[ad_1]

I en uge sluttede jeg hjemme hos hustruen uden nogen ebike at køre, og jeg begyndte at falde i en dyb depression. Jeg kunne ikke finde ud af, hvad der var galt med mig, alt det, jeg vidste, var, at det blev virkelig svært for mig at bare stå op og gøre noget som helst. I disse tider med Covid-19 lockdown har jeg det lyst, hvis du ikke bliver deprimeret, så er du bare ikke opmærksom. Jeg har besluttet, at der ikke er noget mere vigtigt i mit liv end min mentale sundhed, så jeg begyndte at ride min X-1 temmelig aggressivt i over 2 timer om dagen hver eneste dag. Nu er jeg en glad camper igen med en røv, der er så øm, at jeg har svært ved at sidde ned og benene er så stive, at det er svært at bevæge sig. Denne artikel handler om, hvordan jeg genopdagede min kærlighed til at cykle og på samme tid opdagede over 10 miles af singletrack-stier, som en anden havde oprettet, der var kun få hundrede meter fra stierne, jeg lavede og kørte hver dag.

Jeg bruger altid MTBproject.com, når jeg rejser for at finde nye stier, men jeg tænkte aldrig at bruge det til at finde 10 mil nye singletrack-stier i min egen baghave

X-1 er min ‘drømme’ ebike, idet den kommer i en meget stor ramme og kan producere op til 2000W spidseffekt med en lille motor. Batteriet er indbygget i downtube og for den afslappede observatør ligner det bare en stor kulfiber ned ad bakke. Så længe jeg lukkede motoren, når jeg kørte af andre mennesker på stien, har ingen engang bemærket, at jeg har en ebike (endnu). Min ebike er dækket med mudder, hvilket gør endnu bedre camouflage. De mennesker, der har lyst til at køre på ebike, snyder, og du får ikke træning, jeg kan sige, at det er absolut BS. Efter 2 timers ridning på min X-1 kan jeg næppe gå. Jeg holder PAS indstillet på niveau 3 (ud af 5) og jeg kan køre meget hurtigere og meget længere, men det føles helt sikkert som om jeg stadig brænder det samme antal kalorier. Når du begynder at køre på ebike hver dag, skifter du tilbage til pedalkraft, får du lyst til, at alt sker i Slo-mo. For mig slår ebike det op til 11 og giver mig mulighed for at køre i kanten af ​​mit evneniveau, selvom jeg i øjeblikket skubber 48 (min fødselsdag er i dag)! Tillykke med fødselsdagen til mig.

Mudder og fyrrenåle giver fremragende camouflage, men hold kæden olieret

Jeg vedligeholder adskillige miles af stier, der bakker op mod Morgan Hill statsskoven, og når jeg tager en tur kan jeg bogstaveligt talt bare forlade lige fra døren til min kones hus. Land Trust er over 450 hektar land, der deles med omkring 17 personer, og der er en masse vandre- og skiløjper, som folk har gjort gennem ejendommen gennem årene. Det er et vidunderligt sted at bo, især når man overvejer disse usikre tidspunkter, hvor flertallet af amerikanere ser ud til at synes, at opbevaring af alkohol, pistoler og toiletpapir er det rette handlingsforløb. For et par dage siden plantede vi 1000 jordbær på en dag, og i øjeblikket producerer vores gård næsten al den mad, vi spiser. Vi håber om få år at kunne fodre over 100 familier med kun 4 hektar træer, haver og buske.

