[ad_1]

Spørgsmål: Hvor ofte kan / skal jeg bruge mit batteri?

A: Vores batterier trives med aktivitet! Du vil ikke skade det ved “overforbrug”.

Leeds Ebike Kit Batteri

Spørgsmål: Hvad skal jeg gøre, hvis jeg ikke skal bruge batteriet i længere tid, eller hvordan skal jeg opbevare det?

Svar: Hvis du planlægger at opbevare dit batteri i længere tid, er der nogle trin, du skal følge for at opretholde batteriets levetid korrekt.

Trin 1 – Forberedelse af dit e-cykelsæt til opbevaring

Når du forbereder dit batteri til opbevaring, skal du sørge for ikke at opbevare det fuldt opladet eller helt dødt. Den optimale opladning til opbevaring skal være omkring 30% -60% af kapaciteten. Vi er klar over, at dette ikke er det nemmeste at gøre specielt til sæt i 250-serien, hvor du ikke kan “måle” batteriets levetid. Som en god tommelfingerregel skal du cykle i 3 eller 4 miles efter fuld opladning. Hvis det ikke er en mulighed, skal du vende cyklen på hovedet (eller lodret på en cykelstativ) og køre den i 20-30 minutter.

Trin 2 – Løbende vedligeholdelse

Hvert par uger, hvis du kan, skal du vende din cykel på hovedet og køre batteriet i 5-10 minutter. På denne måde får batteriet brug og vil være klar, når du tager din cykel ud af lageret. Hvis du ikke kan vende din cykel, skal du overveje at bruge et cykelstativ til at holde din cykel lodret fra jorden.

Trin 3 – Gentag!

Hvis det går flere måneder, før du kan bruge batteriet igen (til
f.eks. en lang Alaska-vinter), skal du udføre denne funktion mindst en gang hvert par måneder. Dit batteri vil takke dig!

Spørgsmål: Er mit batteri vandtæt?

Svar: Batteriet er vandtæt på grund af dets fuldt lukkede kapseldesign samt denierposen, det er opbevaret i. Hvis du planlægger at køre i kraftige regnvejr eller våde forhold, ville det være klogt at investere i en ekstra vandafvisende opbevaringsmulighed. Vi har mange glade kunder, der lever i regnfulde klimaer, der ofte bruger vores sæt under våde forhold. Du må dog ikke nedsænke dit batteri i en swimmingpool!

ebike kit batteri i tasken

Spørgsmål: I hvor koldt / hvor varmt temperaturer er det ok at betjene mit batteri?

A: Som hovedregel kan batterier være kølige, ikke varme. Vi har dog kunder fra Yukon til Sydafrika, og vi mener, at ALLE skal kunne nyde en e-cykel, uanset hvor ekstremt dit klima er. Igen er det nøglen at have den rigtige beskyttelse til dit batteri. Sørg for, at dit batteri er opbevaret i en pose, der ikke får dit batteri til at svede og ikke tillader for meget kulde. Under bevægelse skal dit batteri være i stand til at modstå næsten enhver temperatur. Du skal dog tage ekstra forholdsregler, når din cykel ikke er i bevægelse. Efterlad aldrig dit batteri udenfor i ekstreme temperaturer. Så snart du er færdig med din fantastiske tur, skal du fjerne batteriet og bringe det ind i dit hjem, på samme måde som et elsket kæledyr eller din svigermor. Selv hun fortjener at komme ind, når det er 20 nedenfor.

Spørgsmål: Er opladeren en smart oplader?

A: Hvorfor ja, det er det faktisk. Det stopper automatisk opladningsprocessen, så snart den når kapacitet. Det er dog stadig en god ide at fjerne batteriet, når opladningscyklussen er afsluttet. Folk spørger hele tiden, om det er ok at sætte deres batteri på opladeren natten over på samme måde som de ville gøre med deres mobiltelefon? Absolut.

Et par sidste tip!

1. Dette er ikke nødvendigt, men vi anbefaler opladning, mens batteriet er slukket. For at slukke for dit batteri skal du trykke på kontakten, så du ikke kan se de røde markeringer.

2. Når du tilslutter opladeren, skal lyset vises grønt. Når du tilslutter batteriet, bliver det rødt, hvis batteriet oplades. Den forbliver grøn, hvis den allerede er fuld.

3. Lad aldrig batteriet være tilsluttet i mere end 12 timer. Seks timer er standard opladningstid for vores batterier. Det er okay at lade det oplade natten over (bare ikke længere end 12 timer).

4. Efterlad ikke batteriet ude i solen, i varme biler, ude i regnen osv.

For mere detaljeret information, besøg vores indlæg Sådan forlænges levetiden på dit elcykelbatteri> / a>!



[ad_2]

Source link

Leave a Reply