[ad_1]

I vores sidste indlæg tilbød vi nogle tip til første gang mountainbikere. Men en meget vigtig ting, som vi ikke dækkede, var trailetikette. Når du rammer stierne, uanset om du er på en el-cykel eller en traditionel cykel, er der en god chance for, at du støder på andre cyklister. Uanset om de passerer dig, du passerer dem, uanset om du går op eller ned ad bakke, er der nogle vigtige retningslinjer, du skal huske på.

Trailetikette til el-cykler

Fordi der er en bred vifte af fitness- og oplevelsesniveauer på en given trail, kommer trailetikette typisk ned på at være hensynsfuld og venlig på trail. I sidste ende prøver vi alle bare at udforske og nyde vores tid i naturen, så en lille venlighed kan gå langt.

Kend din cykel

Den første ting, du vil være sikker på, er, at din el-cykel faktisk kan være på banen i første omgang. Elektriske cykler er udpeget af klassen, enten en, to eller tre. Cykler i klasse to og tre er mere reguleret – cykler i klasse to har ikke brug for trækning for at arbejde, og klasse tre-cykler kan gå hurtigere. Cykler i klasse 1 kan køres på et større udvalg af veje og stier, men det er stadig vigtigt at kontrollere på forhånd, om din e-cykel er tilladt.

Vær opmærksom, når du passerer

Dette er især vigtigt, når du kører på en elektrisk cykel op ad en stejl bakke. Det kan være lettere for dig at køre hurtigere end nogen på en traditionel cykel, især hvis de ikke er så rutinerede eller fit, så hvis du har brug for at passere nogen, så lad dem vide, at du er bag dem og på hvilken side du agter at passere dem. Dette giver den anden rytter tid til at foretage de nødvendige justeringer eller stoppe, gå til siden af ​​stien og lade dig gå forbi.

Som tommelfingerregel, hvem der går hurtigere kan passere den anden part, det betyder ikke noget, om du går op eller ned. Hvis der er plads på stien, så prøv at skabe så meget plads som muligt for den forbipasserende cyklist. Afhængig af stien kan det dog være fornuftigt at bare hænge tilbage og lade dem komme langt nok foran, så du slet ikke behøver at passere dem.

Hold dig til The Trail

Forsøg så meget som muligt at forblive på selve stien og ikke vildt for langt fra stien. Dette kan være sværere, når der er mange kurver, eller hvis stien ikke er klar, men generelt med mountainbike-stier, vil du være i stand til at se, hvor stien er, og hvilken retning du skal gå.

Derudover skal du sørge for kun at køre på udpegede mountainbike-stier. Se efter tegn, der siger “Ingen cykler” eller “Kun vandring.” Uanset om du har en elektrisk cykel eller en traditionel, hvis du er på den forkerte spor, kan det føre til en bøde. Du ønsker også at kigge efter skilte, der betegner stien som en retning i én retning. Gå aldrig imod trafik.

Gør ind, udfør

Hvis du stopper og har en snack eller en drink med vand, skal du tage noget skrald eller containere med dig, så intet bliver tilbage. Dette inkluderer madindpakning, vandflasker, plastposer, flaskekapper og alt andet, der ikke nedbrydes hurtigt. Hvis du får et fladt dæk og skal skifte rør, skal du sørge for at medbringe det gamle rør. Dette er ikke kun en hensyntagen ting at gøre, men holder stien og parken ren.

Er du interesseret i at prøve en el-cykel? Køb off-road e-cykler og e-cykelkonverteringssæt på Leeds Bicycle i dag.[ad_2]

Source link

Leave a Reply