[ad_1]

Aventon’s foldede elektriske fedtcykel er til test og gennemgang, og det er en ekstremt alsidig e-cykel, der slutter sig til rækken af ​​en lille gruppe foldbare fede eBikes.

Sinch er baseret på en sammenklappelig ramme, 4 ″ brede off-road “fedt” dæk, en ren udseende ramme og kraftfuld elektrisk hjælp.

Højdepunkter inkluderer en 500 watt motor (750W spidseffekt), høj kapacitet 48V 14ah (672Wh) lithium Samsung in-frame batteri og RST ophængsgaffel.

Aventon Sinch er prissat til $ 1.499 med gratis forsendelse til de lavere 48 stater.

I denne første del af gennemgangen får du et detaljeret kig på denne cykel med en BUNCH af billeder og specifikationer.

Del 2 af Aventon Sinch-gennemgangen vil give dig info om køreegenskaber, resultater fra rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker om denne eBike.

Okay, lad os se nærmere på Aventon Sinchs foldbare elektriske fedtcykel!

Aventon Sinch har et enkelt vandret ‘mainframe’ design, der er en dejlig højde til at springe over og tilbyder en behagelig, men sporty kørestilling.

Sinch kommer i en rammestørrelse og passer de fleste teenagere til voksne fra 5’0 ″ til 6’3 ″.

Hvis du vil se nærmere på Sinch i aktion, se denne Aventon-video:

Rammehøjden ved trinet over området er omkring 29,5 ″ over jorden, hvilket gør det temmelig let at komme af og på cyklen.

Der er ekstra støtte til hovedrammen i form af en ekstra stiver lige foran sæderøret for en stabil ridefølelse.

Dette billede giver også en idé om størrelsen og styrken på det midterste stelhængsel.

Den hydroformede rammekonstruktion er lavet af 6061 aluminium med det store øverste rør, der giver struktur til rammen og beskyttelseshuset til 48V 14ah lithiumbatteri.

Sinch er vurderet til maks. 250 kg / 113 kg ryttervægt og 50 kg / 22,5 kg lastekapacitet for en samlet nyttelast på 300 kg / 136 kg.

Der er intern kabelføring til fronten af ​​mainframe, som du kan se her. Du kan også se de meget stærke og glatte svejsninger, hvor hovedrammen slutter sig til hovedtube.

Her er et nærmere kig på denne støtteben for at give en idé om den ekstra styrke, det giver cykelrammen.

Du kan også se det rutestyrede kabel, der kommer ud fra mainframe for et rent udseende.

Du kan se størrelsen og styrken på den krumme øverste del af den bagerste rammetrekant. Der er mere kabelføring på bagsiden af ​​rammen, denne gang til den bageste derailleur.

Der er fastgørelsespunkter til et valgfrit bagesteholder og / eller skærm langs sædet forbliver lige over det bageste dæk.

Cyklen foldes ned til en kompakt pakke, der er 41 ″ lang x 23 ″ bred x 31 ″ høj (104 x 58,5 x 79 cm). Cyklen, komplet med batteri, vejer 65,6 pund.

Her er Aventons egen unboxing og opsætningsvideo.

Som demonstreret i videoen foldes og udfoldes videoen, at Sinch involverer at sænke eller hæve styrets stolpe og betjene hurtigspændingssikringsfangeren.

Her er et nærmere kig på hurtigfrigørelsesmekanismen i den foldede position.

Her er et kig på styret efter hurtig frigørelsesmekanisme i udfoldet position, og det giver et meget stærkt udseende mellem styret og headsettet.

Dette rør under veivområdet bliver et stativ til cyklen, når det er foldet.

Du kan også se pedalhjælps-kadenssensoren med kablet pænt ført ind i rammen.

Her er et nærmere kig på rammehængslet og det store hurtigudløserhåndtag.

Og et kig på rammets hængsel åbnet med rammen foldet.

48V 14ah 672Wh batteri med høj kapacitet er placeret i den forreste halvdel af hovedrammen på højre side af dette billede.

