.

NY – Bosch CX “Perfekt kontrol

Den frisk finjusterede eMTB-tilstand giver dig nu endnu bedre kontrol på stien uden behov for at vippe mellem ridetilstand. En ny firmwareopgradering gør det muligt for motoren at reagere langt mere følsom på rytterens input, især i lave gear, hvilket gør, at selv de tilsyneladende næsten lodrette bakke starter en meget glattere affære!

Bosch er helt ny Fremskreden eMTB-tilstand sørger for, at eBikere af alle evner bedst er udstyret til uanset kørselsituation, som stien måtte kaste op om dagen.

Bosch eMTB Mode Advanced til eBike i 2021

Ny hardwarekontrol

Splinternye sensor / motorstyringsfunktioner giver eBikers et meget bredere sortiment af begge dynamiske og naturlig støtte. Brug af moment sensorer til at måle pedaltrykket, Bosch’s progressive motorstøtte tilpasser sig enhver køresituation.

Den nyligt forbedrede justering af eMTB-tilstand i den seneste opdatering sikrer optimal kontrol af trækkraft. Opstartmoment er også revideret – det er nu meget finere og mere følsomt, især i lavere gear.

Alt dette vil hjælpe begyndere – den elektriske Bosch-cykel er nu ‘lettere’ at køre. Der er et bredere kadensinterval, og hvis rytteren går glip af eller vælger det forkerte redskab, mens det accelererer ud af bøjninger, vil systemet reagere med mere eller mindre kraft til at hjælpe rytteren ved at styre hjælpen på den mest avancerede og naturlige måde hidtil.

Køber du ikke en ny 2021 Bosch eBike?

Har du allerede købt en 2020-cykel? Intet problem! Alle disse funktioner vil være bagudkompatible med 2020 Bosch Gen 4 CX-motoren og vil være tilgængelige fra os udelukkende til vores eBike-kunder som en del af vores rutinemæssige vedligeholdelses / servicetilbud.

Ny 2021 Bosch Nyon eBike Control

Den nye Bosch Nyon-kontrol til 2021 bringer ikke kun Nyon til et nyt niveau, men er også vært for en helt ny række funktioner i et mindre, pænere, men alligevel meget smart skal.

En helt ny skærm

Nye Bosch Nyon-navigationskontroller i 2021

Den nye 2021 Bosch Nyon eBike Controller baner vejen for en ny generation af eBiking. Den nye eBike Connect-app integrerer problemfrit smartphones og den nye Bosch Nyon-controller til at dele data om aktiviteter og ruter, der er taget.

Den nye 3,23 tommer TFT-farve Touchscreen-skærm fungerer som en “Smart Guide”, som hjælper rytteren med at udforske ukendte områder. Det fungerer også pænt som personlig træner og leverer realtids- og historiske fitnessdata.

Denne nye “AIO” -computer er djævelsk enkel at bruge med en enkel, veludviklet berøringsskærm og den velkendte Nyon-bjælke kontrol.

eBike Connect-app

Ny 2021 Bosch Nyon Custom Ride skærm

EBike Connect-appen forbinder Nyon med smartphones og udveksler data om ruter / aktiviteter.

Farvedisplayet understøtter pedelec-rytteren som en smart guide, når man udforsker tidligere ukendte steder & fungerer som en personlig træner ved at give fitnessdata. Alt-i-en-bordcomputeren kan betjenes intuitivt og let via berøringsskærmen. Det styres ved hjælp af den separate kontrolenhed under kørsel.

Lige derhjemme på lange ture eller korte rutineture: Den robuste og letlæselige skærm sikrer, at eBikers er godt udstyret til enhver situation og alle vejrforhold. Den nye Nyon indbyggede computer – en smartere, mere intuitiv og mere forbundet generation. Sådan føles Connected Biking.

Hardwarefunktioner:

Transmissive 3,23-tommer TFT-farvedisplay med berøringsfunktionalitet (16 millioner farver).
Ca.. 6 GB tilgængelig hukommelse.
Optimeret antirefleksbelægning.
Betjening via den separate fjernbetjente kontrolenhed.
To knapper til tænd / sluk og lys.
Walk Assist-knap på den separate fjernbetjeningskompakt-kontrolenhed.
To installationsstillinger.
Integreret GNNS-navigationsmodul med høj præcision.
Hurtig processor med dobbelt kerne.
Barometrisk tryksensor i høj opløsning.
Omgivelseslys sensor styrer automatisk displayets baggrundsbelysning.
Integreret genopladeligt batteri.
Når IPX5 USB-dækslet er lukket, er det beskyttet mod elementerne.
Micro-AB-USB-port til opladning af Nyon-batteriet og eksterne enheder.
Temperaturområde: –5 ° C til +40 ° C (drift) og –10 ° C til +50 ° C (opbevaring).