Jeg er ekstremt tilfreds med forgafflen, der overhovedet ikke har haft problemer

Jeg har været forbløffet over hvor langt jeg kan køre med batteriet på X-1, det er godt i cirka 2 timers trail-ride, og når batteriet kommer under 20% begynder det virkelig at være en hund. Når det er ca. 10%, har jeg lyst til, at det næppe kan producere nogen kraft overhovedet. Jeg har endnu ikke truffet afskæringen, hvor batteriet endnu er skåret ud. Jeg har en tendens til at køre på PAS niveau 3 og bare gå, indtil det siger omkring 45% af strømmen, så drej rundt og gå hjem. Normalt går min røv ud af juice, inden batteriet gør det. Jeg har gennemgået X-1 på min blog her, og efter 6 måneders ejerskab, må jeg sige, at dette er den bedste ebike, jeg nogensinde har købt hænder ned. De eneste problemer, jeg har haft med cyklen, kom sandsynligvis til, fordi jeg kørte på den under fryser vejr, hvilket jeg ikke kan anbefale til nogen suspension ebike. Du kan få X-1 her for $ 3650 fra Lunacycle, men overveje ikke engang at få den uden 2000W peak Ludicrous controller, som tilføjer yderligere $ 300. M600 Ludicrous-versionen føles lidt mere kraftfuld end den 750W nominelle BBS02-motor (som har en spidseffekt på 1400W med en 52v-pakke).

Bagakslen er løsnet et par gange, så hvis bagenden føles svær, sørger jeg for at stramme den op, de bageste bremser bliver også temmelig klemmelige fra vinterridning

Jeg elsker webstedet MTBproject.com og for vandrende nomader med mountainbikes er det et af de vigtigste websteder derude. De har samlet sporinformation om tusinder af singletrackstier over hele Amerika. Du kan zoome ind og udskrive kortene for nemt at finde sporhoveder og parkeringsområder. Stierne er kortlagt af apps, som folk indlæser på deres telefoner, så du kan se enhver twist og tænde kortet nøjagtigt som i det virkelige liv, hvilket gør det ekstremt let at se nøjagtigt, hvor på stien du er, selvom du aldrig fik din orienteringsmærke-badge i drengespejdere som jeg gjorde. Jeg var besat af drengespejdere, da jeg var yngre og gik på hver campingtur, jeg kunne. Det var en utrolig oplevelse på så mange måder, mest i det niveau af kaos, vi var i stand til at skabe (vi brændte igennem en masse Scout Masters).

Det bageste chok mistede lidt olie og mistede en masse luft fra at køre i den i kulden, men jeg pumpede den op igen med min Fox chokpumpe, og det har været fint lige siden

Jeg havde hørt rygter om, at nogen havde skabt cykelstier i Morgan Hill sidste år, men jeg var aldrig i stand til at tage sig tid til at gå ud og finde dem. DEC er temmelig streng over for nogen, der skærer stier i deres statsskove uden deres tilladelse ($ 25.000 fint), men nogen fik faktisk tilladelse i 2017-2018 og har lavet nogle virkelig pæne stier. I NYS forbyder DEC i deres uendelige visdom også enhver e-cykel i at ride i statsskoven, så der er også det at kæmpe med. I de 20+ år, jeg har boet i nærheden af ​​Shindagin Hollow og kørt næsten hver dag, har jeg set DEC-rangere i alt 3 gange. Jeg har mødt en håndfuld mennesker på parkeringspladserne, der har bragt ebikes til at køre, de er som regel temmelig bashful, og når jeg fortæller dem, at jeg blogger om ebikes, bliver de ret ophidset. Jeg er nødt til at prøve en flok mellemdrev med lav effekt med Yamaha- og Bosch-motorer og har været temmelig under imponeret over markedets tilstand lige nu. Med fokus på 250-350W drivenheder føles det som et løb mod bunden med premium prispoint. Ironien her er, at når jeg kører på PAS-niveau 3, bruger jeg sjældent mere magt end det, men på stejle bakker er kraften der, når jeg har brug for det, så cyklen ikke går i stå.

Jeg kan godt lide at holde ebike indeni, så jeg får maksimal rækkevidde på de meget kolde morgener, et koldt batteri har meget mindre rækkevidde end en varm en

Hvis du vil slå Covid-19-blues, skal du stoppe med at læse nyhederne og tjekke John’s Hopkins-webstedet for at se, hvor mange mennesker der er inficeret og døende og bare gå ud og køre. Jeg opfordrer alle til at køre ansvarligt og holde afstand fra andre kørere. Intet er vigtigere end din mentale sundhed, og den bedste måde at ikke blive skør på i disse skøre dage er at tilbringe et par timer i skoven hver eneste dag. Det virkelig betyder ikke noget hvad du kører, så længe du tager dig tid til bare at køre.

Kør videre.

.

[ad_2]

Source link

Leave a Reply