Du kan også se den interne kabelføring og store hængselplader og låse / låsehåndtaget, som har en fastgørelsesstift for at sikre, at rammen forbliver lukket, når cyklen er foldet ud og kørt.

At placere batteriet her holder vægten på batteriet centralt og temmelig lavt, hvilket er ideelt til stabil og forudsigelig håndtering. De tykke rammevægge giver også fremragende beskyttelse af batteriet.

Checkout the rækkevidde test i del 2 af revisionen.

Batteriet kan let fjernes via den nøgledrevne lås. Der leveres 2 nøgler med cyklen.

Når batteriet er fjernet, kan det oplades uafhængigt af cyklen.

Den estimerede opladningstid for 100% opladning er ca. 4 timer med den 3amp hurtigoplader.

Batteriet vejer 7,6 pund.

Batteriet kan også oplades på cyklen ved hjælp af opladningsporten skjult under den beskyttende gummihætte på venstre side af rammen nær hovedrøret.

Et af de store højdepunkter i Sinch er de 20 ″ x 4 ″ Kenda Krusade off-road fede dæk til ridning i al slags terræn; fortov, snavs, sand og sne.

De har en enorm løbebane, der kommer i kontakt med jorden for en stabil ridefølelse og stort luftvolumen for nogle indbyggede ophængseffekter.

De har også K-Shield-punkteringsbeskyttelse.

På fronten af ​​cyklen Sinch er en RST fjederophængsgaffel med 1,7 ″ eller 45 mm kørsel til yderligere udjævning af vejen.

På den øverste venstre side af gaflen er en forudlæsset urskive, så du kan indstille gaffelens fjederhastighed til din vægt og kørestil.

På højre side af gaflen er en låseskive, der kan være nyttig, når du kører på glatte veje, så du kan få en mere effektiv tur.

Lad os nu se nærmere på drevsystemet. Den 52 tandkædefjedring er beskyttet på hver side af beskyttelsesringe, der holder kæden på kædebåndet, og de giver også en vis buksebeskyttelse.

En Shimano Acera bagderailleur skifter gennem 7-trinss kogset.

Den 500W kontinuerlige effekt / 750W spidsstyrede hubmotor driver Sinch op til 20 mph med pedalhjælp og / eller gashåndtag. Det har et ret kompakt design, der passer godt sammen med det samlede udseende på cyklen.

Og et kig på venstre side af motoren med 180 mm skivebremsrotor fastgjort.

Aftagning af Aventon Sinch håndteres af Tektro MD-M810 mekaniske skivebremser med 180 mm rotorer.

Dette er den forreste Tektro mekaniske skivebremse på RST ophængsgafflen.

Lad os nu se på kontrolcenteret i Aventon Sinch. Styret har en generelt flad profil.

Styrets højde kan hurtigt justeres med hurtigudløserhåndtaget på styrets mast. Der er ca. 5 ″ højdejustering tilgængelig.

På venstre side af styret er et låst gummigreb, Tektro-skivebremse foran, tommelfingergas og kontrolpude.

M-knappen, som du kan se på undersiden af ​​betjeningspuden, bruges til at tænde og slukke for strømmen, og op- og ned-pilene bruges til at justere de 5 forskellige niveauer for pedalhjælp.

Pilene kan også bruges til at styre andre funktioner, for eksempel aktiveres gangtilstand ved at trykke på ned-knappen i tre sekunder.

Dette er en nyttig funktion, så du kan ‘gå’ på cyklen en meget stejl hældning, når du ruller cyklen rundt. Det giver kun hjælp op til 3,5 mph til at give ganghastighed manøvrering.

Tommelfingergassen kan bruges som et løft til de lavere pedalhjælpniveauer, og det kan også bruges alene uden at trampe.

Som en sikkerhedsfunktion kan gassen bruges, når cyklen er bevæget ved 2 km / h. Efter at have stoppet tager det visningen et par sekunder at gå til 0 km / h, så du kan bruge gashåndtaget efter et kort stop.

Displayenheden er centralt monteret og har et stort klart display, der inkluderer en baggrundsbelysningsfunktion.