Nye Bosch Kiox Display Navigation 2021-funktioner

Bosch bringer ny funktionalitet til Kiox-displayet i 2021. Bosch Kiox er relativt nyt for Bosch eBike Systems-familien, men de har tilpasset det til at bringe nye funktioner til rytteren.

NYT til Bosch Kiox 2021 – Navigation

For første gang nogensinde bringer Bosch en komplet navigationssuite til Bosch Kiox-skærmen. Den perfekte kombination af funktionalitet i en lille og brugervenlig brugergrænseflade.

Ny 2021 Bosch Kiox eBike displayrute-navigation

Holder dig på det rigtige spor: Den nye 2021 Kiox-navigationsfunktion understøtter eBikere, når de kører ud gennem ukendte områder (eller har brug for en hånd for at finde vej hjem!).

Bordcomputeren er tilsluttet via Bluetooth og navigationen startede ved hjælp af smartphonen og angiver den planlagte tur til brugerens indstillede destination.

Præcis orientering

Hold den på en drejelig: Den helt nye navigationsfunktion på Bosch Kiox 2021 er perfekt skræddersyet til at imødekomme behovene hos selv de mest ubesluttsomme af eBikere. Udsigten på displayet roterer konstant i kørselsretningen, mens du kører, hvilket gør det ultralydt at navigere endda på de svingeste stier!

Enkel ruteplanlægning

Finde din egen måde: eBikers kan nemt planlægge ruter ved hjælp af Bosch eBike Connect-appen eller onlineportalen og blot sende dem til Kiox via eBike Connect-appen.

Bosch 2021 eBike Portal til pc og smartphone

Du kan downloade eBike Connect-appen til en smartphone i Google Play Store eller alternativt Apple Store.

Tilpasset skærm

Bosch giver rytteren mulighed for at forudindstille rideskærme baseret på hvad du vil have som rytteren. Måske har du brug for forskellige værdier præsenteret på en skærm? Nu er det muligt.

Ny 2021 Bosch Kiox eBike-skærm med tilpasset ride

Se din egen måde: Med flere skærme og et valg af ride-data, der skal vises. Du kan skifte mellem ride-skærme ved at trykke på en knap, mens du kører.

Du kan nemt konfigurere Kiox og tilpasse den til din egen præference. Denne nye funktion giver eBikers mulighed for at fokusere rent på det, de nyder: eBiking!

Hardwarefunktioner:

Transmissive 1,9-tommers farvedisplay lavet af uknuseligt glas.
Betjening via den separate fjernbetjente kontrolenhed.
Walk Assist-knap på den separate fjernbetjeningskompakt kontrolenhed.
Skærmholderen er installeret på stammen.
To knapper til on / off og lyser direkte på displayet.
Omgivelsessensor styrer automatisk displayets baggrundsbelysning. Integreret genopladeligt batteri leverer strøm i off-board-tilstand i ca. 20 minutter.
Når IPX7 USB-dækslet er lukket, er det beskyttet mod kort nedsænkning i vand.
Micro-AB-USB-port til eBike-systemdiagnostik af forhandleren og til opladning af Kiox.
Temperaturområde: –5 ° C til +40 ° C (drift) og –10 ° C til +50 ° C (opbevaring).

Ny Bosch 2021-funktionsoversigt

Nu kender du alle de nye funktioner Bosch har introduceret til 2021. Se denne praktiske video, der opsummerer nogle af de nye funktioner:

De fleste Bosch eBikes er fuldt ud bagud kompatible med nogle af eller alle ovenstående funktioner, især den nye Performance CX momentforbedringsopdatering. Som med alle opdateringer, vil den være tilgængelig fra os på din næste service uden omkostninger!

Klar til at starte din eBike-rejse? Se alle vores Bosch-drevne eBikes her.

Om Ben Mowbray

Tidligere en bilingeniør med en specialisme inden for elektronik og elektrisk fejldiagnose, opretholder Ben en stor interesse i vedvarende og bæredygtig energi til transport og en kærlighed til fremadstormende “næste gen” -teknologi kombineret med en passion for salg og kundeservice. Ben tiltrådte e-Bikeshop som salgschef i 2020 fra litiumbatteriindustrien.[ad_2]

Source link

Leave a Reply