Displayet giver information om:

  • Batteriniveau
  • Nuværende hastighed
  • Pedalassistentniveau
  • Walk mode status
  • Trip kilometertal
  • kilometertæller
  • Batterispænding

Du kan tilpasse, hvilke nøjagtige oplysninger der vises på displayet ved hjælp af kontrolpanelets knapper som beskrevet i brugermanualen.

Dette giver dig for eksempel mulighed for at ændre styrken i baggrundsbelysningen.

Højre side af styret inkluderer et gummi-låst greb, bageste Tektro-bremsearm og Shimano 7-hastighedsskifter.

Shimano-skifteren har et nedre skubbehåndtag, der skifter til de større kuglehjul for at accelerere eller klatre op på en bakke, og det øverste trækhåndtag skifter til mindre kuglehjul til at køre i højere hastigheder i fladere terræn.

Aventon Velo Comfort-sadlen har en bredere profil for en behagelig kørsel og justering af for- og bagud for at placere sadlen på din foretrukne rideposition.

Sinch har foldepedaler på begge krumtap.

Disse aktiveres simpelthen ved at skubbe ind i enden af ​​pedalen. De kan naturligvis bruges, når cyklen er foldet ned, men er også praktisk til brug, hvis du har brug for at gøre cyklen smallere, for eksempel hvis du holder den på en gang eller hvælger den på offentlig transport.

Den ramme monterede kickstand er højdejusterbar til at indstille cyklens vinkel, når den parkeres.

Aventon Sinch Electric Bike Specifikationer

Ramme: Hydroformet 6061 aluminiumsramme med internt batteri og intern kabelføring

Gaffel: RST ophængsgaffel med justering af lås og forspænding, 45 mm kørsel

Motor: 500 W kontinuerlig effekt / 750 W topmotor gearet hubmotor

Batteri: 48V 14Ah (672Wh) med Samsung-celler og komplet opladningstid på 4 timer

Hjælpemuligheder: 5 pedalassistentniveauer og tommelfingergas

Hastighed: Pedalhjælp og / eller throttle op til 20 km / h, hvilket gør dette til en klasse 2 eBike

Skærm: Baggrundsbelyst LCD med batteriniveau, hastighedsmåler, kilometertæller, trippmåler, pedalassistentniveau, batterispænding, køretid

gearsystem: 52t kædebånd, Shimano Acera bagderailleur, 7 trins frihjul

Bremsesæt: Tektro MD-M810 mekanisk skivebremse med 180 mm rotorer

Dæk: Kenda Krusade 20 ″ x 4 ″, K-Shield punkteringsbestand foring

Sæde: Aventon Velo Comfort

Størrelser: Én rammestørrelse designet til at passe til rytterhøjder: 5’0 ”- 6’3”

Farver: Crest White eller Slick Black

Tilbehør: Kickstand

Vægt: Cykel uden batteri = 58,0 pounds Batteri = 7,6 pounds Total cykel = 65,6 pounds.

Pris: $ 1.499 USD med gratis forsendelse til lavere 48 stater

Garanti: Livstidsrammer garanti, 1 år på komponenter og elektriske dele

Check nu del 2 af Aventon Sinch-gennemgangen med information om køreegenskaber, rækkevidde test, fordele, ulemper og overordnede tanker!

-Pete

Gennemgangsnotat: Hvert selskab betaler et gebyr for en gennemgang af Electric Bike Report på grund af den betydelige tid, det tager at give en dybdegående gennemgang af hver eBike. Der bruges meget tid på testen i fuld rækkevidde med afstand og højde-profil, den store række detaljerede billeder, dybdegående video og opskrivning med specifikationer, rideegenskaber, fordele, ulemper og overordnede tanker. Gennemgangen af ​​Electric Bike Report er fokuseret på at give dig et detaljeret “virtuelt” kig på hver eBike for at hjælpe dig med at afgøre, om det er eBike til dig.

PS Glem ikke at deltage i Electric Bike Report community for opdateringer fra den elektriske cykelverden plus tips om e-cykeltur og vedligeholdelse!

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply